Terlecki miał tylko krótki epizod z Orlenem/Wisłą, specjalnie napisałem Petrochemia a chodziło mi o Pawła Miąszkiewicza ????Pomocnik związany głównie z Petrochemią i Widzewem z którym występował w LM, świetnie bil wolne i dośrodkowywał
Terlecki miał tylko krótki epizod z Orlenem/Wisłą, specjalnie napisałem Petrochemia a chodziło mi o Pawła Miąszkiewicza ????Pomocnik związany głównie z Petrochemią i Widzewem z którym występował w LM, świetnie bil wolne i dośrodkowywał
1 podpowiedź. Nie była to kadra seniorów ????W 2005 roku reprezentacja naszego kraju rozegrała mecz piłki nożnej z jednym z naszych sąsiadów. Proszę wymienić piłkarzy pochodzenia Polskiego grających u rywala i dla utrudnienia proszę podać piłkarza tej reprezentacji, który nie rozegrał żadnego ligowego meczu w seniorskiej karierze w swojej rodzimej lidze.
z tego co pamiętam dziadek był polakiem ????
leć zapala ????
zgadza sie.Sheffield FC, 1857?
No to jak zwykle polecę snookerowo.zgadza sie.
dajesz nastepne. ????
Zepsuty tip?No to jak zwykle polecę snookerowo.
Jakie wydarzenie przeszkodziło aktualnemu wicemistrzowi świata w snookerze wykonać jedno z zagrań w 22 frejmie pojedynku finałowego ostatnich MŚ ?
Może wydawać sie trudne, ale takie nie jest, wystarczy dobrze poszukać, a jak ktoś ogladał to pewnie będzie wiedzial od razu..
Nie, próbujcie dalej..Zepsuty tip?