>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata z Moneybookers - Skrill

favago 69

favago

Użytkownik
czy mozna przelewac ze swojego konta MB do kogos innego takze na konto MB?
Jasne, że tak. Ba, możesz wysłać nawet kasę osobie, która nie ma jeszcze konta MB. Aby dokonać płatności, wystarczy tylko imię, nazwisko i adres e-mail odbiorcy.

marasking 63

marasking

Użytkownik
mozesz spróbowac, mi kiedyś przechodziło bez problemów (na mBank) na inne dane. Jeżeli bedzie cos nie tak to najwyżej kasa wróci na konto MB

N 0

nowak188

Użytkownik
Tak czytam i czytam ale nie skumałem może jestem trochę przygłupi w tych sprawach . Pieniądze z moneybookers mogę przesłać na konto bankowe np dziewczyny czy kogoś obcego ?

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Tak czytam i czytam ale nie skumałem może jestem trochę przygłupi w tych sprawach . Pieniądze z moneybookers mogę przesłać na konto bankowe np dziewczyny czy kogoś obcego ?
nie możesz. Tylko na swoje konto bankowe.
Ewentualnie możesz przesłać kasę z MB do MB.

sokol27je 27

sokol27je

Użytkownik
czytam czytam i nadal nie mogę zrozumieć jak rozwiązać mój problem
otóż sprawa wygląda tak, nieświadomie skorzystałem z usług moneybrokers(bardzo dzis tego załuje) i mam problem z wypłata pieniędzy zostały one tam przelane z bet365 i chce teraz jak najszybciej i jak naj mniej płacac temu MB! rozumiem ze opłata za przelew 8.08 juz mnie nie ominie? pozatym jak zweryfikować konto gdzie mam wysłac skan dowodu? i jak to jest z tym przelewaniem pieniędzy napisane jest &quot;W celu zweryfikowania konta bankowego, należy wypłacić z konta moneybookers kwotę mniejszą jak PLN 55.00&quot; tylko ze ja nie mogę wypłacić pieniędzy bo nie jestem zweryfikowany może mi to ktoś wyjaśnić???

cassapian 108

cassapian

Użytkownik
jeśli nie jesteś zweryfikowany to kwote mniejsza niż 55 PLN mozesz wypłacić
ale odradzałbym, bo i tak prawdopodobnie nie otrzymasz kodu weryfikujacego w tytule przelewu
skany dowodu najlepiej wysłac na [email protected] , mnie tak własnie zweryfikowali
opłaty 1.80 EUR za każdy przelew z mb na konto bankowe nie ominiesz

J 0

jasieq

Użytkownik
witam..
z tego co wyczytalem to jest mozliwe przelanie pieniedzy z mojego konta mb na konto kolegi mb, czy za taki przelew jest pobierana jakas prowizja ? jak dlugo taki przelew idzie ?

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
witam..

z tego co wyczytalem to jest mozliwe przelanie pieniedzy z mojego konta mb na konto kolegi mb, czy za taki przelew jest pobierana jakas prowizja ? jak dlugo taki przelew idzie ?

Przelew idzie w czasie rzeczywistym, 1% prowizji jak się nie mylę.

favago 69

favago

Użytkownik
fox a wiesz moze jak takiego przelewu dokonac ?
moglbys mi wyjasnic krok po kroku ?
Jak wysłać pieniądze?
Pieniądze można wysłać udając się do zakładki Wyślij pieniądze i postępując zgodnie z instrukcjami. Aby dokonać płatności, wystarczy tylko imię, nazwisko i adres e-mail odbiorcy.

Uwaga: w celu wysłania pieniędzy należy posiadać wystarczającą ilość środków na koncie Skrill (Moneybookers), aby pokryć płatność.
Tutaj masz wszystko opisane.

Otrzymane punkty reputacji: +1
C 0

cheateu

Użytkownik
Witam , wyplacal ktos pieniadze jakos ostatnio . Wyplacilem 28.12 na moje konto bankowe , 30.12 przyszlo mi dopiero ze moja wyplata zostala przetworzona i pieniedzy nie mam w dalszym ciagu ani na skrillu ani na koncie.

L 147

luminat

Użytkownik
Wypłacałem pieniądze 27.12 i pieniądze miałem na koncie 30.12.
Musisz mieć na uwadze, że z powodu zakończenia roku i rozpoczęcia następnego - bank musiał dokonać pewnych procedur i dlatego sesje przychodzące i wychodzące mogły w ostatnich dniach różnić się od tych standardowych. Pieniądze zapewne będziesz miał jutro i nie ma żadnych podstaw aby się martwić.

lux991 3

lux991

Użytkownik
moneybookers tani i sprawdzony sposób transakcji
Każdy bank pobiera prowizje tego się nie ominie ale gdy ktoś chce grać w kasynie albo u bukmacherów internetowych to skill moneybookers.pl to najlepsza sprawa korzystam z niego od ponad roku i nie miałem z nimi żadnych problemów. Wiadomo trzeba dokonać pełnej weryfikacji żeby swobodnie korzystać z wszelkich transakcji.Zalogowanie nic nie kosztuje ale może duzo bardziej ułatwić przelewy do expekta,bwin,batfair(giełda zakładów),bet365,wiliamhill,gamebookers. tutaj . życzę dużych wygranych w zakładach

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Każdy bank pobiera prowizje tego się nie ominie ale gdy ktoś chce grać w kasynie albo u bukmacherów internetowych to skill moneybookers.pl to najlepsza sprawa korzystam z niego od ponad roku i nie miałem z nimi żadnych problemów. Wiadomo trzeba dokonać pełnej weryfikacji żeby swobodnie korzystać z wszelkich transakcji.Zalogowanie nic nie kosztuje ale może duzo bardziej ułatwić przelewy do expekta,bwin,batfair(giełda zakładów),bet365,wiliamhill,gamebookers. tutaj . życzę dużych wygranych w zakładach
Czyżby nabijasz sobie posty albo za reklamę MB dostajesz za to kasę??

lux991 3

lux991

Użytkownik
wyjaśnienie do kolegi powyżej
A ni jedno ani drugie chodzi tylko o to żeby szybko i sprawnie przesyłać kasę z konta na konto do bukmachera a po za tym to w wester union za przelew zagraniczny trzeba zapłacić prowizje ok. 10 % kwoty wysyłanej a w moneybookers chyba 2 % ale wracając do bukmacherki ostatnio gram tylko na giełdzie zakładów i podaje w Betfair tylko swój e-mail i hasło aby szybko,sprawnie przesłać potrzebny budżet do gry .Ogólnie nie przepadam za przelewy24 bo jeśli się pomylisz o jedną literę bądź cyfrę to twój przelew na pewno do buka nie dotrze od razu a meczyki które chciałeś obstawić wcześniej, popłyną z nie udanym przelewem i będziesz żarzył jak wielbłąd na pustyni czekając dobre 5 dni robocze na odblokowanie przelewu. pozdro

Do góry Bottom