>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

~~ Z bukmacherki można żyć ~~

Status
Zamknięty.
salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Tennis &gt; ATP Doha &gt; 17:00 Nikolay Davydenko v Fabio Fognini DW. 2:0 @1.53 ✅
Tennis &gt; Mahesh Bhupathi i Leander Paes v Frank Dancevic i Stanislas Wawrinka DW. 2:0 @1.72 ⛔????
Kurs - 2.63
Bukmacher - Bet365
Stawka - 1500 PLN
Chciałem parę słów powiedziedź o tym drugim typie, co prawda mecz już poszedł, ale napewno będzie dostępny do obstawiania u wielu buków na live. Tak więc jest to pojedynek hiduskiej pary z deblem z &quot;łapanki&quot;. Hindusi są odpowiednio na 5 i 6 miejscu w indywidualnym rankingu deblistów (dla porównania Wawrnika jest 384, a Dancevic jeszcze dalej) i według mnie gdyby na stałe grali razem to mogliby być najlepszą parą deblową świata, bo obydwaj mają ogromne umiejętności. Tak wiec kursy na ten mecz to według mnie prezent od buków. Nawet na zwyciestwo @1.28 jest według mnie najlepszą lokatą dnia dzisiejszego.

Otrzymane punkty reputacji: +2
salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Darts MŚ PDC 2011
03.01.2011 - 20:40

Anderson - Lewis
Typ - Anderson -1.5
Kurs - 1.72
Bukmacher - Bet365
Stawka - 1742 PLN
Ten kto śledzi mistrzostwa, ten pewnie nie ma wątpliwości kto dzisiaj wygra, Anderson miecie po drodze każdego przeciwnika, w każdym z pojedynków rzucając mnóstwo 180tek oraz notując wysokie średnie. Lewis też w niezłej formie, wkońcu dotarł aż do finału ;p Jednak jego gra to jedna wielka sinusoida, piękne legi przeplata całkowicie nieudanymi. Anderson nie ma takich przestojów i myślę, że to on pewnie zwycięży dzisiaj 7:2 bądź 7:3.
⛔

kangur-60259 72

kangur-60259

Użytkownik
Ja mam takie pytania:
1. Czy zdarzały Ci się przez te 4 lata jakieś miesiące na minusie (w sensie kończyłeś z budżetem poniżej tych 2 tys. zł. bo rozumiem, że grasz tak, że po miechu wypłacasz ,,resztę&quot;) ?
2. U jakich buków grasz wszystkie typy (w sensie czy jakby się chciało podążać Twoimi śladami, to gdzie się powinno mieć konto - tu widzę, że grasz głównie w Bet365 i Pinnacle, raz zdarzył się Bwin i Bah) i czy w grę wchodzą też stacjonarni?

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Strasznie pechowo dzisiaj, bo pierwszy debel prowadzil w 3 secie 7:5 mieli wyłożoną piłke na 8:5 jednak nie wykorzystana i przegrali 8:10. Drugi debel totalnie zlekceważył przeciwnika i oddali 1 seta bez walki, w drugim się ogarnęli i wygrali 2:1 ... co do Andersona to imponował formą ... ale tylko do półfinału, bo tyle dubli co on dzisiaj nie trafił to jakaś masakra ... I taki oto tripel mam na noc.
Tennis &gt; WTA Auckland &gt; 02:00 Heather Watson v Noppawan Lertcheewakarn 1 @1.57 ✅
Tennis &gt; ATP Brisbane &gt; 01:30 Radek Stepanek v Tobias Kamke 1 @1.36 ✅
Tennis &gt; WTA Auckland &gt; 00:30 Simona Halep v Ayumi Morita 2 @2.10 ⛔
Kurs - 4.48
Bukmacher - Bet365
Stawka - 1500 PLN
Watson to juniorka, która wkracza dopiero do seniorskiego tenisa. Jest aktualnie numerem 3 juniorskiego rankingu. Do jej największych sukcesów napewno można zaliczyć zwycięstwo w juniorskim US Open. Mimo młodego wieku ma na swoim koncie już wygrane z zawodniczkami dużo lepszymi niż jej dzisiejsza przeciwniczka. Przeszła tutaj kwale jak burza nie tracąc nawet seta oraz imponując formą. Jej przeciwniczką jest Tajlandka, która jednak do tej pory nie odnosiła jakiś znaczących sukcesów. Przebrnęła tutaj kwalifikacje, wcale nie bez problemów, jednak wydaje mi się, że to będzie koniec jej przygody z tym turniejem.
Stepanek broni tutaj punktów za półfinał z przed roku i myślę, że spokojnie poradzi sobie z Niemcem, który gra całkiem nieźle ... ale tylko na poziomie challengerowym.
Co do Mority to uwielbia ona szybkie nawierzchnie i z roku na rok gra coraz lepiej, myślę, że w przyszłości może namieszać w czołówce bo ma spory talent. Co do Halep to kolejny talent, tym razem z Rumunii. Rówież bardzo uzdolniona tenistka, jednak preferująca nawierzchnię ceglaną i to na niej odnosiła największe sukcesy, głównie na szczeblu challengerowym. Myślę, że Morita lepiej poradzi sobie na nowozelandzkim hardzie i to ona wygra to spotkanie, a kurs jest przesadzony.

P 0

pekulak

Użytkownik
Hmmm Powiem że z początku ładnie szło ale nadeszła zła passa ???? Z chęcią przyglądam się wątkowi i liczę że pod np. koniec miesiąca będzie ładna statystyka. Życzę powodzenia

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
bo po podaniu typu poprosiłem moderatora o usunięcie tego postu, bo zorientowałem się że nie można podawać typów live, mimo wszystko typ wszedł ;]

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Tennis &gt; WTA Auckland &gt; 01:00 Carla Suarez Navarro v Heather Watson 2 @2.10 ✅
Tennis &gt; ATP Brisbane &gt; 01:30 Richard Berankis v Florian Mayer 2 @1.53 ✅
Kurs - 3.21
Bukmacher - Bet365
Stawka - 1000 PLN
✅ 2100

Otrzymane punkty reputacji: +1
salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Tennis &gt; ATP Brisbane &gt; 03:00 Santiago Giraldo v Benjamin Becker 2 @1.61 ⛔
Tennis &gt; WTA Brisbane &gt; 03:00 Jelena Dokic v Andrea Petkovic 2 @1.28 ✅
Kurs - 2.06
Bukmacher - Bet365
Stawka - 1000 PLN

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
czas przestać się bawić i zacząć wygrywać ... ;]
WTA Auckland
06.01.2011 - 02:30
Heather Watson v Shuai Peng
Typ - 1
Kurs - 3.40
Bukmacher - Bet365
Stawka - 1000 PLN
⛔
edit/ kiepska passa trwa ... mimo porażki warto zapamietać nazwisko młodej brytyjki, bo ma ona papiery na duże granie i już niebawem bedzie mieszać w czołówce

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
TDSki – Kobiety - Tradycyjny bieg pościgowy
06.01.2011 - 14:00
Marianna Longa - Anna Haag
Typ - 2
Kurs - 3.0
Bukmacher - Bet365
Stawka - 500 PLN
⛔

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Dzisiaj suche analizy, bo trzeba odpocząć od gry ...
Yanina Wickmayer - Shuai Peng
Zacznę od najpewniejszego meczu z dzisiejszej oferty tenisowej na noc. Jest to półfinał turnieju WTA w Auckland rozgrywanego na kortach twardych. Mecz ten ma jedną niezaprzeczalną faworytkę, która powinna bez problemu awansować do finału. Wickmayer broni tutaj tytułu wywalczonego przed rokiem i zapowiada się na powtórkę z roku poprzedniego, bo nie widzę w drabince rywalek, które mogłyby jej zaszkodzić. Belgijka preferuje bardzo ofensywny styl gry. Miecie forhandem na prawo i lewo. Kto oglądał wczoraj mecz pomiędzy młodą Brytyjką Watson, a Chinką Peng ten widział jakie problemy miała ta ostatnia z ofensywną grą Brytyjki. Często była bezradna wobec mocnych, płaskich uderzeń Watson. A skoro Wickmayer jest jeszcze lepszą zawodniczką w ofensywie niż Watson to wyobraźmy sobie jakie dzisiaj problemy z nią miała bedzie Shuai Peng. Jeśli dołożymy do tego niezły serwis Belgijki(którego wczoraj nie miała Brytyjka) to nie widzę większych szans dla defensywnie grającej Chinki. Nie widzę atutów jakimi Shuai mogłaby zagrozić mojej faworytce, uderzeń kończących z jej strony jest tyle co kot napłakał a serwisem też nie straszy, z bieganiem po korcie też wygląda to średnio, jedyne czym imponuje to regularnością zagrań, bo naprawdę psuje mało piłek. Watson miała wczoraj ogrome problemy z górnymi piłkami jakie grała jej Peng, aby zwolnić grę, widać było gołym okiem brak umiejętności &quot;zabijania&quot; wznoszących piłek, myślę że Yanina będzie dzisiaj takie okazje wykorzysywać bezlitośnie. H2h 2:0 na korzyść Belgijki, obydwa mecze na szybkich kortach. W poprzedniej rundzie Chinka co prawka wyeliminowała nr 2 tego turnieju, Kuznetsova, jednak nie przywiązywał bym zbytniej wagi do tego spotkania, bo to bardziej Rosjanka przegrała ten mecz niż Chinka wygrała popełniając mnóstwo błędów. Natomiast Wickmayer w poprzedniej rundzie rozniosła utalentowaną Rumunkę Halep oddając jej zaledwie 4 gemy. Gołym okiem widać, że ofensywnie usposobiona Wickmayer gra z meczu na mecz coraz lepiej, zyskuje na regularności oraz jej serwis jest coraz dokładniejszy. W tym sezonie będzie groźna dla najlepszych. Kursy na Belgijkę wahają się między 1.35, a 1.45. Myślę, że warto spróbować zagrać 2:0 dla Belgijki po kursie 2.0 bądź handicap gemowy. Podsumowując typuję pewne zwycięstwo Yaniny Wickamyer.
edit/ nie było tak łatwo jak się spodziewałem, bo kobieta zmienną jest ;p aczkolwiek wygrała ...
FT 3:6 7:6 7:5
✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Greta Arn - Yanina Wickmayer
Wczoraj pisałem, że Yanina wygra ponownie ten turniej i wciąż się tego trzymam. Wczoraj sporo napisałem o Belgijce więc nie będę tego powtarzał, bo jej gra się nie zmieniła :p wciąż gra szybko, mocno i kątowo. Bez wątpienia moge stwierdzić, że jej wczorajszy mecz z Chinka był jej najgorszym w tym turnieju. Bardzo długo wchodziła w mecz i popełniała sporo błędów i serwis nie funkcjonował tak jak powinien. Przegrywała już 6:3 i *5:4 jednak wyciągnęła drugiego seta i w wymęczyła zwycięstwo. Wydaję mi się, że gdy jest forma, wszystko w meczu wychodzi i wygrywa się pewnie to te zwycięstwa aż tak nie budują, lecz wtedy gdy nie idzie, wszystko jest przeciwko Tobie i jesteś jedną nogą poza turniejem, a jednak masz jeszcze w sobie tyle ambicji i woli walki aby wygrać przegrany mecz, to takie zwycięstwa podbudowują podwójnie. I myślę, że po wczorajszych męczarniach zobaczymy dzisiaj całkiem inną Belgijkę. Tym bardziej, że według mnie ma najsłabszą jak do tej pory przeciwniczkę (jeśli nie liczyć oczywiście Halep, z która miałą totalny spacerek). Może brzmi to śmiesznie, bo to przecież finał, ale uważam, że Arn miała dużo łatwiejszą drabinkę niż Wickmayer. Mimo, że były na jej drodze wielkie nazwiska jak chociażby Sharapova, tylko że zarówno Sharapova w ćwierfinale jak i Goerges w półfinale grały beznadziejnie, popełniały mnóstwo błędów, ale każdemu zdarza się słabszy mecz, jak np. wczoraj Yaninie ???? Co do Grety Arn jest to zawodniczka praworęczna, której ulubionym uderzeniem jest oburęczny backhand, którym czasem potrafi przyspieszyć, ale generalnie liczy na długie wymiany. Całkiem nieźle jej wychodzi serwowanie w tym turnieju, chociaż np. w meczu ze Szwedką Arvidsson dała rywalce aż 16 szans na przełamanie! Jej ulubioną nawierzchnią jest cegła, na hardzie gra rzadko stąd jej pasywny styl gry przeniesiony z kortów ceglanych. Jestem pewny, że Yanina nie zagra drugiego tak słabego meczu jak wczoraj i podbudowana wczorajszym zwycięstwem wygra dzisiaj pewnie 2:0, aczkolwiek kurs na zwycięstwo Belgijki jest również myślę bezpieczną lokatą.
Podsumowując typuję pewne zwycięstwo Yaniny Wickmayer.

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
ATP Auckland &gt; 00:30 Santiago Giraldo v Daniel Gimeno-Traver DW. 2:0 @1.83 ✅
ATP Sydney &gt; 05:30 Frederico Gil v Jarkko Nieminen 1 @1.22 zwrot
WTA Sydney &gt; 04:00 Yanina Wickmayer v Samantha Stosur 2 @1.50 ✅
Kurs - 3.35 Stawka - 500 PLN
Bukmacher - Bet365
Hiszpan kompletnie bez formy, oglądałem jego spotkanie z Bubką podczas turnieju w Doha i grał totalny piach, co innego Giraldo, który odpadł w Brisbane dopiero po walce z Andersonem. Powinno być szybko, łatwo i przyjemnie.
Nie wiem jak ktoś taki jak Gil przeszedł tu elimimacje, bo wogóle on nie pasuje mi do gry na kortach twardych. Dzisiaj Jarko skończy szybko jego przygodę z tym turniejem
Yanina zaliczyła bardzo dobry turniej w Auckland gdzie dotarła do finału. Turniej ten napewno kosztował ją wiele energii i będzie chciała odpocząć przed Australian Open, które już za pare dni. Co innego Stosur, która w Brisbane odpadła bardzo szybko i myślę, że teraz będzie chciała pograć trochę dłużej aby nabrać pewności siebie przed AO. No i klasa zawodniczek też jest różna, bo Australijka to jednak jeszcze troche za wysokie progi dla Belgijki.
✅ 872.50 PLN

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Victor Hanescu v Kevin Anderson 1 @2.70
Kompletnie nie rozumiem skąd takie kursy na Victora?! Bo Anderson zagrał w tamtym tygodniu dobry turnieju w Brisbane ? Hanescu w poprzednim tygodniu również zagrał w Doha całkiem niezły mecz, tylko miał pecha trafiając na świetnie dysponowanego Gulbisa. A jak dla mnie Gulbis jest również o klasę lepszy od Andersona, mimo tego mecz w Doha był wyrównany chociaż wynik może na to nie wskazywiać. Gulbis w kolejnych rundach sprawił nawet trochę problemów Nadalowi. Victor do niedawna był przecież 26 rakietą Świata i uważam, że jego miejsce jest jak najbardziej w top30, bo ma on spory potencjał. Mimo swojego wzrostu, bo ma on aż 198cm wzrostu to o dziwo preferuje on nawierzchnię ziemną. Jednak posiada też potężny serwis, który sprawdza się też na kortach twardych. Anderson także jest wysokim graczem posiadającym świetny serwis. Jednak jego gra przypomina takie troche strzelanie trafie albo nie trafie. No i tutaj przydadzą się umiejętności Victora z nawierzchni ceglanej, bo potrafi on dobrze trzymać piłkę w korcie i myślę, że swoją regularnością zniszczy przeciwnika, który będzie popełniał błędy. Hanescu jest również bardziej wszechstronnym tenisistom i ma większą gamę zagrań niż rywał z RPA. Wątpię też aby zawodnikowi udał się drugi taki dobry turniej jak w Brisbane, bo póki co to nie jest on graczem regularnie bijącym tych z top50 lub okolic. Co więcej za parę dni startuje AO i przypuszczam ,iż Anderson po bardzo ciężkim turnieju w Brisbane gdzie poległ dopiero w półfinale i rozegrał dwa trzysetowe pojedynki to będzie on chciał odpocząć i zregenerować siły przed Wielkim Szlemem. Co innego Hanescu, który w Doha odpadł w 1rundzie i nie ma jeszcze takiego ogrania jak Kevin więc będzie tu chciał pograć jak najdłużej. Podumowując typuję zwycięstwo Victora Hanescu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom