Prince de Belial
Forum VIP
zadzwoń do nich najlepiej i porozmawiaj o co chodzi jeżeli chcesz szybko zakończyć sprawę
jeżeli nie zostaje Ci wymiana emaili
jeżeli nie zostaje Ci wymiana emaili
poprzez przelewy24 nie potwierdzisz swoich danych zwykly przelew musisz dac,pozdroPanowie, pomoże mi ktoś z MB?
Otóż: Dostałem dziś wypłatę z buka, ale na koncie mam 0zł bo mam zablokowane przelewy. Klikam wysłanie pieniędzy i mam coś takiego:
Więc szybciutko przez p24 wpłacam z inteligo 4zł, wszystko zaakceptowało i nadal 0zł. Tzn , że muszę wpłacić przez normalny przelew? Czy inteligo nie akceptuje? Mam jeszcze konto w mbanku. Bo tak to lipa , przelew bd szedł ze 2 dni i gdzieś dopiero ok środy bd mieć wolne środki na MB.
Może miał ktoś taką samą sytuację?
Tak musisz zrobić zwykły przelew i sam wpisać dane do przelewu. Pamietaj o numerze ID w tytule przelewu.Więc szybciutko przez p24 wpłacam z inteligo 4zł, wszystko zaakceptowało i nadal 0zł. Tzn , że muszę wpłacić przez normalny przelew?
Ale ja nie używam karty ani kredytowej ani debetowej...A dane z karty zgadzaja sie tymi z konta bet365? Bo chyba wydaje mi sie ze nie...
Tak, są takie same, dodam że jeśli dobrze pamiętam zleciłem pierwszą wypłatę z MB 3 dni temu a następnego dnia nie mogłem robić żadnych płatności, ale ta wypłata doszła wczoraj więc nie wiem o co im chodzi.A dane konta bankowego z danymi MB?
Sory że tak późno odpowiadam ale zapomniałem o tym temacie, więc po kilku dniach raczyli mnie poinformować że chcą zweryfikować konto, tydzień poczekałem i konto normalnie odblokowali.Mam ten sam problem, co dawid1892 ????
EDIT:
@dawid1892 Udało Ci się coś z tym zrobić? Bo ja 3x do nich pisałem i nic się nie zmieniło, nie mam pomysłu co jeszcze mogę zrobić, żeby odblokowali mi konto ????
Transakcja nie może być zrealizowana, gdyż opcja dokonywania przelewów wychodzących i płatności kartą kredytową/ debetową z Państwa konta została zablokowana.
Aby ją odblokować należy wpłacić środki na Państwa konto Moneybookers za pomocą przelewu bankowego.