>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zagadki Sportowe ;)

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Pomocnik związany głównie z Petrochemią i Widzewem z którym występował w LM, świetnie bil wolne i dośrodkowywał
Terlecki miał tylko krótki epizod z Orlenem/Wisłą, specjalnie napisałem Petrochemia a chodziło mi o Pawła Miąszkiewicza ????

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
W 2005 roku reprezentacja naszego kraju rozegrała mecz piłki nożnej z jednym z naszych sąsiadów. Proszę wymienić piłkarzy pochodzenia Polskiego grających u rywala i dla utrudnienia proszę podać piłkarza tej reprezentacji, który nie rozegrał żadnego ligowego meczu w seniorskiej karierze w swojej rodzimej lidze.
1 podpowiedź. Nie była to kadra seniorów ????

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
niech ktos zapodaje jakas zagadke - brak pomysłu ????
odnosnie crespo - z tego co sie doczytałem to ten przydomek to wymysł polskich mediów ???? nigdzie poza Polska nie uzywa sie takiego pseudonimu ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
zgadza sie.
dajesz nastepne. ????
No to jak zwykle polecę snookerowo.

Jakie wydarzenie przeszkodziło aktualnemu wicemistrzowi świata w snookerze wykonać jedno z zagrań w 22 frejmie pojedynku finałowego ostatnich MŚ ?

Może wydawać sie trudne, ale takie nie jest, wystarczy dobrze poszukać, a jak ktoś ogladał to pewnie będzie wiedzial od razu.. ;)

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
No to jak zwykle polecę snookerowo.

Jakie wydarzenie przeszkodziło aktualnemu wicemistrzowi świata w snookerze wykonać jedno z zagrań w 22 frejmie pojedynku finałowego ostatnich MŚ ?

Może wydawać sie trudne, ale takie nie jest, wystarczy dobrze poszukać, a jak ktoś ogladał to pewnie będzie wiedzial od razu.. ;)
Zepsuty tip?

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Nie wiem czy to było w tym roku, ale chodziło chyba o to, że Shaun Murphy podtaczał białą bilę pod któryś z kolorów i biała bila skręciła na jednym ze złączeń płyt... ???? Nie wiem czy mam rację, ale coś mi się kojarzy takiego ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Nie wiem czy to było w tym roku, ale chodziło chyba o to, że Shaun Murphy podtaczał białą bilę pod któryś z kolorów i biała bila skręciła na jednym ze złączeń płyt... ???? Nie wiem czy mam rację, ale coś mi się kojarzy takiego ????
Również nie.. :razz:

Do góry Bottom