zdzisiu-krecin
Użytkownik
synek mi sie urodzil i swiat stoi na glowie u mnie poki co. jak znajduje 2 godziny wolne to nie wiem za co sie zabrac najpierw. po paru minutach dopiero do mnie dociera, ze przeciez jestem nieuleczalnym hazardzista ????
Gratulacjesynek mi sie urodzil i swiat stoi na glowie u mnie poki co. jak znajduje 2 godziny wolne to nie wiem za co sie zabrac najpierw. po paru minutach dopiero do mnie dociera, ze przeciez jestem nieuleczalnym hazardzista ????
Hej!synek mi sie urodzil i swiat stoi na glowie u mnie poki co. jak znajduje 2 godziny wolne to nie wiem za co sie zabrac najpierw. po paru minutach dopiero do mnie dociera, ze przeciez jestem nieuleczalnym hazardzista ????
+95 GBP
Xanthi v Aris Thes.
LAY Aris
kurs: 2,04
zobowiazanie: 100 GBP
potencjalna wygrana: 100 GBP
No to szczere gratulację:browar565::browar565::browar565::jupi::jupi::jupi:,moje szkraby mają rok i trzy lata tak że wiem o czym mówiszsynek mi sie urodzil i swiat stoi na glowie u mnie poki co. jak znajduje 2 godziny wolne to nie wiem za co sie zabrac najpierw. po paru minutach dopiero do mnie dociera, ze przeciez jestem nieuleczalnym hazardzista ????
Dokładnie tak, Zdzisiu gra na Betfair wiec może obstawiać "NIE WYGRA", na bukach jest to 1X/X2.Witam , Panowie , również gratuluje bardzo serdecznie ???? Moja córa 2.5 dopiero ale nie ukrywam daje popalić ???? A nawiązując do Twoich typów , jeśli typujesz: "LAY (DANY ZESPÓŁ)" to chodzi , że podany zespół nie wygra spotkania? Czyli nic innego jak odwrotne x2 w tym przypadku? dobrze rozumiem? Pozdrawiam
Betfair.U jakiego buka grasz Zdzisiu?
Na bet365 Lay Twoich typów zawsze ma kurs 1,80/1,83 nie więcej.
Jak jeszcze raz ktoś zapyta gdzie Zdzichu gra albo co to back/lay to osiwieje.Wysil sie troche leniu jeden z drugim. . .
P.S
Tak na marginesie to Celta jutro wygra:razz:
a co to ma za znaczenie czy w 1 minucie czy 92minucie?Też mi wygrana... w 92 min pfffffff
Zdzisiu z tym priv to tylko do ciebie nie można wysyłać wiadomości, może masz pełną skrzynkę albo w ustawieniach coś przestawione.
-118 GBP
Celta Vigo v Zaragoza
LAY Celta
kurs: 2,18
zobowiazanie: 118 GBP
potencjalna wygrana: 100 GBP