Grał w XXI wieku.
Pewnie. Zadajesz.Artur Hoffman? ????
Chodziło mi o zdjęcie marynarki przez Rastislava Chudika, wielu obserwatorów spotkania uważało, że to wypaczyło dalszy wynik rywalizacji. Ten mecz był transmitowany, myślałem, że ktoś pamięta. W google tego nie dało się sprawdzić (chyba).To może co zrobił trener Delecty w meczu z JSW w debiutanckim sezonie Bydgoszczy w Plus Lidze przy stanie 2:0 dla Chemika i wg niektórych miało to wpływ na porażkę 2:3.
edit: Jak nie będzie do rana to dam podpowiedź.
strzelam że przeklina ????Co jest charakterystyczne dla Waldka Wspaniałego podczas przerw w czasie meczu?
to jest akurat charakterystyczne dla wszystkich trenerow :razz:strzelam że przeklina ????
strzelam że przeklina ????
Dokładnie. ???? Przeklina każdy, on ma coś specyficznego co mnie irytuje strasznie.to jest akurat charakterystyczne dla wszystkich trenerow :razz:
"no przyjmij tą piłkę w górę noooo", "musicie coś zablokowac nooooo" :grin:Co jest charakterystyczne dla Waldka Wspaniałego podczas przerw w czasie meczu?
"Rich przyjęcie do góry noooo"Co jest charakterystyczne dla Waldka Wspaniałego podczas przerw w czasie meczu?