>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zagadki Sportowe ;)

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
GP USA 2005, Schumacher, wyprzedził Barichello i tylko go nie zdublował . ????
Żużlowiec, który ma na swoim dorobku 4 zwycięstwa z cyklu GP. Zdobywał drużynowe mistrzostwa w lidze rodzimej i polskiej. Ma swoim koncie tytuł indywidualnego mistrza swojego kraju. Jeździ do teraz. O kim mowa?

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Podejrzewam, że to Andreas &quot;Adrenalina&quot; Jonsson?
Wszystko pasuje a potwierdzenia brak, zagadki też brak więc ja zapodam....

Kilka lat temu, ówczesny Dyrektor Juventusu Luciano Moggi był bliki sprowadzenia do Turynu, bardzo młodego wówczas Cristiano Ronaldo... na przeszkodzie stanął fakt, że mimo iż Portugalczycy zgodzili się na wymianę, nie zgodził się na nią zawodnik, który miał przejść do Portugalii za CR. Jak nazywa się ten zawodnik? ????

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Helmuth Duckadam by wikipedia

Jak nazywał się legendarny (można moim zdaniem tak powiedzieć :p ) stoper, który zginął tragicznie w Polsce (ale nie był Polakiem)... zeby nie bylo wątpliwości o kogo chodzi to Pamięć jego imieniem nazwane zostalo centrum prasowe mistrzostw świata w 1990 roku.

Ted dobrze

ted 12,8K

ted

Forum VIP
jak czegoś nie wiecie to po prostu nie odpowiadajcie i nie szukajcie z google bo to nie ma zabawy tylko zostawcie tym co naprawde znaja w danym momencie odpowiedz ????

Gaetano Scirea

zagadka bedzie łatwa:
który z finów w ciągu ostatnich 10 lat stawał tylko raz na koncowym podium PŚ w skokach oprócz Mattiego Hautamaekiego ?

robbn 23

robbn

Użytkownik
jak czegoś nie wiecie to po prostu nie odpowiadajcie i nie szukajcie z google bo to nie ma zabawy tylko zostawcie tym co naprawde znaja w danym momencie odpowiedz
Jeśli miałoby być tak jak mówisz to na odpowiedź na jakieś trudniejsze pytanie trzeba by było czekać 3 dni albo i tydzień... Jest dobrze jak jest, jak ktoś wie to napisze od razu i tak i tak wyprzedzi tych co szukają w internecie odpowiedzi.
Odpowiedź: Ville Larinto?

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
strzał ???? Risto Jusilainen ????
Jego mama chciała żeby był bramkarzem. Dopiero trener w juniorach zauważył w nim duszę napastnika. I bardzo dobrze, bo nie strzeliłby tej 3-cyfrowej liczby goli w pewnej lidze ????
ted // tak

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Sorry, ale muszę.
Piersza myśl to był Del Piero, sprawdzam na wikipedii, ale nic nie było napisane o tym i dlatego wtopiłem ???? .
Bravo Robnn.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Sorry, ale muszę.

Piersza myśl to był Del Piero, sprawdzam na wikipedii, ale nic nie było napisane o tym i dlatego wtopiłem ???? .

Bravo Robnn.
Wikipedia niezawsze wszystko wie ???? ale możesz mi zaufać 14 lat kibicowania Juve i Del Piero... wiem wszystko ????

Do góry Bottom