1. nie wiem nie zwracam uwagi na takie pierdoly, jak juz jakas wyplata to raz a grubo ???? cos kolo 41. 1.8 euro po jakim kursie?;>
2. Ogólnie przelew z konta bankowego na MB, a potem na bet365 już robiłem więc według tego co piszesz wszystko będzie ok.
Dzięki za pomoc.
Niedługo będę chciał wypłacić kasę bet365 na MB, a potem na swoje konto w banku i w związku z tym mam parę pytań.
2. Jak wygląda proces weryfikacji w MB? Chodzi mi o to czy jak wpłacę kasę z bet365 na MB, a potem będę chciał wypłacić na swoje konto w banku to będę jakoś weryfikowany? Czy po prostu przy niskich wypłatach nie weryfikują mojej osoby. Chciałbym uniknąć sytuacji, że wypłacam kasę a ona potem "wisi" parę dni bo muszą mnie zweryfikować. Co prawda skan dowodu mam gotowy i mogę od razu wysłać im, ale to wszystko pewnie będzie trwało.
Nie da rady tego uniknąć. Nie wypłacisz z MB więcej niż 40zł jeżeli nie masz zweryfikowanego konta bankowego.Jeżeli nigdy nie wypłacałeś z MB na konto bankowe musisz przejsć tą weryfikacje. Ogólnie dokumenty + weryfikacja konta bankowego jeżeli chcesz wypłacić większą kwotę to trwa pare dni więc napewno nie unikniesz czekania ???? A co do limitów jakie masz na MB to odnoszą się one głównie do przelewów między kontami MB.
Weryfikacja konta bankowego polega na wypłacie z MB jakiejs kwoty i oni Ci w tytule przelewu prześlą kod który będziesz musiał potem wpisać w odpowiednie pole. Jest jeszcze opcja że przelejesz jakas kwote ale to chyba jest tylko do zwiekszenia limitu transakcjiOgólnie dokumenty tj. np. skan dowodu osobistego? A weryfikacja konta bankowego tj. np. wyciąg z historii transakcji na koncie gdzie jest nr mojego konta bankowego czy musi być jakiś dokument z banku gdzie będzie mój adres?
Tak, możnaczy można mieć podpięte więcej niż dwa konta bankowe do jednego konta moneybookers ??
Wysyłasz pieniądze innemu użytkownikowi podają jego e-mail z MBNa czym polega opcja "wyślij pieniądze"
Z moich informacji wynika, że nie można przesłać pieniędzy na MB czy inny portfel.Witam, chciałbym zapytać czy jest możliwość przesłania pieniędzy z Moneybookers na inny portfel internetowy - Neteller lub przelewy24? Ewentulanie jak to zrobić...
2-3 dniIle aktualnie trwa czas realizacji wypłaty z konta skrill do mbanku? Zleciłem wypłatę dziś o godzinie 14.00. Dostałem maila z potwierdzeniem, a na koncie widnieje status przetworzony. Jest szansa, że pieniądze pojawią się w poniedziałek? Proszę o odpowiedź kogoś zorientowanego w temacie. Z góry dziękuje.