zdzisiu-krecin
Użytkownik
Gratulacje i pytanie: czy możesz podać średni kurs tych 108 trafień?
hehe. musialbym wykonac prace , ktora ty mozesz zrobic ????
Gratulacje i pytanie: czy możesz podać średni kurs tych 108 trafień?
-108 GBP
Osasuna v Getafe
LAY Osasuna
kurs: 2,08
zobowiazanie: 108 GBP
potencjalna wygrana: 100 GBP
czyżby zazdrość że mnie się nie udało?Hmm narazie wygląda to różowo , ale przestrzegam wszystkich przed takim graniem.
myślę że wszyscy którzy nią grają doskonale zdają sobie sprawę z ryzyka-trafił nam się wróg progresjiProgresja ma to do siebie że często przez dłuższy czas widzimy stały wzrost kapitału , po czym w krótkim czasie tracimy większość wypracowanego zysku.
w dodatku prorok...A jest to najbardziej optymistyczna wersja tego co się na 100 % zdarzy.
i analityk.......Nic , nawet najlepszy system nie zastąpi starannej selekcji typów opartej na analizie
po czesci sie z toba zgadzam, a po czesci nie. zgadzam sie, ze progresja ma to do siebie, ze albo sie zarabia albo.. i tu juz sie z toba zgadzac przestaje. poprostu sie bankrutuje, a nie traci czesc kapitalu. bo jesli ktos przestaje ciagnac progresje tylko dlatego, ze zaszedl na wysoki próg to taki ktos nie powinien sie za progresje w ogole zabierac. druga sprawa to fakt, ze kazda progresja zakonczy sie bankrutem, nawet po tysiacu zdarzen i wielkim plusem na koncie. no chyba, ze mamy do czynienia z progresja gdzie skutecznosc jest powyzej 50%... trzecia sprawa to zabezpieczenie. grajac stawke poczatkowa 0,5% kapitalu (plan docelowy) i miec skutecznosc powyzej 50%. moze byc ciezko o bankruta nawet gdbym sie staral ????Hmm narazie wygląda to różowo , ale przestrzegam wszystkich przed takim graniem.
Progresja ma to do siebie że często przez dłuższy czas widzimy stały wzrost kapitału , po czym w krótkim czasie tracimy większość wypracowanego zysku.
A jest to najbardziej optymistyczna wersja tego co się na 100 % zdarzy.
Nic , nawet najlepszy system nie zastąpi starannej selekcji typów opartej na analizie.
O bankruta będzie ciężko owszem , ale grając progresją , cały wypracowany zysk szlag trafi i jeszcze będziesz grubo na minusie.grajac stawke poczatkowa 0,5% kapitalu (plan docelowy) i miec skutecznosc powyzej 50%. moze byc ciezko o bankruta nawet gdbym sie staral
Z takim podejściem to faktycznie , progresja skończy się wcześniej czy później bankructwem. To jest pewne na 100%. (chyba że wcześniej zrezygnuje się z takiego stawkowania)poprostu sie bankrutuje, a nie traci czesc kapitalu. bo jesli ktos przestaje ciagnac progresje tylko dlatego, ze zaszedl na wysoki próg to taki ktos nie powinien sie za progresje w ogole zabierac
a ty co grasz płaską stawką kursy 1,25? czy chodzisz po forum i bawisz się w "wujka dobra rada"O bankruta będzie ciężko owszem , ale grając progresją , cały wypracowany zysk szlag trafi i jeszcze będziesz grubo na minusie.
Grając kursy LAY średnio 2,1 ze skutecznośćią niewiele powyżej 50% nie wypracuje się zysku.
Z takim podejściem to faktycznie , progresja skończy się wcześniej czy później bankructwem. To jest pewne na 100%. (chyba że wcześniej zrezygnuje się z takiego stawkowania)
Piszę to nie z zazdrości a tylko po to żeby przestrzec innych którzy widząc dotychczasowe efekty ,napalili się na takie granie.
-216 GBP
Rayo Vallecano v Valencia
LAY Valencia
kurs: 2,08
zobowiazanie: 216 GBP
potencjalna wygrana: 200 GBP
nie skonczy bankructwem tylko duzym minusem jesli ktos sie wycofuje w polowie drogi. niewazne. ogolnie to ani ty ani ja nie mamy argumentow. ja z racji malego stazu z tym tematem, a ty poprostu nalezysz do tych drugich 50%, ktore widza w progresji tylko bankructwo. ja to rozumiem. ja np mimo podeszlego wieku ???? gram regularnie na konsoli w pro evo. nikt mnie nie przekona, ze jakas beznadziejna fifa jest lepsza. ale nie wchodze na forum fifowcow i im nie wmawiam, ze traca czas..Z takim podejściem to faktycznie , progresja skończy się wcześniej czy później bankructwem. To jest pewne na 100%. (chyba że wcześniej zrezygnuje się z takiego stawkowania)
Piszę to nie z zazdrości a tylko po to żeby przestrzec innych którzy widząc dotychczasowe efekty ,napalili się na takie granie.
Ale ja dbam o porządek jedynie we własnych wątkach - sądziłem że i Ty w swoim wątku masz podliczone takie podstawowe w końcu dane jak średni kurs trafionego beta...hehe. musialbym wykonac prace , ktora ty mozesz zrobic ????
ja wszystko robie domowym sposobem ???? tylko stan konta i czas w jakim te konto rosnie. sredni kurs mnie w sumie w ogole nie interesuje. mam zasade, ze na pierwszym progu pozwalam sobie grac LAY powyzej kursu 2,1 ale juz na dalszych etapach starm sie trzymac zalozen. jednak statystyczny obraz sredniego kursu bylby zaklamany.Ale ja dbam o porządek jedynie we własnych wątkach - sądziłem że i Ty w swoim wątku masz podliczone takie podstawowe w końcu dane jak średni kurs trafionego beta...
Naprawdę wierzysz w to że nie przekroczysz np: 10 poziomu progresji grając w ten sposób ?...ogolnie to ani ty ani ja nie mamy argumentow. ja z racji malego stazu z tym tematem, a ty poprostu nalezysz do tych drugich 50%, ktore widza w progresji tylko bankructwo...
pytasz majac taka wiedze i chcesz wiedziec czy ja wierze czy raczej tak jak sadze nie masz bladego pojecia o tego typu progresji i poprostu wlazles tu, zeby sie wyladowac? gralem te same kursy na bf tylko za faworytami. zbankrutowalem zdaje sie po 700 meczach. w przeciagu tych 700 meczy udalo mi sie trafic kurs 1,9-2,1 osiem razy z rzedu. ogolnie to jest HAZRAD i zawsze jest ryzyko utraty calego kapitalu. ty to wiesz i ja to wiem i wszyscy, ktorzy tu zagladaja pewnie tez. nie musisz nikogo przestrzegac.Naprawdę wierzysz w to że nie przekroczysz np: 10 poziomu progresji grając w ten sposób ?
wystarczy Zdzisiu ,nie ma sensu nie karmiony Troll sam zdycha ......pytasz majac taka wiedze i chcesz wiedziec czy ja wierze czy raczej tak jak sadze nie masz bladego pojecia o tego typu progresji i poprostu wlazles tu, zeby sie wyladowac? gralem te same kursy na bf tylko za faworytami. zbankrutowalem zdaje sie po 700 meczach. w przeciagu tych 700 meczy udalo mi sie trafic kurs 1,9-2,1 osiem razy z rzedu. ogolnie to jest HAZRAD i zawsze jest ryzyko utraty calego kapitalu. ty to wiesz i ja to wiem i wszyscy, ktorzy tu zagladaja pewnie tez. nie musisz nikogo przestrzegac.
-372 GBP
Fulham v Liverpool
LAY Liverpool
kurs: 1,93
zobowiazanie: 372 GBP
potencjalna wygrana: 400 GBP