>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zagadki Sportowe ;)

robbn 23

robbn

Użytkownik
Który z kierowców formuły 1 przejechał najkrótszy dystans w swojej karierze (zakończonej) - imię nazwisko, narodowość, zespół, dystans.
Snajper niestety nie ;)

snajper 322

snajper

Forum VIP
Nie wierzę, Snajper się pomylił! :jezora:
Kurde to tak nie dawno bylo, a czlowiek głupi szukał w starszych latach
Markus Winkelhock, Niemiec, Spyker F1, 66.924km 2007 GP Europy zastapil Christijana Albersa.
edit znowu źle, to juz nie mam pojecia.... szukam peffek, jak wieczorem bedzie jeszcze zagadka to poszukam w encyklopedi F1

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Który z kierowców formuły 1 przejechał najkrótszy dystans w swojej karierze (zakończonej) - imię nazwisko, narodowość, zespół, dystans.
Snajper niestety nie ;)
Wielka fama poszła jakie Ty tu trudne zagadki zadajesz :|
A ja myślę, że na to nie ma poprawnej odpowiedzi... a właściwie jest jedna - 0
Bo przecież było conajmniej kilku (jeśli nei kilkunastu) kierowców, którzy brali udział w kwalach a potem nie wyjechali na trasę wyścigu.
Chyba, że chodzi o wszystko:kwalifikacje testy itd. - w takim wypadku - nie mam zielonego pojęcia :razz:

edit: Ewentualnie... jeden mi się skojarzył...
Kurt Adolff ?

robbn 23

robbn

Użytkownik
Bo przecież było conajmniej kilku (jeśli nei kilkunastu) kierowców, którzy brali udział w kwalach a potem nie wyjechali na trasę wyścigu.
Pytanie jest o kierowcę, który przejechał najkrótszy dystans w wyścigu. Odpowiedź jest i to ładnie opisana, a pytanie starałem się zadać takie, żeby nie można było w parę minut znaleźć odpowiedzi na google. Pomęczcie się jeszcze trochę jak do 24 nikt nie zgadnie to ja odpowiem.

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
Tradycyjnie żużel. ;)
Jeden z najlepszych bydgoskich żużlowców. Uznawany był za wielki talent polskiego żużla. Kiedy bydgoska drużyna była w strefie spadkowej liczyli tylko na niego. Uległ drastycznemu wypadkowi, w którym stracił nogę. Potem zajmował się trenowaniem. Zginął na stadionie żużlowym. O kim mowa? Podpowiedź: Było to w środku XXwieku. ;)
e: unicaja daj komuś szansę. ????

bujal 0

bujal

Użytkownik
Mieczysław Połukard

Kilka lat temu piłkarz ten został w taki sposób ciągniety za spodenki, że widać mu było sporą część przyrodzenia. Gra on w jednej z czołowych lig europy, juz kilka lat jest wierny jednemu klubowi.
Dobrze Kuba ;)

Do góry Bottom