josef39
Użytkownik
Wpisujesz kwotę.Wypłać pieniądze i co dalej?
Wpisujesz kwotę.Wypłać pieniądze i co dalej?
Jak najlepiej zwerifikować, wysłać zdjęcie dowodu?Niestety nie możemy zweryfikować danych tego profilu z niezależnym źródlem informacji. W świetle brytyjskich przepisów przeciwdziałajacym praniu brudnych pieniędzy jesteśmy zobowiązani do zażadania dodatkowego dowodu tożsamości przed przystąpieniem do realizacji Państwa pierwszej wypłaty.
Czasy takie że się nie dziwię ???? .Pozostaje czekać i proponuję złóż od razu wniosek o kartę MB.Mam i korzystam.10 ojro na rok ,płatności wszędzie darmo a wypłata z obojętnie jakiego bankomatu 1,8 ojro.Myślę że do przełknięcia.@Josef39 tylko lipa że nie mam takiej 2 zaufanej osoby ;/ ale zong..
to idz na LC napewno Ci pomoga odzyskac dane do konta. ja u nich kiedys zagralem 50/50 czarne/czerwone i obrot policzyli bez problemu. problem bedzie, jak wpadnie 0 ;pczyli jak to zrobić?? Wysłąć screen dowodu osobistego i oni już mi adres aktywują?? tylko drogie u nich wypłaty. Słyszałem żę jak teraz po weryfikacjii bede chciał wypłącić np 300zł to najpierw 40 w celu weryfikacji konta bankowe a reszte za 2 razem to da ponad 13 zł za same opłaty ;/ obracać to obróce np w Bah tylko zgubiłem dane do konta ;/ a innego buka takiego chyba nie ma;/
Cofną. Jak wpłacałeś do nich? Jeśli nie przez MB to nie ma szans, że wypłacisz w ten sposób. Jeśli przez MB to po protu zleć wypłatę jeszcze raz na ten sam adres...Mam problem. Zleciłem bukmacherowi (Digibet) wypłatę na błędnego maila, tj. takiego, na który nie jest zarejestrowane żadne konto Moneybookers i nie było wpłacane stamtąd do bukmachera. Cofną wypłatę?