R
0
rododendron
Użytkownik
Ale w wyciagu z konta nie ma podanego adresu tylko jest zestawienie operacji. A jesli chodzi o rachunek za prad czy gaz to nie moge im przeslac bo te rachunki przychodza na moich rodzicow
W Wielkiej Brytanii nie ma dowodów osobistych. W Polsce są i to dodatkowo razem z adresem. Jak prosili mnie o proof of address, to im napisałem, że na skanie dowodu jest i przeszło.Skan wyciągu z konto jest im potrzebny, żeby zweryfikować twój adres. To tzw. "proof of address" (może nim być również jakiś rachunek za gaz, czy prąd). Nas to może dziwi, ale jak ktoś był kiedyś w UK to wie, że tam jest to dość powszechna praktyka i w bankach/agencjach pracy niemal zawsze nas o to poproszą.
jak Ci odblokowali to musieli mieć powód więc sie nie zamartwiaj chyba ze maila do nich napisz co i jak..pozdroJak sprawdzić czy konto jest zweryfikowane? Wczoraj zablokowano mi konto, jednak wysłałem skan dowodu osobistego i odblokowali, wszystko działa, ale chciałem się upewnić w 100%.
Więc szybciutko przez p24 wpłacam z inteligo 4zł, wszystko zaakceptowało i nadal 0zł. Tzn , że muszę wpłacić przez normalny przelew? Czy inteligo nie akceptuje? Mam jeszcze konto w mbanku. Bo tak to lipa , przelew bd szedł ze 2 dni i gdzieś dopiero ok środy bd mieć wolne środki na MB.Transakcja nie może być zrealizowana, gdyż opcja dokonywania przelewów wychodzących i płatności kartą kredytową/ debetową z Państwa konta została zablokowana.
Aby ją odblokować należy wpłacić środki na Państwa konto Moneybookers za pomocą przelewu bankowego.