>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Zagadki Sportowe ;)

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Zawodnik ten jako jeden z 3 graczy pokonał wielkiego mistrza swojego sportu w finale mistrzostw świata. Był to jego pierwszy sezon występów w tej organizacja a wcześniej 4 razy stawał na najwyższym stopniu podium.... w konkurencyjnej organizacji.
Trudne :p?

mJaUrVcEin - jedziesz dalej

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Raymond van Barneveld? ????

W Wysokiem Mazowieckiem (małe miasto na Podlasiu) jest klub piłkarski Ruch (od sponsora - Mlekovita albo Freskovita), klub gra w (wg obecnego nazewnictwa) 2 lidze. Ale ma jednego znanego wychowanka, reprezentanta polski... jak nazywa sie ten pilkarz? ????

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Autor najkrótszego skoku w Zakopanem w oficjalnych zawodach.

Podpowiedź: Kilka lat temu zakończył karierę, w swojej reprezentacji był jednym z ważniejszych skoczków.

bujal 0

bujal

Użytkownik
Polski napastnik, grający w stolicach: Polski, Turcji, Hiszpanii, należacy do klubu wybitnego reprezentanta.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
W tym sezonie tak.
Biorąc pod uwagę całą historię zawodów był to Peter Zonta ze Słowenii, odległość 53 m.
a miałem strzelać Zonte, bo &quot;wazny zawodnik repry&quot; pasowało mi do niego ????

a co do tego piłkarza to oczywiście: Romek Kosecki nie? ????

niech ktoś zada za mnie ????

bujal 0

bujal

Użytkownik
a co do tego piłkarza to oczywiście: Romek Kosecki nie? ????
Jasne ✅
To zadam next:
Czarnoskóry koszykarz, jego starszy brat występował m. in. w Anwilu i w dwóch innych pl klubach, natomiast on sam grał w Polsce tylko rok zdobywając MP.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Jasne ✅

To zadam next:
Czarnoskóry koszykarz, jego starszy brat występował m. in. w Anwilu i w dwóch innych pl klubach, natomiast on sam grał w Polsce tylko rok zdobywając MP.
Mniam... Charles O&#39;Bannon ???? zadajesz next albo ktos inny kto chce ????

Kierowca, 3 lata z rzędu wygrywał Mistrzostwo w swojej serii, zaczynał jeździć w tej serii w 2002 roku. Jest Brytyjczykiem mimo iż urodził sie na wyspach Guernsey, które nie są częscią GB ????

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Andy Priaulx by wikipedia ????
Pomocnik związany głównie z Petrochemią i Widzewem z którym występował w LM, świetnie bil wolne i dośrodkowywał

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Siadaczka nie grał w Płocku... Z wikipedii wszystko wskazuje na Terleckiego, więc żeby nie przedłużać:
Najbardziej znany piłkarz z Uzbekistanu, od 11 lat (z małą przerwą) występujący w lidze ukraińskiej (w dwóch klubach z tego samego miasta)

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Siadaczka nie grał w Płocku... Z wikipedii wszystko wskazuje na Terleckiego, więc żeby nie przedłużać:

Najbardziej znany piłkarz z Uzbekistanu, od 11 lat (z małą przerwą) występujący w lidze ukraińskiej (w dwóch klubach z tego samego miasta)
nawet bez wiki... Maxim (i tu nie wiem jak to się pisze) &quot;Szatskij&quot; ????

ale nie zadaje bo nie mam pomyslu dawajcie cos

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
W 2005 roku reprezentacja naszego kraju rozegrała mecz piłki nożnej z jednym z naszych sąsiadów. Proszę wymienić piłkarzy pochodzenia Polskiego grających u rywala i dla utrudnienia proszę podać piłkarza tej reprezentacji, który nie rozegrał żadnego ligowego meczu w seniorskiej karierze w swojej rodzimej lidze.

Do góry Bottom