egreg
Użytkownik
OK mogłeś tak pomyśleć, ale zapewniam Cię że nie życzyłem Ci źle, bo dla mnie było oczywiste czym to się skończy.... a za kazdym razem ty jak i wiele innych osob tylko czeka na bankruta, zeby napisac sakramentalne "a nie mowilem..". mnie to w zaden sposob nie zraza...
A moje posty miały na celu tylko i wyłącznie zapobieżeniu straty znacznej części kapitału przez początkujących graczy (przede wszystkim) , choć domyślam się że ze skutkiem bliskim zeru.
Oczywiście temat @Wudara tym samy się skończy na 100% , ale on i tak gra tylko za wirtualny szmal.
Takie tematy według mnie są potencjalnie bardzo szkodliwe , dlatego najlepiej by było żeby się kończyły jak najszybciej. Gdybym był adminem tego portalu to takie tematy byłyby natychmiast kasowane , a na portalu było by wypisane wielkie ostrzeżenie na pierwszej stronie przed graniem progresją.
Takie granie urąga elementarnym zasadom gry w bukmacherkę i nie tylko .
PS A @Zdzisiowi życzę z całego serca żeby odrobił tą stratę , ale jeżeli ma to robić też za pomocą progresji, to faktycznie lepiej żeby robił to po cichu, tak jak pisał.