>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zagadki Sportowe ;)

tony-montana 0

tony-montana

Użytkownik
&quot;W 2005 w GP USA w wyścigu wystartowało tylko 6 kierowców – pozostałych 14, korzystających z opon Michelin, zostało wycofanych przed wyścigiem w obawie przed możliwymi awariami ogumienia na superszybkim, nachylonym Zakręcie 13. &quot;

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
&quot;W 2005 w GP USA w wyścigu wystartowało tylko 6 kierowców – pozostałych 14, korzystających z opon Michelin, zostało wycofanych przed wyścigiem w obawie przed możliwymi awariami ogumienia na superszybkim, nachylonym Zakręcie 13. &quot;
zgadza się.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
uprzedziłes mnie, dobra to zapodam zagadke
co to jest twin towers i wymienic przykład nam najbliższy :p

seewy 16

seewy

Użytkownik
uprzedziłes mnie, dobra to zapodam zagadke
co to jest twin towers i wymienic przykład nam najbliższy :p
dwoch wysokich zawodnikow w druzynie kosza, tzw. wieze ;)
przyklad najblizszy - pojecie wzgledne
twin towers to byli np Duncan i Robinson ???? i to od nich chyba sie wzielo to &#39;pojecie&#39;

seewy 16

seewy

Użytkownik
Ktora gwiazde swiatowego biegania trenowal polski trener doprowadzajac ja do zdobycia mistrzostwa swiata i europy a takze pobicia rekordu swiata? niestety nie zostal nigdy mistrzem OL
podac nazwisko zawodnika i trenera

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
prosze podac ostatni wyscig f1 (gdzie , kiedy)w ktorym tylko 1 kierowca nie został zdublowany ( i kto kogo nie zdublował)? ????

snajper 322

snajper

Forum VIP
GP w Estoril, Senna wygrał a Michele Alboreto był jedynym kierowcą który nie został zdublowany. Niech ktoś za mnie poda

edit 1985 to chyba był

to sobie tak nie przypominam teraz ???? jak z zajec wróce to pokombinuje jeszcze

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
GP w Estoril, Senna wygrał a Michele Alboreto był jedynym kierowcą który nie został zdublowany. Niech ktoś za mnie poda
edit 1984 to chyba był
ojojoj - niestety to nie był ostatni wyscig w ktorym tylko 1 driver nie został zdublowany ????

Do góry Bottom