Ja gram zawsze na stały zysk z włączonym recovery stake. Oczywiście program już sam odpowiednio dobiera stawki itd. . Myślę Zdzisiu, że przy Twoim kapitale takie rozwiązanie byłoby idealnie - ale to już Twoja decyzja. Niemniej jednak życzę powodzenia w dalszej grze gdyż bardzo fajnie się przegląda Twój temat. Jeszcze raz przepraszam za mały offtop i pozdrawiam !boty botami ale ja gralem progresywnie wiec sila rzeczy odrazu po wyscigu odswiezanie stanu konta. rozliczone. stawka w gore/dol i jedziemy dalej. nie bylo opalania sie i sprawdzania bilansu co 4 godz.
Ja gram zawsze na stały zysk z włączonym recovery stake. Oczywiście program już sam odpowiednio dobiera stawki itd. . Myślę Zdzisiu, że przy Twoim kapitale takie rozwiązanie byłoby idealnie - ale to już Twoja decyzja. Niemniej jednak życzę powodzenia w dalszej grze gdyż bardzo fajnie się przegląda Twój temat. Jeszcze raz przepraszam za mały offtop i pozdrawiam !
+635 GBP
Cagliari v Palermo
LAY Cagliari
kurs: 2,06
zobowiazanie: 742 GBP
potencjalna wygrana: 700 GBP
Dzisiaj Zdzisiu już odpuszczasz z typami?
Botafogo SP v Sao Bernardo
LAY Botafogo
kurs: 2,16
zobowiazanie: 116 GBP
potencjalna wygrana: 100 GBP
Zdzisiu może warto by było zastosować podwójną progresję, czyli dwie linie jednocześnie na LAY oraz na BACK. Przy dużym kapitale wydaje się to mieć sens.
-200 GBP
AGF v Viborg
LAY AGF
kurs: 2,0
zobowiazanie: 200 GBP
potencjalna wygrana: 200 GBP
Mówiąc czarne serie masz na myśli, że będzie dużo remisów i wygranych underdogów?nie chce wyjsc na wszechwiedzacego ale to jest poczatek i beda szly czarne serie (nie takie jak teraz,bo to smiech akurat). gralem juz za faworytami ze 3 lata temu na bf i sie nie sparwdzilo. a skutecznosc mialem 47%. wytrzymalem 700 meczy ????
L Orient v Swindon
LAY Swindon
kurs: 2,04
zobowiazanie: 416 GBP
potencjalna wygrana: 400 GBP
wg livesports.pl ten mecz znowu jest przełożony+380 GBP
bilans: +2552 GBP
KV Kortrijk v Cercle Brugge
LAY Kortrijk
kurs: 2,06
zobowiazanie: 106 GBP
potencjalna wygrana: 100 GBP