adamo80
Użytkownik
No przecież chyba nie sugerujesz, że konar kłamie ?Adamo rozumiem, ze masz hasla do jego konta stad pewność co do stawek... to weź stary zapodaj na priv tez obadam Ok ?
No przecież chyba nie sugerujesz, że konar kłamie ?Adamo rozumiem, ze masz hasla do jego konta stad pewność co do stawek... to weź stary zapodaj na priv tez obadam Ok ?
No skad, przeciez stara prawda glosi, ze w internecie tylko sie prawde pisze...No przecież chyba nie sugerujesz, że konar kłamie ?
Jak znam ciebie konar to pograsz coś na Legię... A tak na serio to myślę, że najlepszym betem będzie Ajax AH:-1 gdzieś powinien być po kursie ok 2,00Co ja mam w tym meczu Ajaxu postawić dawajcie swoje typy.
a "prorok" jest? :grin:viren gdzieś dwa razy byłem w Twoim temacie i nie zauważyłem abyś tam mógł być do przodu....
A w dupie to mam czy jest czy nie bo nie mam zamiaru z nim grać zbytnio, na pewno typy ma lepsze niż to co widziałem tam dlatego tu bywam akurat.a "prorok" jest?
Wszystko zrozumie ale takie pytanie?a "prorok" jest? :grin:
My? Wy? Jak ja Twoje typy na angielską ligę, której ponoć znawcą jesteś widziałem i kolejki po faworytach ze skutecznością poniżej 10% to drugi raz nie wszedłem, jeszcze poniżej jakieś rozliczenia na plus i chwalenie się, że weszło jak nic nie weszło i wyzywanie wszystkich w koło. Żadnych rzetelnych analiz czy trafnych typów tylko plucie na lewo i prawo. Nie wiem skąd Ci przyszło do głowy podpinanie się do Konara, w dowodzie Cie ma? ???? Do Konara zaglądam, bo ma ciekawe typy i choć rzadko gram z nim to zaglądam, kibicuje i tyle.konar jus niedaleko jest do odkrycia cudownej metody na wygrywanie
tej dzieki ktorej wchodze na frorum i nabijam sie bo wiem ze bede u buka do przodu
to dlatego tylu skichaczy kreci sie w naszych tematach bo nie moga zniesc ze ktos wygrywa a oni nie umieja a kasa poszla sru
Mistrzu dupka to może wlasnie Ciebie co najwyżej piec i stad wlasnie możesz mieć ewentualnie kase do liczenia... bo nie masz jej ani ze swoich żałosnych spostrzeżeń i teorii spiskowych ani tym bardziej z zakładów. I trochę kultury żałosny kolego bo z tego co widze to jesteś tu pierwszym emigrantem.... Zmywak aż tak bardzo potrafi podnieść ego ze Ci tak odpierdolilo na mózgu?Wiem ze dupka piecze
A ja kasy liczyc po prostu nie mam czasu - jak kto chce moze robic podsumowania, dla mnie efektywnym czasem jest wyszukiwanie nowych betow.
Od czasu do czasu sypne wam tylko miazdzaca riposta, po ktorej potrzebujecie poltora dnia na otrzepanie siebie i gwiazdek
Unii Europejskiej.
Precz z Mitteleuropa choc wy zasuwacie na szkopow sami o tym nie wiedzac ale was Makrela zrobila przy pomocy swoich pionkow typu Tusk, Kopacz
A ****** kosciol smaruje wam dupe wazelina