>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zagadki Sportowe ;)

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Zawodnik ten występował w 2 reprezentacjach.
Był wychowankiem klubu, który dopiero parę lat temu reaktywował swoją działalność jednak w karierze seniorskiej występował u rywala zza miedzy.
Jego wyczyn z pewnego spotkania ligowego do dziś (a minęło już na prawdę dużo czasu) pozostaje niepobity i raczej nikt tego już nei dokona ????

może trudne może nie... na tyle znany, że nie powinno być kłopotów
edit:
Pytanie:
Imię, nazwisko i... wyczyn ????

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Ernest Wilimowski, 21 maja 1939 w meczu ligowym z Union-Touring Łódź zdobył 10 bramek.

Ode mnie:

Biegacz, średniodystansowiec, był najlepszy na świecie, ale nigdy nie był najlepszy w Europie, w roku swojego największego sukcesu brał udział w podziale miliona dolarów. Nigdy nie odniósł sukcesu na IO.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
W jakim roku i wyścigu F1 zdarzył się wypadek z udziałem Safety Cara ????
Kto w nim uczestniczył
edit: właściwie to źle to opisałem... nei tyle safety cara co innego samochodu ;) - nie startującego w wyścigu

olo 2,4K

olo

Użytkownik
2006, w Indianapollis, Heidfeld, Scott Speed, Jenson Button, Kimi Räikkönen and Juan Pablo Montoya???

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Babeballista, w swojej kilkunastoletniej karierze (wciąż trwającej) grał w 3 zespołach MLB. 10-krotnie wybierany przez trenerów i menedzerów MLB najlepszym ofensywnym graczem w lidze. Co ciekawe tylko raz zespol z nim w skladzie wygrał World Series. Jeszcze jeden fajny rekord ma ale to będzie już za prosto jak zgadniecie podam jaki ????

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Babeballista, w swojej kilkunastoletniej karierze (wciąż trwającej) grał w 3 zespołach MLB. 10-krotnie wybierany przez trenerów i menedzerów MLB najlepszym ofensywnym graczem w lidze. Co ciekawe tylko raz zespol z nim w skladzie wygrał World Series. Jeszcze jeden fajny rekord ma ale to będzie już za prosto jak zgadniecie podam jaki ????
Podpowiedź żeby nie zamulać... ten rekord o którym nie wspomniałem to fakt, że jest najmłodszym zawodnikiem, który osiągnął 500 Home Runów w karierze ????

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
nie wiem czy dobrze, ale jedziemy dalej.
Który klub został &quot;wykluczony z szeregów ligi&quot; przed II Wojną Światową? W którym roku i dlaczego? Chodzi o ligę polską oczywiście.
edit: podpowiedź !
Klub ze Śląska ;)

Z Katowic ????

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Co do mojej zagadki był to oczywiście jeden z najlepszych zawodników w historii baseballu, niesamowity Alex Rodriguez ????

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Chodzi o 1. FC Katowice ?
W 1939 roku za to, że coś spikali się z nacjonalistami czy coś takiego.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Dąb KAtowice - 1937 przekupili bramkarza drużyny przeciwnej.

Łatwe bo nie mam pomysłu.

Na jakich ME odbył się ostatni mecz o trzecie miejsce ?Kiedy, gdzie [ chodzi o kraj gdzie odbywały się ME ], kto grał i jak i był wynik proszę podać.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
1980, Włochy

Czechosłowacja - Włochy 1-1, k 9:8.

------------

W ilu meczach sędziowanych przez Pana na zdjęciu poniżej padły brejki maksymalne i kto był ich autorami, proszę podać także imie i nazwisko tego sędziego:

robbn 23

robbn

Użytkownik
Peter Williamson
5 meczów z max break&#39;ami:
- John Higgins x2
- Jason Prince
- Barry Pinches
- Nick Dyson.

Do góry Bottom