zdzisiu-krecin
Użytkownik
Brentford v Tranmere
LAY Brentford
kurs: 2,04
zobowiazanie: 416 GBP
potencjalna wygrana: 400 GBP
LAY Brentford
+380 GBPBrentford v Tranmere
LAY Brentford
-116 GBPBrest v St Etienne
LAY St Etienne
kurs: 2,16
zobowiazanie: 116 GBP
potencjalna wygrana: 100 GBP
Atalanta v Cagliari
LAY Atalanta
kurs: 2,14
zobowiazanie: 228 GBP
potencjalna wygrana: 200 GBP
Spokojnie, 5 bramek to nie tak dużomecz Realu nie uklada sie po mojej mysli (0:5 do przerwy). obawiam sie, ze moze nie wejsc..
????????????mecz Realu nie uklada sie po mojej mysli (0:5 do przerwy). obawiam sie, ze moze nie wejsc..
to był sarkastyczny/ironiczny komentarz ze strony Zdziśka, więc myślę, że można to podciągnąć pod humor@postrach >>> jeżeli nie wiesz co to jest za typ LAY na Real , to nie zabieraj głosu bo się ośmieszasz.
Skoro wynik do przerwy był 0:5 , to był to w tym momencie wynik bardzo niekorzystny dla @Zdzisia Kręciny i jego wpis nie był wcale przejawem poczucia humoru - gdyż on grał na to, że Real tego meczu nie wygra!
Kurde mać, chcesz powiedzieć, że BACK to nie to samo co LAY? A ja zawsze brałem LAY bo były wyższe@postrach >>> jeżeli nie wiesz co to jest za typ LAY na Real , to nie zabieraj głosu bo się ośmieszasz.
Skoro wynik do przerwy był 0:5 , to był to w tym momencie wynik bardzo niekorzystny dla @Zdzisia Kręciny i jego wpis nie był wcale przejawem poczucia humoru - gdyż on grał na to, że Real tego meczu nie wygra!
Tak właśnie podejrzewałem :razz:Kurde mać, chcesz powiedzieć, że BACK to nie to samo co LAY? A ja zawsze brałem LAY bo były wyższe
I nie zauważyłeś, że przegrywałeś jak dobrze obstawiłeś?Kurde mać, chcesz powiedzieć, że BACK to nie to samo co LAY? A ja zawsze brałem LAY bo były wyższe
Valencia v Real Madrid
LAY Real
kurs: 2,06
zobowiazanie: 106 GBP
potencjalna wygrana: 100 GBP
No właśnie chętnie bym zobaczył jak stoję tylko nie wiem gdzie to się sprawdza :-(I nie zauważyłeś, że przegrywałeś jak dobrze obstawiłeś?