mackso
Użytkownik
Zrób depozyt wybierając MB.[ToMasz napisał:jak mam dokonać tej wpłaty z MB czy to na stronie bwin mam zrobić??
Zrób depozyt wybierając MB.[ToMasz napisał:jak mam dokonać tej wpłaty z MB czy to na stronie bwin mam zrobić??
Jasne, że tak. Ba, możesz wysłać nawet kasę osobie, która nie ma jeszcze konta MB. Aby dokonać płatności, wystarczy tylko imię, nazwisko i adres e-mail odbiorcy.czy mozna przelewac ze swojego konta MB do kogos innego takze na konto MB?
Expekt Moneybookers: brak prowizjiile teraz wynosilaby prowizja za przelew np 400 zl z expekta na moneybookers i z moneybookers na konto pko ??
nie możesz. Tylko na swoje konto bankowe.Tak czytam i czytam ale nie skumałem może jestem trochę przygłupi w tych sprawach . Pieniądze z moneybookers mogę przesłać na konto bankowe np dziewczyny czy kogoś obcego ?
witam..
z tego co wyczytalem to jest mozliwe przelanie pieniedzy z mojego konta mb na konto kolegi mb, czy za taki przelew jest pobierana jakas prowizja ? jak dlugo taki przelew idzie ?
fox a wiesz moze jak takiego przelewu dokonac ?
moglbys mi wyjasnic krok po kroku ?
Tutaj masz wszystko opisane.Jak wysłać pieniądze?
Pieniądze można wysłać udając się do zakładki Wyślij pieniądze i postępując zgodnie z instrukcjami. Aby dokonać płatności, wystarczy tylko imię, nazwisko i adres e-mail odbiorcy.
Uwaga: w celu wysłania pieniędzy należy posiadać wystarczającą ilość środków na koncie Skrill (Moneybookers), aby pokryć płatność.
Czyżby nabijasz sobie posty albo za reklamę MB dostajesz za to kasę??Każdy bank pobiera prowizje tego się nie ominie ale gdy ktoś chce grać w kasynie albo u bukmacherów internetowych to skill moneybookers.pl to najlepsza sprawa korzystam z niego od ponad roku i nie miałem z nimi żadnych problemów. Wiadomo trzeba dokonać pełnej weryfikacji żeby swobodnie korzystać z wszelkich transakcji.Zalogowanie nic nie kosztuje ale może duzo bardziej ułatwić przelewy do expekta,bwin,batfair(giełda zakładów),bet365,wiliamhill,gamebookers. tutaj . życzę dużych wygranych w zakładach