>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wypłata z Moneybookers - Skrill

mefisto88 232

mefisto88

Użytkownik
Ile aktualnie trwa czas realizacji wypłaty z konta skrill do mbanku? Zleciłem wypłatę dziś o godzinie 14.00. Dostałem maila z potwierdzeniem, a na koncie widnieje status przetworzony. Jest szansa, że pieniądze pojawią się w poniedziałek? Proszę o odpowiedź kogoś zorientowanego w temacie. Z góry dziękuje.
Ja jestem w lekkim szoku, bo zwykle czekałem właśnie 2-3 dni, a dziś zleciłem wypłatę rano, a wieczorkiem pieniążki były już na koncie w mbanku. Także duży plus dla Skrill ✅

bezsennosc 23

bezsennosc

Użytkownik
To chyba musisz mieć w Pekao S.A. (bo o ile dobrze pamiętam, to z tego banku wysyłają - bądź mBanku), bo przyszedł e-mail i kasy nie ma. Wpisałem w programie, który oblicza kiedy przelew i pokazało mi jutro o 16 dopiero -&gt; do BZ WBK. ????

Ale dzięki za odpowiedź!

suchoparek 1,8K

suchoparek

Użytkownik
Nie musisz,ale najlepiej na tym wyjdziesz.
Nie tracisz na przwalutowaniu.
Wybierasz walutę,którą najczęściej używasz do wpłat (w Twoim przypadku domyślam się,ze jest to EURO )

bezsennosc 23

bezsennosc

Użytkownik
Nie mam pojęcia niestety. Ale wyżej było to gdzieś napisane.

Wrr, zleciłem wypłatę 26, 27 o 13:16 przyszło mi &quot;potwierdzenie wypłaty&quot;, a do dziś brak &quot;wypłata została przetworzona&quot;, a na weekend chciałem trochę zaszaleć. Można się czasem zdenerwować. Dobrze, że zamówiłem teraz kartę MB.

EDIT:
Przed weekendami zawsze tak ciężko z wypłatą kasy mają? (* czy może ma wpływ na to fakt, że złożyłem zamówienie na kartę MB?)

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Nie mam pojęcia niestety. Ale wyżej było to gdzieś napisane.

Wrr, zleciłem wypłatę 26, 27 o 13:16 przyszło mi &quot;potwierdzenie wypłaty&quot;, a do dziś brak &quot;wypłata została przetworzona&quot;, a na weekend chciałem trochę zaszaleć. Można się czasem zdenerwować. Dobrze, że zamówiłem teraz kartę MB.

EDIT:
Przed weekendami zawsze tak ciężko z wypłatą kasy mają? (* czy może ma wpływ na to fakt, że złożyłem zamówienie na kartę MB?)
Już pewnie masz na koncie. Jeśli nie to jutro będziesz miał napewno ????

bezsennosc 23

bezsennosc

Użytkownik
Masz rację, już mam. Więc spokojnie mogę planować weekend. Czasem się jednak obawiam, że wypłaty idą za długo, dlatego zamówiłem kartę MB - wtedy już nie będę miał niespokojnych myśli. Dzięki ;)

A 861

amigo007

Użytkownik
Nie można to są 2 konkurujące ze sobą e-portfele. Na neteller z WebMoney też nie przelejesz. Moje pytanie z kolei jest czy skrill może się przyczepić, jeśli wpłacę bratu na konto bet365 jakaś kwotę poprzez przelewy24 by skrill. Tzn. nazwisko konta bankowego się zgadza, imię nie. P24 to pośrednik, ale pamiętam jakiś czas temu wpłaciłem poprzez przelewy24 i na e-mail przyszło mi potwierdzenie z moim imieniem i nazwiskiem. Czy teraz p24 przekazuję imie i nazwisko właściciela konta bankowego skrill-owi? Mogę oczywiście wysłać bratu standardowo kasę ze swojego konta skrill, ale wtedy będę miał 2 niepotrzebne prowizje. Najpierw za szybką wpłatę na swoje konto skrill 0.90% wpłaty. Później opłata za wysłanie pieniędzy bratu. A tak wszystko by pokrył bet365. Z punktu widzenia skrill jest to chyba nie do końca legalne. Czy bez problemu taka wpłata?

D 0

dj_vince

Użytkownik
Kochani ja mam pytanie z innej beczki. Może juz gdzieś padło ale nie mogłem znaleźć:
Mam konto w Mbanku zleciłem wypłate z Moneybrokers na karte kredytowa/debetowa VISA ELECTRON 5 dni temu i do dziś dnia nie doszły.
Zleciłem też inną wypłatę za pomocą konta bankoweko również w Mbanku i pieniądze pojawiły się po jednym dniu.

Pytanie dlaczego te na kartę jeszcze nie doszły? i ile one mogą iść?

dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
Chciałbym zapytać czy przelewał ktoś już kasę ze swojego MB na konto w Alior Bank lub Alior Sync?
Po jakim czasie pieniądze zameldowały się na rachunku w Alior Banku?
I jeszcze jedno.
Czy dopisując do swego profilu rachunek bankowy trzeba wykonać jakąś operację(przelew) pomiędzy rachunkiem bankowym a kontem MB,żeby aktywowała sie możliwość wypłacania kasy z MB na własny rachunek bankowy?

Do góry Bottom