zdzisiu-krecin
Użytkownik
-100 GBPBetis v Levante
LAY Betis
kurs: 2,0
zobowiazanie: 100 GBP
potencjalna wygrana: 100 GBP
bilans: +1631 GBP
Sampdoria v AC Milan
LAY Milan
kurs: 2,06
zobowiazanie: 212 GBP
potencjalna wygrana: 200 GBP
-100 GBPBetis v Levante
LAY Betis
+190 GBPSampdoria v AC Milan
LAY Milan
kurs: 2,06
zobowiazanie: 212 GBP
+95 GBP
Getafe v Granada
LAY Getafe
kurs: 2,02
zobowiazanie: 102 GBP
U Zdzisia 1jednostka =100funtow.Wiec zysk to ok.19j.I tak bardzo dobry w poltora miesiaca:spokodfhgfh:Tak od dłuższego czasu obserwuje ten wątek i nieźle to Twoje obstawianie nawet wygląda. Co prawda niektóre mecze mi w ogóle nie odpowiadają dlatego jestem ciekaw czy grasz analizując daną obecną sytuację klubów na zbliżający się mecz czy na nos obstawiasz?
A oto statystki na jakie sobie pozwoliłem przeprowadzić:
Liczba rozegranych zakładów: 54
Liczba przegranych zakładów:27
Liczba wygranych zakładów: 27 Skuteczność: 50%
Najdłuższa seria bez wygranej: 3
Średnio 1,35 zakładu na dzień
Przez 40 dni udało się zdobyć +1916j
Ogólnie rzecz biorąc to aby rozwikłać postawione wcześniej pytanie, czy obstawiasz przeprowadzając analizę przedmeczową odpowiem: tak! Na nos można grać ale nie jest możliwe aby udało się osiągnąć skuteczność 50% przy 40dniach prawie codziennego obstawiania. Gratki!
:spokodfhgfh:Zdzichu gra w zasadzie 2drogowo, kursy zblizone do 2. Gra na oślep i skuteczność zawsze bedzie dążyła do 50%
-112 GBPCrewe v Bradford
LAY Crewe
kurs: 2,12
zobowiazanie: 112 GBP
stawkowanie FK chyba jednak bezpieczniejsze.system wydaje się dobry, bo nie obchodzą nas remisy w piłce... tzn jak jest remis to lepiej dla nas bo wygrywamy a w klasycznym typowaniu mamy wtopę.
moze stawkowanie d'alemberta byloby lepsze?
PS: dziwne, ale moze zle patrze na przykład sobotni mecz Anglia League One: Scunthorpe - Portsmouth
Kurs LAY Portsmouth na betfair jest 6.8, strasznie wysoki czy ja czegos nie rozumiem?
Przypominam, że goście wystąpią w okrojonym składzie i mają problemy finansowe więc szczerze wątpie, żeby wygrali.
+190 GBPFiorentina v Roma
LAY Fiorentina
kurs: 2,02
zobowiazanie: 204 GBP
-100 GBPArgentina U20 v Colombia U20
LAY Argentina U20
heheh. biore takie jaie sa na betferze w danym momencie. na forum udostepniam je pare minut pozniej. no ale niewazne. nawet jesli pisze teraz nieprawde i zawyzam te kursy to mam pytanie do Ciebie. zawyzanie kursow dziala na moja korzysc czy niekorzysc?obserwuje twoje typy i zauwazylem ze bardzo zawyzasz kursy
bandita, Espanyol wygral 3:2. ja mialem zawyzony kurs na nich, a jednak w moim systemie typ nietrafiony.-100 GBP
bilans: 1894 GBP
Espanyol v Mallorca
LAY Espanyol
kurs: 2,1
zobowiazanie: 220 GBP