venez77
Użytkownik
To jest azjatycki handicap. Do bramek Legii dodajesz 0,5. Jeśli ten wynik będzie większy od liczby bramek Ajaxu, wygrywasz.Co oznacza Legia + 0,5 Pozdrawiam
Ten sam efekt uzyskasz, gdy postawisz 1X, czyli wygrana/remis Legii.
To jest azjatycki handicap. Do bramek Legii dodajesz 0,5. Jeśli ten wynik będzie większy od liczby bramek Ajaxu, wygrywasz.Co oznacza Legia + 0,5 Pozdrawiam
Jedna zasada tutaj i zawsze na forach. Co jakiś czas i bezwględnie przed zatwierdzeniem zaznaczmy cały tekst i kopiujemy ???? To 2 ruchy myszką, a bezcenne. Po jakimś czasie jak się coś dużo pisze forumek wylogowuje i nie zawsze teksty wchodzą. Gratuluję Legii choć w dziale tematycznym też pisałem o remisie i underze, ale nie zagrałem tego. Mój awans Ajaxu wydaje się troszkę pewniejszy niż przed meczem.Ja prdl tyle pisałem i się skasowało...
.
Ok, wiem o co chodzi i zgadzam się z tym. Wielokrotnie tego doświadczyłem na własnej skórze przy overach w hokeju. Grałem np 2 mecze z overem 4,5 zamiast jednego over 5,5. Kurs w drugim przypadku jest minimalnie niższy, ale wchodzi dużo częściej. Mądry Polak po szkodzieNa szybko te widełki chodzi mi o powiększanie handicapu np.w NBA zamiast win po 1.90 to handi-3 po 2.20.Ja już to sprawdziłem nie zanizajcie nigdy kursów bo będziecie tracić z czasem!
W piłce wiadomo inaczej dzisiaj np.zastanawiałem się nad graniem Legii DNB po kursie 2.540 ale jednak stwierdziłem że ponad 1.7 jeszcze opłaca się grać.Poniżej jakby było to już grałbym DNB.
He, he. Co za czasy. Jeden zapałczany grajek przygaduje drugiemu ???? . Jeden śmieszny a drugi pocieszny.konarek ty to śmieszny jesteś...
Pomijam czy grasz za tyle czy nie (bo oczywiście, że nie), ale gdyby to było takie proste i piękne grać progresją x2...
Możesz kończyć progresje trilion razy mniejszymi czy większymi progami, ale w końcu przyjdzie takie moment jak na ruletce, że trafi się 10 razy 0 i oddasz wszystko wraz z początkowym wkładem plus jeszcze zmarnowany czas.
To że Ty jesteś hazardzistom przegranym to nie znaczy że ja.konarek ty to śmieszny jesteś...
Pomijam czy grasz za tyle czy nie (bo oczywiście, że nie), ale gdyby to było takie proste i piękne grać progresją x2...
Możesz kończyć progresje trilion razy mniejszymi czy większymi progami, ale w końcu przyjdzie takie moment jak na ruletce, że trafi się 10 razy 0 i oddasz wszystko wraz z początkowym wkładem plus jeszcze zmarnowany czas.
Kupiłem sobie to:
[URL='https://www.otomoto.pl/oferta...520d-domykanie-webasto-navi-pro-ID6yLXKP.htmlhttps://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-520d-domykanie-webasto-navi-pro-ID6yLXKP.html[/url
Używka??? Konarku, rozczarowujesz mnie. Leszcz z Ciebie ???? .
Od fonfusia kupiłeś? On handluje złomem. Niemiec pewnie płakał jak sprzedawał ???? .