>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zagadki Sportowe ;)

robbn 23

robbn

Użytkownik
Na początek coś prostego na przełamanie. Który ze znanych piłkarzy ma na ramieniu wytatuowanego gladiatora (swoją drogą tatuaż wygląda ekstra i do niego pasuje).
Kuba86 tak ;)

robbn 23

robbn

Użytkownik
Paweł Woicki?
albo Lipiński, nie pamiętam imienia :p
Na tyle się nie interesuje, żeby wiedzieć czy skończył karierę ;&gt; jeśli nie Ci 2 to z mojej strony pass.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Który z byłych piłkarzy Juventusu miał przydomek Tyson ????
Brawo ???? moje zagadki są zawsze łatwe bo biorę je z głowy a nie z Wikipedii :p

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
To może co zrobił trener Delecty w meczu z JSW w debiutanckim sezonie Bydgoszczy w Plus Lidze przy stanie 2:0 dla Chemika i wg niektórych miało to wpływ na porażkę 2:3. ;)
edit: Jak nie będzie do rana to dam podpowiedź. ;)

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
To może co zrobił trener Delecty w meczu z JSW w debiutanckim sezonie Bydgoszczy w Plus Lidze przy stanie 2:0 dla Chemika i wg niektórych miało to wpływ na porażkę 2:3. ;)

edit: Jak nie będzie do rana to dam podpowiedź. ;)
Chodziło mi o zdjęcie marynarki przez Rastislava Chudika, wielu obserwatorów spotkania uważało, że to wypaczyło dalszy wynik rywalizacji. Ten mecz był transmitowany, myślałem, że ktoś pamięta. W google tego nie dało się sprawdzić (chyba). ;)

Next.

Co jest charakterystyczne dla Waldka Wspaniałego podczas przerw w czasie meczu? ;)

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Co jest charakterystyczne dla Waldka Wspaniałego podczas przerw w czasie meczu? ;)
&quot;Rich przyjęcie do góry noooo&quot;
&quot;Gelu atakuj nad blokiem noooo&quot;
&quot;Panowie można jeszcze powalczyć noooo&quot;
&quot;Pewnie w tym przyjęciu noooo&quot;

Dla mnie jego &quot;timeouty&quot; są żenujące.

Do góry Bottom