U
0
umberpwner
Użytkownik
Dziękuje bardzo ???? Niestety nie mam opcji stawienie Ci pkt pomógł lub po prostu nie wiem jak ^^ Czyli mój YIELD wynosi 63%? To chyba dobrze?
rpg trochę przewrażliwiony jest na punkcie nowych userów piszących głupie postySpokojnie, tylko zapytałemSą to moje pierwsze zakłady w życiu i nie jestem jeszcze tak obeznany. Wybacz za mą niewiedzę
![]()
Polecam dział: Programy Bukmacherskie i opcję SzukajMacie może jakieś program do tego dobry z góry dzięki
Wyobraź sobie, że ktoś trafia AKO 9 za 100 złotych w pierwszym kuponie.Yield = czysty zysk od wydanych środków.
I mówicie że utrzymanie się w Yield 10% w czasie powiedzmy 6 miesięcy jest wyczynem?
To żaden wynik.
Na obecną chwilę zagrałem 13 kuponów...trafiłem tylko 2...
WYDAŁEM: 544,00 PLN
ZAROBIŁEM: 997,02 PLN brutto (453,02 PLN netto)
YIELD: 83,28%
SKUTECZNOŚĆ TRAFIEŃ: 15,38%
188,54 PLN - ta suma wystarczyła by osiągnąć wynik 997,02 (808,48 PLN - jak nazwać tą różnicę, BO TO JEST ADEKWATNIE CZYSTY ZYSK OD MINIMALNEJ INWESTYCJI)??
Jeśli 11,5 jest całkowitą wygraną z kuponu numer 4 to:Mam takie pytanie. Zagrałem takie kupony:
Stawka - Wygrana:
5j - pudło
6j - pudło
5j - pudło
5j - 11,5j
Z moich obliczeń wynika, że Yield wynosi -35,96%. Dobrze to obliczyłem? Z góry dzięki za odpowiedź.
Zwrot do wygranych czyli właściwie również stawkę, bo przecież stawka jest zwrotem ?Stawkę dodajesz do wkładu a zwrot do wygranych.