>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

~~ Z bukmacherki można żyć ~~

Status
Zamknięty.
salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Victor Hanescu v Kevin Anderson 1 @2.70
Kompletnie nie rozumiem skąd takie kursy na Victora?! Bo Anderson zagrał w tamtym tygodniu dobry turnieju w Brisbane ? Hanescu w poprzednim tygodniu również zagrał w Doha całkiem niezły mecz, tylko miał pecha trafiając na świetnie dysponowanego Gulbisa. A jak dla mnie Gulbis jest również o klasę lepszy od Andersona, mimo tego mecz w Doha był wyrównany chociaż wynik może na to nie wskazywiać. Gulbis w kolejnych rundach sprawił nawet trochę problemów Nadalowi. Victor do niedawna był przecież 26 rakietą Świata i uważam, że jego miejsce jest jak najbardziej w top30, bo ma on spory potencjał. Mimo swojego wzrostu, bo ma on aż 198cm wzrostu to o dziwo preferuje on nawierzchnię ziemną. Jednak posiada też potężny serwis, który sprawdza się też na kortach twardych. Anderson także jest wysokim graczem posiadającym świetny serwis. Jednak jego gra przypomina takie troche strzelanie trafie albo nie trafie. No i tutaj przydadzą się umiejętności Victora z nawierzchni ceglanej, bo potrafi on dobrze trzymać piłkę w korcie i myślę, że swoją regularnością zniszczy przeciwnika, który będzie popełniał błędy. Hanescu jest również bardziej wszechstronnym tenisistom i ma większą gamę zagrań niż rywał z RPA. Wątpię też aby zawodnikowi udał się drugi taki dobry turniej jak w Brisbane, bo póki co to nie jest on graczem regularnie bijącym tych z top50 lub okolic. Co więcej za parę dni startuje AO i przypuszczam ,iż Anderson po bardzo ciężkim turnieju w Brisbane gdzie poległ dopiero w półfinale i rozegrał dwa trzysetowe pojedynki to będzie on chciał odpocząć i zregenerować siły przed Wielkim Szlemem. Co innego Hanescu, który w Doha odpadł w 1rundzie i nie ma jeszcze takiego ogrania jak Kevin więc będzie tu chciał pograć jak najdłużej. Podumowując typuję zwycięstwo Victora Hanescu.
FT 7:6 6:7 6:4 ✅✅✅

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Svetlana Kuznetsova v Samantha Stosur 2 @1.61

Te zawodniczki zna chyba każdy, więc nie będę się rozpisywał co do stylów gry itp. Swieta na początku sezonu narazie bez formy, popełnia sporo niewymuszonych błędów. Z psychiką też są problemy bo potrafi przegrywać wygrane meczę jak chociażby zeszło tygodniowy pojedynek z Peng. Co do Stosur to po słabym występie w Brisbane, wczoraj w końcu pokazała na co ją stać, odprawiając finalistkę z Auckland Wickmayer bez straty seta, co więcej nie dała jej nawet szansy na przełamanie. Stosur potrzebne jest ogranie i myślę, że będzie tu chciała pograć jak najdłużej i odprawi bez problemów słabo dysponowaną ostatnio Rosjankę. Podsumowując typuję zwycięstwo Samanthy Stosur.
⛔

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Groenefeld Anna - Pliskova Karolina 2 @2.28⛔

Dzisiaj krótkie analizy z braku czasu. Jest to mecz z kwalifikacji do australijskiego Wielkiego Szlema. Niemka z roku na rok coraz słabsza, kiedyś gościła nawet w czołowej 15, a aktualnie 167. Jest to zawodniczka dość masywna, wcześniej często miewała problemy z nadwagą. Z racji masywnej budowy ma ona problemy z poruszaniem się po korcie, swoją grę opiera głównie na mocnym serwisie oraz mocnej siłowej grze, której towarzyszy sporo błędów własnych. Pliskova coraz śmielej puka do seniorskiego tenisa. Jest to 18-letni talent zza naszej południowej granicy. Rok temu wygrała juniorski Australian Open, a więc zna te korty doskonale i czuje sie na nich świetnie.Podsumowując typuję zwycięstwo utalentowanej Karoliny Pliskovej.

Stephens Sloane - Ungur Gabriela 1 @1.55
✅
Ponownie stawiam na młodość. Sloane to utalentowana 18-latka z USA. Do tej pory osiągała głównie sukcesy w grze deblowej, w 210 roku 3 krotnie wygrywając juniorskiego Wielkiego Szlema, French Open, Wimbledon oraz US Open. W 2008 również zaliczyła finał gry podwójnej podczas US Open. A więc widać, że ta dziewczyna ma duży potencjał, ostatnio zaczęła więcej grywać w singlu i nie wychodzi jej to najgorzej bo systematycznie pnie się w rankingu, już jest około 200 miejsca mimo tak młodego wieku. Twarde korty w Melbeurne będą bez wątpienia jej atutem w tym spotkaniu, bo jej przeciwniczka preferuje cegłę i tam czuje się najlepiej a australijskie korty niezbyt jej służą. Dodam jeszcze, że h2h 1:0 na korzyść Amerykanki, która ograła rywalkę pół roku temu 6:2 6:4. Typuję pewne zwycięstwo Sloane Stephens.

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
ATP Auckland &gt; David Ferrer v David Nalbandian 2 @1.57
WTA Hobart &gt; Jarmila Groth v Bethanie Mattek-Sands 2 @2.25
Kurs - 3.53
Bukmacher - Bet365
Stawka - 572.50 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +1
salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Ponadto mam do zaproponowania kilka typów z kwali z AO, w miarę możliwości dopiszę do nich analizy jeśli czas pozwoli ...
Heather Watson - Tsurenko Lesya 1 @1.37 7/10
Petra Martic - Tomljanovic Ajla 1 @1.43 7/10
Stephens Sloane - Madalina Gojnea 1 @1.65 6/10
Tatishvili Anna - Koryttseva Mariya 1 @1.55 6/10
Young Donald - Brizzi Alberto 1 @1.15 10/10
Sugita Yuichi - Hernych Jan 1 @1.65 8/10
Ouanna Josselin - Capdeville Paul 1 @1.55 6/10

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Po krótkiej przerwie postanowiłem się nie poddawać i jeszcze raz spróbować z kolejnymi dwoma tysiącami, mam nadzieję szybko odrobić straty i dojść do pokaźnego kapitału w niedługim czasie. Nie życzę sobie komentarzy w temacie, ewentualnie PW. Tym razem pieniążki wpłacam do Pinnacle i stamtąd też będą wszystkie typy.

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Australian Open WTA
Petra Kvitova v Flavia Pennetta
Typ - 2
Kurs -2.45
Bukmacher - Pinnacle
Stawka - 700 PLN
Nie mam pojęcia skąd takie kursy na Kvitova? Bo wygrała turniej w Brisbane? No, ale nie okłamujmy się, nie grała tam z zawodniczkami klasy Penetty. Bo wygrała ze Stosur? To bardziej Australijka przegrała ten mecz niż Czeszka wygrała, bo popełniała mnóstwo niewymuszonych błędów. Zresztą od początku sezonu Samantha gra bez rewelacji. Moim zdaniem oddsmakerzy nie popisali się przy ustalaniu kursów, bo powinny być co najmniej równe, jeśli to nie Kvitova powinna występować w roli &#39;doga&#39;. Przecież to Flavia jest wyżej w rankingu, jest bardziej doświadczona, pokonała również wymagającą rywalkę jaką bez wątpienia jest Peer. Do tego h2h 3:1 na korzyść Włoszki, z czego 3 mecze były grane w ubiegłym sezonie. Bilans wzajemnych pojedynków pokazuje, że Flavia potrafi grać z młodą Czeszką, bo jest ona według mnie jedną z inteligentniejszych zawodniczek w &#39;turze&#39;. Petra jest zawodniczką bardzo dobrze zbudowaną jak na swój młody wiek, lubi prowadzić wymiany, rozrzucać rywalkę po korcie, bo gra płasko i szybko. Jednak do tego wszystkiego potrzebuje czasu oraz miejsca. Gdy ktoś ją zmusi do biegania od narożnika do narożnika to już nie jest tak różowo i Petra sobie nie radzi. I o tym doskonale napewno wie Flavia, która już 3 razy pokazała, że potrafi z nią wygrywać bo mecze kończyły się w dwóch setach. Obydwie posiadają podobny serwis ze średnimi prędkościami około 160km/h, a najszybsze dochodzą nawet pod 175-180km/h, więc w tym elemencie nie będzie zbytniej różnicy. Mogę jeszcze dodać, że Flavia dużo lepiej porusza się po korcie i dużo lepiej gra przy siatce od młodej Czeszki, dlatego też jest jedną z najlepszych deblistek Świata. Podsumowująć typuję zwycięstwo Flavii Penetty, bo po takim kursie grzech jej nie zagrać.
⛔ 700

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Australian Open ATP Double
Mariusz Fyrstenberg i Marcin Matkowski v Colin Ebelthite i Adam Feeney
Typ - 1
Kurs - 1.26
Bukmacher - Pinnacle
Stawka - 1000 PLN (10/10)
Póki co to dla mnie typ dnia i pewna inwestycja na dzień dzisiejszy. Może i kurs nie jest wysoki, ale i tak spodziewałem się niższego, idealny do jakiegoś dubla. Naszych chłopaków to chyba każdy zna. Póki co nie stracili w tym turnieju seta, a grali już z lepszymi deblistami niż ci dzisiejsi. Szczerze to nie potrafie zbyt dużo powiedzieć o Australijczykach, bo są to dla mnie dość egzotyczne nazwiska. Mogę tylko powiedzieć, że są odpowiednio na 228 i 215 miejscu w indywidualnym rankingu deblistów(dla porównania Mariusz 13, Marcin 12) i że niezbyt często możemy ich oglądać na zawodach rangi ATP. Grają ze sobą chyba pierwszy raz i w 1 rundzie mieli szczęscie awansując kosztem pary Lindstet/Tecau, chociaż przegrywali już 4:6 0:1, jednakże kontuzja Lindsteta uniemożliwiła kontynuowanie pojedynku. Nie są to też jakieś młode talenty Australijskiego tenisa bo chłopaki mają już 26 i 27lat. W 2009 roku Ebelthite odpadł z Australian Open wraz z Grothem właśnie przegrywając z Polakami. Widzi mi się spacerek dla Polaków.
✅ 260

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Volleyball MEVZA
Hypo Tirol - SK Posojilnica
Typ - Powyżej 180.5
Kurs - 1.90
Bukmacher - Bet365
Stawka - 800 PLN Goście to rewelacja rozgrywek, są na drugim miejscu z bilansem 12/2, natomiast gospodarze oczko niżej z bilansem 10/3. Przewiduję wyrównane spotkanie, a 4 sety powinny wystarczyć do pokrycia niskiej w mojej opinii linii.
✅ 720

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Stanislas Wawrinka v Roger Federer - Roger Federer Wygra 1. seta i WYGRA mecz @1.44
Gisela Dulko i Flavia Pennetta v Natalie Grandin i Vladimira Uhlirova 1 @1.14
Kurs - 1.64
Bukmacher - Bet365
Stawka - 1000 PLN
✅ 640

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Conor Niland v Marco Chiudinelli 2 @1.61
Ilija Bozoljac v Stephane Bohli 1 @1.50
Kurs - 2.41
Bukmacher - Bet365
Stawka - 900 PLN
Marco już wystartował więc o nim pisał nie będę, ale chciałem parę słów napisać o Iliji Bozoljacu. Jest to potężny serbski tenisista mierzący 193cm, opierający swoją grę głównie na potężnym serwisie, którego średnia prędkość to około 200km/h, a najszybszy dochodzi nawet do 220km/h. Nawierzchnia w Niemczech jest szybka, więc będzie sprzyjała Serbowi. Co do Bohliego to poprzedni sezon zakończył on przedwcześnie w listopadzie z powodu kontuzji łokcia i to jego pierwszy mecz od powrotu do zdrowia więc nie sądze aby mógł powalczyć z solidnym Serbskim grajkiem.
⛔ 900

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Handball WC
Niemcy - Norwegia
Typ - 2
Kurs - 4.75
Bukmacher - Bet365
Stawka - 200 PLN
Obie ekipy podobnie średnio prezentują się na tych mistrzostwach i moim zdaniem kursy powinny być bardziej zbliżone. Norwegowie wczoraj mimo porażki z Francja 31:26 to zrobili na mnie bardzo pozytywne wrażenie swoją ambicją i walecznością, no i oczywiście należy wspomnieć o rewelacyjnym bramkarzu, który na 10 karnych wpuścił tylko jednego! Co co Niemców to mieli oni wczoraj jeszcze szanse aby walczyć o awans do czwórki jednak niespodziewana porażka z Węgrami sprawiła, że nasi zachodni sąsiedzi utracili nadzieję i myślę, że to ich mogło trochę podłamać, pozatym formą nie błyszczą. Spodziewam się wyrównanego meczu, a po takim kursie warto zaryzykować na Wikingów.
✅ 750

C 0

capo_danny

Użytkownik
Wybacz, że skomentuję, ale nie sądzisz, że przy takim budżecie jakim dysponujesz, lepiej jest grać progresją straighty niż manipulować tak mocno stawką?

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
kazdy na swoja taktyke odnosnie gry, moze i moznaby grac progresja przy takim budzecie jednakze napewno nie generuje ona takich zyskow jakie ja mam w planach osiagnac i jakos nie podchodzi mi taki styl gry

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
ATP Challenger Honolulu
Philip Bester v Grega Zemlja
Typ - 2
Kurs - 1.36
Bukmacher - Bet365
Stawka - 1000 PLN
Typ - DW. 0:2
Kurs - 2.0
Bukmacher - Bet365
Stawka - 600 PLN
Zemlja poczynił ogromny progres w swojej grze podczas ostatniego sezonu. Podczas Australian Open odpadł po 5-setowej walce z Baghdatisem. Tutaj za przeciwnika ma 23-letniego zawodnika z Kanady, którego powinien ograć bez problemów, bo broni tutaj punktów za finał z przed roku.
⛔ 1600 / wałek goni wałek w tych challengerach ????

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Fart Kielce v Tytan AZS Częstochowa 2 @1.35
Super Pol Tęcza Leszno v KSSSE AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski 1 @2.60
Kurs - 3.50
Bukmacher - Tobet
Stawka - 800 PLN
Z powodu problemów finansowych ze składu Gorzowianek wypadają kolejne podstawowe zawodniczki, a inne choruja. Dzisiaj zagrają prawdopodobnie w krajowym składzie wspierane przez juniorki. Co do Czewy to dużo lepszy skład, dużo wyższa forma, powinno się skończyć 3:0 lub 3:1 dla przyjezdnych.
✅ 2000

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom