gdyby łks nie oddal paulinho... nastepny juz musi wejsc. szkoda ze kurs na valencie skoczyl
lub hazardzistą.Autor nie stracił żadnego kapitału jeżeli wogóle go posiadał wyobraża sobie ktoś z was że miałby chęć pisać na forum po stracie ponad 100tys zł no chyba że jest milionerem wtedy zwracam honor.
Trzeba mieć duży tupet, żeby do teamtu gdzie facet ( w tym wypadku Zdzisiu) obstawia mecze za naprawdę sporą kasę, obstawia je pewnie od xx lat i do tej pory przynosiło mu to ładny zysk, wbijać się ze swoimi typami i mieć jeszcze czelność pisać, że ktoś przegrał na własne życzenie czy obstawiał jak na złość ???? Duża klasa mycute, naprawdę.Zdzisiu przykro mi to pisac ale przegrales na wlasne życzenie. Kolejny raz nie zaufaleś moim typom mimo ze czterokrotnie Ci radzilem i za kazdym razem mialem racje. M.in dwa ostatnie typy : Real S. - Malaga i PSG - Monaco a Ty jak na zlosc postawiles lay na tottenham liczac ze beniaminek utrze nosa drużynie ktora jest teraz na fali... Co prawda bramka padla dopiero w 93 minucie ale przewaga gosci byla miażdżąca i ten typ nie mial prawa wejść. Wiec mysle sobie poradze Ci źebys zagral lay w meczu psg - monaco a Ty jak na złość postawileś na Valencie ktora mimo ze sezon nie zaczela imponujaco , ale w domu jest zawsze bardzo mocna... Bardzo nie przemyslane typy...
moim zdaniem masz taka opinie jak i wiele innych osob (co mnie nie dziwi) bo to jest kolejny temat, w ktorym bank nie udzwignal czarnej serii i nastapil typowy game over. nikt dotad lacznie ze mna nie pokazal ci, ze sie da. a za kazdym razem ty jak i wiele innych osob tylko czeka na bankruta, zeby napisac sakramentalne "a nie mowilem..". mnie to w zaden sposob nie zraza, bo ciagnac temat 10 miesiecy zauwazylem duzo niedociagniec ale nie zdazylem usprawnic mojego grania. nic straconego jednak. zrobie to w przyszlosci.Granie progresją zawsze tak się kończy , wcześniej lub później.
Dziwię się tylko, że było tak mało komentarzy odradzających takie granie, zarówno w tym temacie jak i wielu innych o progresji na tym forum.
z jednej strony ci dziekuje za typ przeciwko maccabi , a z drugiej ... jak na zlosc zasmiecasz temat typem na psg. pisalem wczesniej. nie zasmiecac forum typami (niewazne czy trafione, u mnie co drugi byl trafiony) ktore nie spelniaja zalozenPSG - Monaco a Ty jak na zlosc postawiles lay na tottenham
skoro mnie wywołałeś to w pierwotnej wersji miałem stawkę początkową 5j a kapitał prawie 10 000j co niektórym wydawało się chore i niedorzeczne grać stawkę początkową za 0,05% banku później trochę to zmodyfikowałem i raz był moment że zacząłem tego żałować....moim zdaniem masz taka opinie jak i wiele innych osob (co mnie nie dziwi) bo to jest kolejny temat, w ktorym bank nie udzwignal czarnej serii i nastapil typowy game over. nikt dotad lacznie ze mna nie pokazal ci, ze sie da. a za kazdym razem ty jak i wiele innych osob tylko czeka na bankruta, zeby napisac sakramentalne "a nie mowilem..". mnie to w zaden sposob nie zraza, bo ciagnac temat 10 miesiecy zauwazylem duzo niedociagniec ale nie zdazylem usprawnic mojego grania. nic straconego jednak. zrobie to w przyszlosci.
wudar moze czuc sie urazony ???? on na wstepie powiedzial , ze jesli za 1 j startuje to musi miec bank 500 jesli sie nie myle teraz. i dobrze mu idzie.
@mycute >> skoro zgłaszasz tu już kolejny raz swoje pretensje o to, że nie zostałeś posłuchany - to bardzo opacznie pojmujesz rolę jakiegokolwiek ( bez względu na tematyczny zakres sprawy ) doradcy!Zdzisiu przykro mi to pisac ale przegrales na wlasne życzenie. Kolejny raz nie zaufaleś moim typom mimo ze czterokrotnie Ci radzilem i za kazdym razem mialem racje.