czarrny
Użytkownik
w sumie miałem to na myśli, ale edi8 otworzył mi oczy we wcześniejszym poscieco masz na mysli piszac - slaby procent? bo brzmi to dwuznacznie. mozna odebrac, ze duzy budzet, a maly zysk ????
w sumie miałem to na myśli, ale edi8 otworzył mi oczy we wcześniejszym poscieco masz na mysli piszac - slaby procent? bo brzmi to dwuznacznie. mozna odebrac, ze duzy budzet, a maly zysk ????
nie zauwazylem ze edi8 juz sie wypowiedzial na ten temat ????5 tys zl x 12 miesecy przy 100 tys zl budzetu to daje ci 60% zysk. oprocentowanie lokaty b dobre. problem w tym, ze jak kazda inwestycja niesie za soba ryzyko.
+190 GBP
Bradford v Dag And Red
LAY Bradford
kurs: 2,12
zobowiazanie: 224 GBP
potencjalna wygrana: 200 GBP
Graj w Pinnacle, albo azjatyckich bukach. Kursy są lepsze, limitów brak.Zdzisiu- dokładnie o to mi chodzi wiem juz w miare wszystko na czym to polega ale gram na Betclic i jeszcze nigdy nie trafiłem kursu takiego jak Ty zawsze jak gram X1 lub X2 to kurs wacha sie od 1.75-1.9 , co zrobić ?
Obrocic bonus(jesli to cie tam trzyma)i przeniesc srodki do BF.Zdzisiu- dokładnie o to mi chodzi wiem juz w miare wszystko na czym to polega ale gram na Betclic i jeszcze nigdy nie trafiłem kursu takiego jak Ty zawsze jak gram X1 lub X2 to kurs wacha sie od 1.75-1.9 , co zrobić ?
no jak co zrobic? ???? to nie graj na betklikach i innyc esteesach tylko przenies swoje srodki do betfera. ja kursow z sufitu nie podaje tylko takie jakie sa rzeczywiste w danym moemencie. malo tego. czasami ten kurs na faworyta znacznie maleje po moim obstawieniu wiec i nasze zobowiazanie bylo by mniejsze. czasem jednak rosnie.. no ale gdybym umial przewidziec takie rzeczy to mialbym tysiac funtow profitu codziennie zanim mecz sie zacznie.Zdzisiu- dokładnie o to mi chodzi wiem juz w miare wszystko na czym to polega ale gram na Betclic i jeszcze nigdy nie trafiłem kursu takiego jak Ty zawsze jak gram X1 lub X2 to kurs wacha sie od 1.75-1.9 , co zrobić ?
A dlaczego nie grasz np. w Pinnacle, gdzie kursy są lepsze ?no jak co zrobic? ???? to nie graj na betklikach i innyc esteesach tylko przenies swoje srodki do betfera. ja kursow z sufitu nie podaje tylko takie jakie sa rzeczywiste w danym moemencie. malo tego. czasami ten kurs na faworyta znacznie maleje po moim obstawieniu wiec i nasze zobowiazanie bylo by mniejsze. czasem jednak rosnie.. no ale gdybym umial przewidziec takie rzeczy to mialbym tysiac funtow profitu codziennie zanim mecz sie zacznie.
-104 GBP
Huachipato v Fluminense
LAY Fluminense
kurs: 2,04
zobowiazanie: 104 GBP
potencjalna wygrana: 100 GBP
W poprzednim temacie, w którym zbankrutowałeś, już Ci pisałem, że jedną z najważniejszych reguł w bukmacherce jest gra z możliwie jak najwyższym kursem. Różnica między kursem 2,0 a 1,95 wydaje się mała. Jednak w dłuższej perspektywie przy stawkach jakimi operujesz różnica będzie bardzo duża.
Na błędach powinno się uczyć.
Zdzisiu można się z Tobą jakoś skontaktować mejlowo? Mam sprawę ????
Racja. Nie zbankrutowałeś, bo w porę się wycofałeś.???? to do mnie? nie zbankrutowalem w zadnym poprzednim temacie. i nie wiem o jakich roznicach iszesz. moglbys jasniej?