Witam mam mały problem z moneybookers. Takowych nigdy nie miałem , wiec teraz sam jestem zdziwiony co sie wogole stało. Miałem na koncie 20zł , dziś otrzymałem kolejne 10zł lecz w saldzie i w dostepnych środkach widnieje kwota 0zł . Jeśli chodzi o limity to mam coś takiego:
Całkowity limit transakcji [?] 69594.60 PLN / ostatnie 90 dni Pozostałych 65047.25 PLN Limit depozytu na karcie kredytowej 0.00 PLN / ostatnie 60 dni Pozostałych 0.00 PLN Twój limit dla każdej transakcji [?] 40938.00 PLN
Wiec jak widac konto powinno być ok , limit transakcji mam bardzo duży , lecz jak juz pisałem na koncie widnieje kwota 0zł. w wyciągu mam ostanie wpłaty które powinny byc na koncie i żadnej wypłaty ani pobranej opłaty. Nie wiem co sie dzieje czy mi konto zablokowali czy moze maja jakies problemy , napisalem email lecz wiadomo bedzie trzeba poczekać pare dni, posiadam jedno konto wszystko dotychczas robilem uczciwie , wiec nie wiem o co im chodzi prosze o wasze opinie
kontaktu telefonicznego tez nie maja , niby jest podany ale wogole nie mozna nawiazac połączenia
Właśnie dzwoniłem i rozmawialem z supportem i okazuje sie ze klientom korzystajacym z karty debetowej mb policzono podwójnie transakcje i teraz jest niby to wszystko odkręcane.
Wszystko juz jest ok post do usuniecia