seewy nic nie zadaje to ja dam taką prostą zagadkę.
O kim mowa? Piłkarz grający na szpicy. Filigranowy, zaczynał profesjonalną karierę w Boca i potem przeszedł do West Hamu.
Jasne, że Tevez.
Zakjłądam, że Gorawski choć nie widziałem dziewczyny :]
Jeśli dobrze to... wracamy do mojego ostatniego pytania, które zostało perfidnie zignorowane :|
W latach 70 ubiegłego wieku w F1 pojawiła się dość nietypowa innowacja. Zwiększała ona zwrotność pojazdów choć nie to było jej głównym celem.
O jaką nowinkę chodzi, kto z niej korzystał i jaki osiągnął "z nią" sukces
Dam tutaj, bo zaraz ktoś stwierdzi, że nie ma pytania :|
W latach 70 ubiegłego wieku w F1 pojawiła się dość nietypowa innowacja. Zwiększała ona zwrotność pojazdów choć nie to było jej głównym celem.
O jaką nowinkę chodzi, kto z niej korzystał i jaki osiągnął "z nią" sukces
Podpowiedź: nowinka ZNACZĄCO zmieniła wygląd bolidu
Podpowiedź 2: Jackie Stewart zdobył tytuł Mistrza Świata w bardzo zespołu, który później stworzył wspomniane cudo ????
Przypominam jednak o podaniu pełnej odpowiedzi ????
Tyrrell P34
W odpowiedzi brakuje, że jeden występ takim bolidem zaliczył również zespół Muritsu RT ale reszta się zgadza więc...
????
Dajesz dalej.
Nie obrażę się za podobne klimaty
Widzę, że strugo nie może wymyślić pytania to wejdę mu w sukurs. Jak chcesz f1 to będzie f1 kukla. ????
Prosta. Tu chodzi o pamięć, a nie umiejętności szukania w google, bo ją chyba mają opanowaną wszyscy.
Pytanie: Wszyscy pamiętają historyczne zwycięstwo Roberta Kubicy w Montrealu. Pytanie brzmi jakie wydarzenie sportowe odbywało się, kiedy w Kanadzie odgrywali Mazurka Dąbrowskiego.
Rezerwy pewnego, dość znanego zespołu dotarły aż do finału krajowego pucharu... W finale przegrały niestety 1-0. Amatorzy tego klubu osiagnięli jednak wielki sukces jakim było samo dojście do finału... Sytuacja miała miejsce w latach 90.
O amatorów jakiego klubu pytam? Niemiecka drużyna.