>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zagadki Sportowe ;)

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Cracks .............
Były zawodnik AC Milan. Niegdyś, w trakcie bójki na pewnym stadionie kopnął milicjanta. Zarejestrowały to stadionowe kamery. Skończyło się to dla tego piłkarza zawieszeniem, przez co nie zagrał w pewnych Mistrzostwach Świata

princeas 11

princeas

Użytkownik
To może ja zapodam, skoro nie ma zagadki.
Jaki jest rekord czasu gry w tenisa w grze pojedynczej w Pucharze Davisa? Kto grał i kiedy ten mecz został rozegrany?

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Nikt nie zadaję to ja zadam na odmulenie tematu :
Łatwe:
MŚ 1950
Które drużyny mimo awansu nie pojechały na mistrzostwa i dlaczego?
Były to pierwsze mistrzostwa po 12 latach przerwy spowodowanej wojną.
edit
spóźniłem się do usunięcia

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Nikt nie zadaję to ja zadam na odmulenie tematu :
Łatwe:
MŚ 1950
Które drużyny mimo awansu nie pojechały na mistrzostwa i dlaczego?
Były to pierwsze mistrzostwa po 12 latach przerwy spowodowanej wojną.
Kłopoty komunikacyjne i finansowe spowodowały, że do Brazylii nie wybrały się niektóre zespoły z tych, które zakwalifikowały się do finałów – Szkocja i Turcja, a także reprezentacja świeżo niepodległych Indii.
Zaraz coś zapodam

Też proste:

Jak nazywa się polski koszykarz, który pomimo podpisania kontraktu nigdy nie zagrał w NBA??

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Jaki jest rekord czasu gry w tenisa w grze pojedynczej w Pucharze Davisa? Kto grał i kiedy ten mecz został rozegrany?
Czy chodzi o mecz Przysiężnego z Nieminenem? ???? 4h 35&#39; - 5 marca tego roku...
ten koszykarz to Szewczyk?

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Jest to drugi w kolejnosci najdluzszy mecz w histori ale pierwszy jesli chodzi o Davis Cup..
1982r John McEnroe - Mats Wilander 6h 22m

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Jak nazywa się polski koszykarz, który pomimo podpisania kontraktu nigdy nie zagrał w NBA??
Łukasz Obrzut?
Edit: Wnioskując z tego, co jest na wikipedii, jestem w 100% pewien, więc ode mnie taka zagadka:
Kilka lat temu (nie pamiętam dokładnie w którym sezonie) w konkursie skoków narciarskich miała miejsce niecodzienna sytuacja. Skoczek stracił równowagę na belce i zjechał po rozbiegu na plecach. Podaj nazwisko skoczka i miejsce rozgrywania konkursu.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Łukasz Obrzut?
Obrzut z tego co pamiętam miał kontrakt niegwarantowany i nie wiem czy autorowi zagadki o taki kontrakt również chodziło ????

edit. ale raczej o to chodziło, bo przecież Szewczyk nie podpisał kontraktu ostatecznie z Bucks więc to był Obrzut ????

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Dobra, z racji, że nie ma &quot;aktywnej&quot; zagadki, to ja wszystkich pogodzę.
Były koszykarz Prokomu, w swojej karierze reprezentacyjnej dostał zakaz wjazdu na mecz swojej reprezentacji, mimo, że spokojnie grałby w pierwszej piątce. O kogo chodzi i dlaczego nie mógł wziąć udziału w tym spotkaniu??

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Hehe oczywiście niepokorny i zadziorny Milan Gurovic, miał tatuaż z podobizną jakiegos generała z II wojny światowej ????

Olo potwierdź albo nie, bo wlasnie poczytalem o tym i to byly rozgrywki ligi adriatyckiej a nie reprezenatcyjne więc moze to nie o niego chodzi ????

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Hehe oczywiście niepokorny i zadziorny Milan Gurovic, miał tatuaż z podobizną jakiegos generała z II wojny światowej ????

Olo potwierdź albo nie, bo wlasnie poczytalem o tym i to byly rozgrywki ligi adriatyckiej a nie reprezenatcyjne więc moze to nie o niego chodzi ????
A jo, faktycznie to nie była reprezentacja.
Ale chodzi o Gurovica.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Koszykarz... dwukrotny najlepszy strzelec Euroligi, ze swoją reprezentacją raz siegnął po mistrzostwo świata i raz po mistrzostwo europy... nie zrobił niestety kariery w nba... nazywany był &quot;Białym Michaelem Jordanem&quot; ????

Do góry Bottom