A do kogo się pan modli skoro komuchy tępiły Kościół i wiarę??? Do Lenina czy do Stalina????osobiście pamiętam czasy kiedy SLD było u władzy i modlę się aby one wróciły - polityka która jest teraz zachęca do nieróbstwa, do chodzenia do mopsu, czy czegos w tym stylu.
No chyba najczęściej to sam PiS mówił o PO per Wykształciuchy ... ale może nie sprowadzajmy znów dyskusji wyboru prezydenta do partyjnych porachunków. Tu startują konkretni ludzie i o nich warto mówić.Kto mówił, że elektorat PO jest bardziej wykształcony?
Bardziej znane osobistości z pewnością, a jak człowiek bardziej kojarzy gębe to odda swój głos. Mnie akurat elektorat PO zniechęca, zresztą pokazali jak zgoda buduje ????
+1 jedyne w czym ma jasne poglady to KRUS, broni go jak Częstochowy, no ale co się dziwić, wkońcu pół rodziny tam pracuje...No chyba najczęściej to sam PiS mówił o PO per Wykształciuchy ... ale może nie sprowadzajmy znów dyskusji wyboru prezydenta do partyjnych porachunków. Tu startują konkretni ludzie i o nich warto mówić.
Pawlak ? Dla mnie to jest dopiero człowiek bez "jaj" jak to się już komuś zdarzyło tu napisać. W swoim życiu aby zajmować stołek zgadzał się już chyba ze wszystkimi i we wszystkim ...
Co do tego, że nie jest w stanie samodzielnie prowadzić kampanii nie zgodzę się. Pełni teraz obowiązki prezydenta, a przy tym dalej ma swoje z racji bycia marszałkiem, ma nawet ich więcej, przecież zginęło dwóch jego zastępców.Bartoszewskiego nie cierpię, Wajda też powinien się zająć swoimi sprawami ... Komorowski przez już milion razy wspominany brak charyzmy nie jest w stanie nawet samodzielnie być aktywnym w kampanii tylko potrzebuje do tego "pomocników"
No to czekam na przykłady wyrażenia swojej jasnej zdeklarowanej pozycji odnośnie którejś z istotnych spraw dotyczących Polski ... ja się osobiście nie spotkałem z czymś takim u KomorowskiegoCo do tego, że nie jest w stanie samodzielnie prowadzić kampanii nie zgodzę się. Pełni teraz obowiązki prezydenta, a przy tym dalej ma swoje z racji bycia marszałkiem, ma nawet ich więcej, przecież zginęło dwóch jego zastępców.
Z kreowanym ostatnio wizerunkiem Komorowskiego jako polityka bez swojego zdania też się nie zgodzę. Co prawda przez ostatnie lata był coraz bardziej w cieni Tuska co nie oznacza, że nie respektuje tylko jego poglądy.
Nie mam zamiaru wdawać się w dyskusję z Panem - z prostego względu wyrwał Pan zdanie z kontekstu mojej wypowiedzi. A tekst z modlitwami do Stalina - to po prostu chamstwo z Pana strony.A do kogo się pan modli skoro komuchy tępiły Kościół i wiarę??? Do Lenina czy do Stalina????
CO do tych tabel wklejonych parę stron temu przez Marcina 9002: przy Komorowskim dominują poglądy: średnio. Trzeba było się Donalda spytać o poglądy Komorowskiego to pewnie byśmy się coś więcej dowiedzieli.
Komorowski=kandydat "bez jaj"
http://jaroslawkaczynski.info/poparcie/Poznanski_Spoleczny_Komitet_Poparcia_Jaroslawa_Kaczynskiego
Zapraszam do przejrzenia sobie komitetów Kaczyńskiego i Komorowskiego i skonfrontowania tych list z tezą, jakoby elektorat PO był bardziej wykształcony. Śmiechu warte
ma facet poparcie od nas gwarantowaneBogusław Ziętek 0 0%
Tym co mieszkają do powiedzmy kilometra od rzeki, w tzw. obszarach zalewowych tak, popieram wtedy to zdanie w 100%. Ale patrząc na obecną sytuację, że zalewa ludzi, co mieszkają 15-20km od rzeki to byłaby głupota.Korwin-Mikke ma w tej kwestii powodzi i powodzian zarąbiste zdanie, z którym się całkowicie zgadzam: powinno się ludziom pozwolić budować gdzie chcą,ale przy wydaniu pozwolenia taki człowiek powinien podpisać dokument,że ma świadomośc wystąpienia powodzi na tym terenie i mimo tego nie będzie miał żadnych roszczeń wobec państwa...Podpisuję się pod tym obiema rękami i nogami.
Dopóki LUDZIE w tym kraju nie nauczą się podejmować odpowiedzialnych decyzji, dopóty będzie dziadostwo w naszej Ojczyźnie.