>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zdzisu wraca czyli FOOTBALL LAY SYSTEM za "grubą kasę"

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Witam Zdzisiu, myślisz, że grając więcej meczy (np 2-3 dziennie) skuteczność by się utrzymała w granicy 43-50% ?

Czy Ty sam myślałeś o graniu większej ilości meczy?

Pozdrawiam ????

gram ile moge i na ile mi czas pozwala (lenistwo). nie wszystkie kursy da sie zagrac bo malo kasy na rynku. ogolnie mysle, ze nie jest zle. te 30 typow miesiecznie uzbieram. napewno ilosc meczy nie przelozy sie na skutecznosc.

Otrzymane punkty reputacji: +2
zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Witam Zdzisiu, myślisz, że grając więcej meczy (np 2-3 dziennie) skuteczność by się utrzymała w granicy 43-50% ?

Czy Ty sam myślałeś o graniu większej ilości meczy?

Pozdrawiam ????
jeszcze odnosnie wiekszej ilosci meczy to (moze to przypadek) zawsze mam tak, ze przy kazdym systemie, kazdej probie , tescie czy realnej grze faworyci na poczatku wygrywaja czesciej. pozniej wszystko sie wali. wiec im wiecej meczy bedziesz gral tym szybciej osiagniesz oczekiwany procent ???? wg mnie ????

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
ja myślę że tak ,dowodem ma to mój podobny temat
Zdzisiu jednak woli nie analizować :)jednego meczu niż kilku dziennie
zakladajac temat pisalem, ze nie robie tego zeby sie chwalic czymkolwiek tylko licze, ze dzieki komentarzom cos da sie poprawic, usprawnic itp. pisalem to troche przewrotnie, bo jestem typem co nie lubi wysluchiwac komentarzy typu: to zle , to bym zrobil inaczej.... Ty zainteresowales sie moim pomyslem, wyciagnales dobre wnioski i ROBISZ TO LEPIEJ w swomim temacie :
http://forum.bukmacherskie.com/f15/przeciw-faworytom-90197.html

Bedziesz mial lepsze wyniki i grasz bezpieczniej. do tego bede dazyl, zeby grac za 0,5% budzetu stawke poczatkowa. wtedy to jest pewna inwestycja. jednym slowem: DZIEKI

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
zakladajac temat pisalem, ze nie robie tego zeby sie chwalic czymkolwiek tylko licze, ze dzieki komentarzom cos da sie poprawic, usprawnic itp. pisalem to troche przewrotnie, bo jestem typem co nie lubi wysluchiwac komentarzy typu: to zle , to bym zrobil inaczej.... Ty zainteresowales sie moim pomyslem, wyciagnales dobre wnioski i ROBISZ TO LEPIEJ w swomim temacie :

http://forum.bukmacherskie.com/f15/przeciw-faworytom-90197.html

Bedziesz mial lepsze wyniki i grasz bezpieczniej. do tego bede dazyl, zeby grac za 0,5% budzetu stawke poczatkowa. wtedy to jest pewna inwestycja. jednym slowem: DZIEKI

To ja dziękuję za miłe słowa ale należą się one też tobie bo odwaliłeś i odwalasz kawał dobrej roboty
Jak już kiedyś pisałem zainspirowałeś mnie do takiego grania ponownie bo dawno temu tak grałem tylko miałem problemy że stawkowaniem
Założyłem swój temat nie po to żeby cię kopiować tylko żebyśmy my jak i inni na tym skorzystali wyciągając odpowiednie wnioski i widzę że się udaje
Co do moich stawek to wielu nie może pojąć dlaczego mając budżet 10000j zaczynam od 5j więc może po przeczytaniu twojego posta to zrozumie ,aczkolwiek od paru meczy w ramach eksperymentu przy mojej skuteczności zaczynam od 10 -12j ale spokojnie to nie woda sodowa tylko próba ,przekonamy się czy udana
To na razie tyle życzę powodzenia Tobie oraz wszystkim którzy są z nami ..........zobaczymy czy będą jak powinie nam się noga......

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Nie wiem czy dobrze śledzę ale chyba 5 próg to największy jaki osiągnąłeś ?
Proponuję rozważyć takie stawkowanie, by do np 4 progu mieć zysk, 5 próg to zwrot, a 6 odrobienie np 50% strat (lub bez tego 6) i na tym zakończyć.
Skoro typy wchodzą średnio na 2-3 progu to szkoda monet na robienie 8 progów.
Podzielić budżet na kilka części, przyjąć kilka progów, a po nich pogodzić się ze stratą i zacząć grać od nowa.

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Nie wiem czy dobrze śledzę ale chyba 5 próg to największy jaki osiągnąłeś ?
Proponuję rozważyć takie stawkowanie, by do np 4 progu mieć zysk, 5 próg to zwrot, a 6 odrobienie np 50% strat (lub bez tego 6) i na tym zakończyć.
Skoro typy wchodzą średnio na 2-3 progu to szkoda monet na robienie 8 progów.

Podzielić budżet na kilka części, przyjąć kilka progów, a po nich pogodzić się ze stratą i zacząć grać od nowa.
ja bym szedl raczej w kierunku, w ktorym poszedl wudar72 czyli bardzo duzy kapital w stosunku do stawki poczatkowej. nawet jesli wylapie wtedy dluga serie 8-9 to z racji tego, ze mam zabezpieczenie jeszcze na kilka poziomow powinienem z tego spokojnie wyjsc.

przy stawkowaniu FK przyjmujac starte po 6 poziomach tracimy 2900 GBP wiec odpada. przy jakims bardziej zachowawczym stawkowaniu stracilmy zalozmy 2000 GBP. wystaczy 3 razy w ciagu 4 miesiecy przyjac strate aby okazalo sie, ze budzet 10-15 tys funtow pozwala nam na generowanie zysku za ktory mozemy sobie kupic frytki

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
plus wczorajsze to razem szesc ???? ze wszystkie trafione to nawet nie wspominam ????
to że trafione to sprawa przecież oczywista po takich dogłębnych analizach(zwłaszcza ta z tą godziną ???? ),szokiem jest że grasz taką masę spotkań dziennie!!!!!!!!:grin::grin::grin::grin:
...no ale kto bogatemu zabroni....;););)

Do góry Bottom