>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Zagadki Sportowe ;)

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
W filmie &#39;He got game&#39; z Denzelem Washingtonem wystąpiło wiele znanych osobistości koszykarskich. Który z grających tam koszykarzy występował w barwach Prokomu Trefl Sopot ? ????

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Mam nadzieję, że Zapala się nie obrazi, ale ja zadam bo nie idzie temat.
Jaka drużyna wywalczyła tytuł będąc beniaminkiem w lidze angielskiej ?
// Dobra odpowiedź.Jedź.

lukiaszenko 132

lukiaszenko

Użytkownik
Chodzi o Tottenham Hotspur w sezonie 1950/51

Podaj nazwiska ciemnoskórych reprezentantów Włoch w piłce nożnej i napisz ile każdy z nich zaliczył spotkań. Jakby ktoś znalazł to może być też data debiutu, mecz, w którym debiutowali i za jakiego trenera;)

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
Fabio Liverani - debiut 25 kwietnia 2001 roku w wygranym 1:0 pojedynku z Republiką Południowej Afryki, kiedy to szkoleniowcem był Giovanni Trapattoni. Łącznie dla drużyny narodowej zanotował 3 występy.
Matteo Ferrari -zadebiutował 20 listopada 2002 roku w zremisowanym 1:1 spotkaniu z Turcją.Łącznie dla drużyny narodowej Ferrari rozegrał 11 spotkań. trenerem tez był Trappatoni ????
no i teraz zapewne powołaja Balotelliego ????
jesli dobra odpowiedz to zadaje nastepne.(jesli nie to usunac pytanie ???? ) w 1998 roku w jednej z najsilniejszych lig europejskich (najwyzsza klasa rozgrywkowa) doszło do arcy emocjonujacego meczu. druzyna gości po 45 minutach prowadziła 4-0 by zejsc pokonana po ostatnim gwizdku sedziego. jakie druzyny zafundowały swoim kibicom taka huśtawkę nastrojów ? ????

juan_antonio 52

juan_antonio

Użytkownik
jesli dobra odpowiedz to zadaje nastepne.(jesli nie to usunac pytanie ???? ) w 1998 roku w jednej z najsilniejszych lig europejskich (najwyzsza klasa rozgrywkowa) doszło do arcy emocjonujacego meczu. druzyna gości po 45 minutach prowadziła 4-0 by zejsc pokonana po ostatnim gwizdku sedziego. jakie druzyny zafundowały swoim kibicom taka huśtawkę nastrojów ? ????
maryslia - montpelier, niech ktos cos zada za mnie ; )

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
maryslia - montpelier, niech ktos cos zada za mnie ; )
zgadza sie.
no to ja zadam jeszcze jedno. prosze podac imie i nazwisko polskiego piłkarza oraz zespół ktorego barwy reprezentował ,ktory strzelił Barcelonie 2 bramki (w jednym meczu) a jego druzyna mimo ze do przerwy przegrywała 0-3 zdołała wygrac to spotkanie ????

olo 2,4K

olo

Użytkownik
To ode mnie. Może być łatwe, może być trudne, zależy czy ktoś skojarzy.
Biega przez płotki wyższe od siebie. O kim mowa:?:

olo 2,4K

olo

Użytkownik
To, że Wy nie wiecie, nie znaczy, że nikt nie będzie wiedział.
Poza tym nie wiem o co chodzi telprzemowi, to nie jest zagadka na wyszukanie w google, tylko taka ciekawostka, więc dajcie szansę innym.

EDIT:
I po cholerę wszystko rozwalasz, nie wiesz, trudno, może inni będą wiedzieli.

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
o telprzemie.
telprzem skacze przez płotki wyższe od siebie.

Olo, zrob edit swojego postu, dopisz ze jest to sportowiec czy coś i tyle.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Dobra, ułatwię trochę i powiem, że jest to lekkoatleta, może ktoś teraz skojarzy. Jak nie to niedługo wrzucę rozwiązanie.
Bam to jest kwestia czy ktoś kojarzy pewną rzecz czy nie, jak tak to od razu wpadnie na rozwiązanie.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Dobra widzę, że nikt nie kojarzy. Chodziło o Stefana Holma i TEN FILMIK-&gt;&gt; http://www.youtube.com/watch?v=WVZ3ZcorTF0
który pewnie wiele osób widziało.

To w takim razie następna zagadka:
&quot;Ja, Kobe, LeBron, jesteśmy po prostu w innej stratosferze&quot;
&quot;Kiedy myślisz o Jordanie, co pierwsze przychodzi Ci do głowy? Ja&quot;
Czyje to słowa:?:

EDIT:
Kukla nie

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
to jest banalne Panowie, każdy kto sie interesuje NBA na 99% będzie to wiedział ????

ja nie odpowiadam bo się tu nie bawie, nie moja piaskownica ;)

Do góry Bottom