Ale którym, bukmachera? Bo ja kontaktowałem się kiedyś z Bet365.com czy gra jest legalna, to odpowiedź była, że obowiązkiem gracza jest się dowiedzieć czy w jego kraju jest to legalne (dla przykładu podali, że w Anglii jest legalne ???? ) .może warto skontaktować się z supportem i zapytać po prostu co zrobić ..
Czasami jak się czyta wypowiedzi to po prostu ręce opadają…A nie można po prostu większej kasy wypłacić np. w Wielkie Brytanii, przyjechać do Polski i nie wpłacać tego do banku tylko kupić jakiś sejf i tam trzymać tą kasę? Chyba lepsze niż oddawanie 75% haraczu...
Więcej już nie będę pisał tylko dam kilka pierwszych lepszych linków z brzegu.Art. 20. 1. Za przychody z innych źródeł, o których mowa w art. 10 ust. 1 pkt 9, uważa się w szczególności: kwoty wypłacone po śmierci członka otwartego funduszu emerytalnego wskazanej przez niego osobie lub członkowi jego najbliższej rodziny, w rozumieniu przepisów o organizacji i funkcjonowaniu funduszy emerytalnych, zasiłki pieniężne z ubezpieczenia społecznego, alimenty, stypendia, dotacje (subwencje) inne niż wymienione w art. 14, dopłaty, nagrody i inne nieodpłatne świadczenia nienależące do przychodów określonych w art. 12-14 i 17 oraz przychody nieznajdujące pokrycia w ujawnionych źródłach.
2. Za zasiłki pieniężne z ubezpieczenia społecznego, o których mowa w ust. 1, uważa się kwoty wypłacanych przez zakład pracy lub organ rentowy zasiłków chorobowych, wyrównawczych, macierzyńskich, opiekuńczych oraz świadczeń rehabilitacyjnych.
3. Wysokość przychodów nieznajdujących pokrycia w ujawnionych źródłach lub pochodzących ze źródeł nieujawnionych ustala się na podstawie poniesionych przez podatnika w roku podatkowym wydatków i wartości zgromadzonego w tym roku mienia, jeżeli wydatki te i wartości nie znajdują pokrycia w mieniu zgromadzonym przed poniesieniem tych wydatków lub zgromadzeniem mienia, pochodzącym z przychodów uprzednio opodatkowanych lub wolnych od opodatkowania.
4. Wydatki poniesione w walutach obcych przelicza się na złote według zasad określonych w art. 11 ust. 3 i 4.
Pisałem w odniesieniu do postu sandomingo. US mógłby doczepić się do Ciebie skąd masz kasę na spłatę kredytu.no przecież pisze od początku ... kasa pochodzi z wygranych w Betfair . Problemów z wyciągnięciem pieniędzy z konta nie widzie , widze problem jak te pieniądze ZALEGALIZOWAC , tak aby US nie zabrał mi 75 % ????
Nie siedzę tak w kasynach itp, ale patrz. Przecież można przegrać te pieniądze? Skąd wiesz, że zostanie Ci duża część tej kwoty, trzeba umieć grać.Nie idzie się tam wygrać pieniędzy, a tylko je wprowadzić w obieg ????
Wchodzisz do kasyna w 3 osoby, przy jednym ruletkowym stole:Nie siedzę tak w kasynach itp, ale patrz. Przecież można przegrać te pieniądze? Skąd wiesz, że zostanie Ci duża część tej kwoty, trzeba umieć grać.