wudar72
Użytkownik
bo gracie za bardzo underowe ligii he,hesledzilem ???? alez sie sram, zeby glupia stowke zarobic...
bo gracie za bardzo underowe ligii he,hesledzilem ???? alez sie sram, zeby glupia stowke zarobic...
Bukmacherka zna rozne "cuda".Przeciez w ub.roku w ktorejs lidze poludnowoamerykanskiej ca kolejka-chyba 8 meczy-zakonczylo sie wynikiem 0-0!!!Gdyby ktos to zagral ako to za 1zl dostalby 8-10mln!!!Troszke sie wtrące bo ten sam problem mam, jak by sie to działo raz na jakiś czas to spoko,ale w kazdym meczu najwieksze cuda a wczoraj to było apogeum pierw zagrałęm mecz z Urugwaju Danubio- Racing i zobaczcie sobie co sie dzieje od 88min;] sam grałem w piłke prawie zawodowo i takie sytuacje sie nie zdarzają!! żeby dostać czerwoną i jeszcze bramke strzelić w 95min. Powiedziałem sobie ze nic sie nie stało raz na jakis czas to mozliwe i zę drugi taki mecz sie nie powtórzy szybko, a tu wystarczyło poczekać 15min do Twojego Zdzisiu ????
Wydaje mi sie ze to nauczka na przyszłość żeby nie grac tych dzikich lig, bo nie warto zbytnio gdyż dzieją sie tam cuda, dużo bardziej bym polecił granie Skandynawskich co dopiero zaczynają.
P.S. te 4;3 to mi sie śniło ehhh...
Bukmacherka zna rozne "cuda".Przeciez w ub.roku w ktorejs lidze poludnowoamerykanskiej ca kolejka-chyba 8 meczy-zakonczylo sie wynikiem 0-0!!!Gdyby ktos to zagral ako to za 1zl dostalby 8-10mln!!!
Ciekaw jestem ktory bukmacher by to wyplacil??? ???? A tym bardziej gdyby ktos to puscil za np.10euro... ????
Konkluzja Twojego wpisu jest więc taka, że te 8 remisów to przypadek i nikt tego nie zagrał?Bukmacherka zna rozne "cuda".Przeciez w ub.roku w ktorejs lidze poludnowoamerykanskiej ca kolejka-chyba 8 meczy-zakonczylo sie wynikiem 0-0!!!Gdyby ktos to zagral ako to za 1zl dostalby 8-10mln!!!
Ciekaw jestem ktory bukmacher by to wyplacil??? ???? A tym bardziej gdyby ktos to puscil za np.10euro... ????
Zgadzam się z tobą. Latynosi są bardziej reaktywni emocjonalnie, a poza tym to inna kultura, gdzie na porządku dziennym są ustawiane mecze, handel narkotykami i ciemne interesy. Najświeższym przykładem jest porwanie i torturowanie Bernardo z Vasco da Gama. Poza tym, jako ciekawostkę dodam, że statystycznie istotnie więcej jest czerwonych kartek w weekendy. Szczególnie w Ameryce Południowej ???? Z drugiej strony jednak, to właśnie w tych regionach najczęściej zawodzą faworyci.tak coś mi się wydaje że to była włoska liga ....ale mogę się mylić ....
a co do poludniowoamerykanskiego futbolu z racji tego że jestem wielkim fanem reprezentacji Argentyny to śledzę te ligi i mogę powiedzieć tylko tyle że to co się tam czasami dzieje to wina ich gorących głów
temperamentu
biedy która popycha ich czasami do czynów uważanych powszechnie za niemoralne
nie zgodzę się tylko z postem innego kolegi wyżej że to dzikie ligi .....
Edi>>>>>ja nawet nie staram sie dochodzic:]Konkluzja Twojego wpisu jest więc taka, że te 8 remisów to przypadek i nikt tego nie zagrał?
No nie żartujmy...
Kilka lat temu jedna z ostatnich kolejek 3.Bundesligi zakończyła się remisami 1:1 i ustawił to szef od tej zabawy ( gość rodem z b.Jugosławii ) .
A w południowej Ameryce było to przypadkowe , tak? ????
+665 GBP
Betis v Deportivo
LAY Betis
kurs: 2,0
zobowiazanie: 700
potencjalna wygrana: 700 GBP
pojawiam sie codziennie ???? ja gram na betfair, a tam w tygodniu slabizna. nie jest tak ze zanidbalem granie. poprostu nic nie odpowiada moim parametrom ????cześć,
jak tam?widzę że rzadko się pojawiasz,bycie ojcem to nie żarty he,he
jak będziesz miał chwilę to zajrzyj do mnie właśnie zarobiłem pierwszy 1000j i zamieściłem statystyki
no to powodzenia i pamiętaj że:.."nie sztuką zostać ojcem,sztuką nim być.."
+190 GBP
Bradford v Burton
LAY Bradford
kurs: 2,1
zobowiazanie: 220 GBP
potencjalna wygrana: 200 GBP
-110 GBP
Sheff Utd v Yeovil
LAY Sheff Utd
kurs: 2,1
zobowiazanie: 110 GBP