D
0
danielsson
Użytkownik
no rzeczywsicie patowa sytuacja wspołczuje
A jaki jest koszt połazcenia? Tam widziałem do Anglii mają 24zl/minSaw88 domyslam sie ze mowisz o MB... mailami nic nie zdzialasz. Jedyne rozwiazanie to zwonic. Niestety rozmowa po angielsku, ale konsultanci staraja sie mowic wolno i zrozumiale wiec to nie jest taki problem.
Ja wysłałem tylko skan paszportu i nie byl w rewelacyjnej jakości i bylo gitJak wysłałeś tylko dowód to nie odblokują, jeżeli poprosili także o jakiś rachunek z adresem, aa i bym zapomniał skany mają być w super jakości !!!
Miałem podobnie, ale mam juz odblokowane. Wysłałem im scan dowodu i umowę z banku. Zwiększyli mi limit niestety tylko na 5 tyś euro na 90 dni.od jakiegoś czasu właśnie MB zaczyna oszukiwać ludzi niestety straciłem do nich zaufanie po tym jak jakieś Pół roku temu wygrałem na BWIN ponad 3500 Pln i przelało mi normalnie na MB kasa była na drugi dzień wchodzę na skrzynkę a tu pisze konto zablokowane pisze do niech nie mogę powiedzieć szybko dostałem odp ze muszę im przesłać skan dowodu po raz 2
już kiedyś im wysyłałem wysłałem potem rachunek mi kazali wysłałem także po 1 miechu odblokowali mi konto po 1 miechu!!! kiedy chciałem wypłacić jak najszybciej na Konto bankowe i znów był wielki problem ze niby muszę zweryfikować adres muszę czekać na list do domu a chyba z 3 razy chciałem zweryfikować ale list nie dochodził dobra kazałem im żeby wysłali ten list no i po 2 tyg doszedł zweryfikowałem dane itp i próbuje dalej i kiedy kolejny raz chciałem wypłacić po 1 dniu znów mi przychodzi że nie mogę wypłacić na konto ale czemu to do tego czasu nie wiem bo chyba z 6 E-Maili do nich wysłałem i do tego czasu o odp to zrobiłem tak że przelałem ta kasę do Buka obróciłem parę razy i bezpośrednio wypłaciłem kasę na konto a z MB to jeszcze mi nigdy kasa nie doszła na Konto jedynie wpłacam przez nie do Buków itp
Cóż wychodzi na to, aby po założeniu konta od razu przesłać im wszystkie potrzebne skany i kwitki - tak to bez problemu na pewno nie zablokują konta.Miałem podobnie, ale mam juz odblokowane. Wysłałem im scan dowodu i umowę z banku. Zwiększyli mi limit niestety tylko na 5 tyś euro na 90 dni.
A możesz kase wpłacić do buka ??
Nie raz tak jest, na konto bankowe nie można wypłacić, ale nie ma problemu żeby na inne konto MB przelać lub wpłacić do buka