donvitogrubas
Użytkownik
Mam tylko jedno proste pytanie, dlaczego wcześniej dostałem odpowiedź, że to wynik przeciętny, a dobry to 75%, a tutaj mam cos zupełnie innego?+43% to wynik kosmicznie wysoki, w dluzszym czasie prawie nieosiągalny.
Mam tylko jedno proste pytanie, dlaczego wcześniej dostałem odpowiedź, że to wynik przeciętny, a dobry to 75%, a tutaj mam cos zupełnie innego?+43% to wynik kosmicznie wysoki, w dluzszym czasie prawie nieosiągalny.
bo to była ironia, choć grając stawkami po 2 zl to możesz miec i 200% yieldu a i tak nic wielkiego nie ugraszMam tylko jedno proste pytanie, dlaczego wcześniej dostałem odpowiedź, że to wynik przeciętny, a dobry to 75%, a tutaj mam cos zupełnie innego?
No ale jeśli grając po 2 zł osiągniesz 200% yieldu to jeśli grałbyś tak samo ale choćby po 50 złto osiągniesz kosmiczny wynik więc nie bardzo rozumiem co chciałeś tym przekazać ? Yield to % wyznacznik zarobku w stosunku do tego co się włożyło.choć grając stawkami po 2 zl to możesz miec i 200% yieldu a i tak nic wielkiego nie ugrasz
Nigga please... A ile miałby zagrać tych kuponow po 2zł?choć grając stawkami po 2 zl to możesz miec i 200% yieldu a i tak nic wielkiego nie ugrasz
Nie ma wyznacznika DOBREGO yieldu. Czy 100 kuponów jest odpowiednią ilością by stwierdzić czy ktoś jest dobry :?: i tak i nie. Wszystko zależy jaką przyjmujesz taktykę gry, czy jest to ok 500 typów rocznie czy może 30.Jaki jest DOBRY poziom yieldu po ok 100 kuponach ?
ale ty durny, i tak ci skasują te posty...Dzieki, bardzo pomocne ????
Możesz oddzielnie liczyć skuteczność w zakresie singli, czyli zdarzeń granych pojedyńczo oraz z których układałeś kilkuelementowe ako i oddzielnie w zakresie tylko kuponów ako, więc w tym przypadku bez względu na to, ile na nich było zdarzeń...jak się liczy skuteczność to ako liczyć jako 1 czy jako 2 lub 3 trafione lub nietrafione ?