>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Zagadki Sportowe ;)

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
Pewien obecnie grający zawodnik ma widoczną bliznę na swoim ciele. Proszę podać nazwisko tego piłkarza i co mu się stało, że to ma. Jak nie będzie rozumiane to pisać. ????
snajper - nie. ;)

snajper 322

snajper

Forum VIP
Pewien obecnie grający zawodnik ma widoczną bliznę na swoim ciele. Proszę podać nazwisko tego piłkarza i co mu się stało, że to ma. Jak nie będzie rozumiane to pisać. ????
Frank Ribery? Wypadł z auta przez przednią szybe

robbn 23

robbn

Użytkownik
Prócz Riber&#39;yego przychodzi mi na myśl tylko Julio Cesar, ale poobijanych oczu to raczej do blizn nie zaliczamy :p daj jakąś podpowiedź.
hah przeczytałem post Snajpera i nie wiem czemu weszło mi do głowy, że w pytaniu jest coś o wypadku samochodowym ;]

bujal 0

bujal

Użytkownik
Pewni dwaj piłkarze przed kazdym meczem dokonywali pewnego rytuału - jeden całował drugiego. Ojakich dwóch panach mowa ?
Robbn: Mialem na mysli Ronaldo i Carlosa, ale Twoja odpowiedz tez poprawna ;D

robbn 23

robbn

Użytkownik
Pewni dwaj piłkarze przed kazdym meczem dokonywali pewnego rytuału - jeden całował drugiego. Ojakich dwóch panach mowa ?
Fabien Barthez i Laurent Blanc - Francja.
Właśnie chciałem dopisać że w Brazylii też ktoś z Carlosem, ale nie pamiętałem kto ;)

robbn 23

robbn

Użytkownik
Coś z F1 znowu.
Zagadka: W jednym z wyścigów (dla ułatwienia lata 70te) jeden z kierowców wygrał wyścig z rekordowo nikłą przewagą. Gdzie odbył się wyścig, kto wjechał pierwszy na metę (imię nazwisko, narodowość), z jaką przewagą i przed kim.
Snajper szybko! ale odpowiedź poprawna, zadajesz ;)

snajper 322

snajper

Forum VIP
W 1971 roku Peter Gethin (Anglik) zwyciężył w GP Włoch na torze Monza wyprzedzając drugiego na mecie Ronniego Petersona o 0,01 sekundy.
Dla ciekawostki w tym wyscigu trzeci na mecie Francois Cevert przyjechał 0,09 za zwycięzcą, a czwarty Mike Hailwood - 0,18 s.

robbn 23

robbn

Użytkownik
GP Włoch 2000 - Michael Schumacher rozpłakał się po tym jak jeden z dziennikarzy przytoczył fakt, że Niemiec uzyskał właśnie zwycięstwo i zrównał się w ilości wygranych wyścigów ze zmarłym Senną.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Najpierw miałem napisać że 100000% Schumi po śmierci Senny.
Ale w 2000 roku?
Wydaje mi się, że Rubens po raz pierwszy wtedy wygrał? Chodzi o Brazylijczyka ???? ?

Kurde takie fjane zagadki tu a ja poza domem ????

edit: a bo to po zrównaniu się było - no tak :|
ale pamiętam podium z tamtego wyścigu ;)

Robbn ciśniesz coś z f1 ????

robbn 23

robbn

Użytkownik
No dobra chciałem coś z piłki nożnej, ale kulka jak prosisz to jeszcze jedną z F1 dam.
Jeden z byłych już kierowców F1 był znany z tego, że lubił robić kawały (najczęściej kolegom z zespołu) - jedną z ofiar jego dowcipów był parokrotnie śp. Ayrton Senna. O kogo chodzi i wymieńcie jakąś przykładową fajną akcję przez niego sprokurowaną ;)
Jak ktoś będzie pewien odpowiedzi niech zadaje dalej, jeśli nie to rano podpowiem, albo odpowiem jeśli nie będzie szło.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Partner z zespołu - Gerhard Berger.
Słyszałem tylko, że kiedyś mu chciał podać tabletki nasenne ale to plto bodajże (?)
Na pewno kiedyś do pokoju wrzucił mu żaby i Ayrton nie mógł spać całą noc bo &quot;kumkały&quot;

robbn 23

robbn

Użytkownik
Tak o niego mi chodziło, a inny jego przykładowy dowcip to sfabrykowanie paszportu Senny (na miejsce zdjęcia twarzy wklejona fotka pośladków) ;) dajesz dalej

K 1,2K

kukla

Forum VIP
W latach 70 ubiegłego wieku w F1 pojawiła się dość nietypowa innowacja. Zwiększała ona zwrotność pojazdów choć nie to było jej głównym celem.
O jaką nowinkę chodzi, kto z niej korzystał i jaki osiągnął &quot;z nią&quot; sukces

olo 2,4K

olo

Użytkownik
W latach 70 ubiegłego wieku w F1 pojawiła się dość nietypowa innowacja. Zwiększała ona zwrotność pojazdów choć nie to było jej głównym celem.
O jaką nowinkę chodzi, kto z niej korzystał i jaki osiągnął &quot;z nią&quot; sukces
Nie ma to jak wikipedia :razz:
Chodzi o Efekt przypowierzchniowy, który zastosował Lotus:?:
Jeżeli tak, to sukcesem jest MŚ Andrettiego i wygrana klasyfikacji konstruktorów.

Jeżeli mam rację to kto powiedział:
&quot;(...)it&#39;s like people say, hey, you don&#39;t wanna swim with the sharks, but I&#39;m faster than sharks, so it&#39;s not a big deal.&quot;
&quot;I&#39;m just like You, but ten times better&quot;

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Nie ma to jak wikipedia :razz:

Chodzi o Efekt przypowierzchniowy, który zastosował Lotus:?:

Jeżeli tak, to sukcesem jest MŚ Andrettiego i wygrana klasyfikacji konstruktorów.

Jeżeli mam rację to kto powiedział:

&quot;(...)it&#39;s like people say, hey, you don&#39;t wanna swim with the sharks, but I&#39;m faster than sharks, so it&#39;s not a big deal.&quot;
&quot;I&#39;m just like You, but ten times better&quot;
Nie mogę teraz sprawdzić ale na 90% jestem pewien że efekt przypowieszchniowy MIAŁ zwiększyć docisk i... Spełniał swoje zadanie-więc nie jest to poprawną odpowiedź.

Wzorem Robbna dałem coś czego nie ma w wiki, przynajmniej w opisie f1

Snajper będzie wiedział ale mam nadzieję że ktoś zaszaleje wcześniej:p

Do góry Bottom