assitalia
Użytkownik
Dokładnie flamaster. "POza tym woda to ma do siebie że najpierw zalewa a potem spływa do głównej rzeki i do Bałtyku dlatego termin wyborów prezydenckich nie jest zagrożony" - żenująca wypowiedź. Na początku myślałem, że źle słyszę...Stan klęski jeśli zostanie ogłoszony to nie w całej Polsce tylko na niektórych jej terenach. POza tym woda to ma do siebie że najpierw zalewa a potem spływa do głównej rzeki i do Bałtyku dlatego termin wyborów prezydenckich nie jest zagrożony. Kto takie mądrości przekazał narodowi? Można się domyśleć :|
Ja sobie oddałem głos na Leppera. Niech ma. Komorowski i Kaczyński to będzie wybór drugiej tury. Korwin mnie osobiście nie przekonuje, a z pozostałych kandydatów to Leppera najbardziej lubię i mimo, że miał zatargi z prawem to przeważnie dlatego, że mówił prawdę. Myślałem jeszcze nad Napieralskim ale.. ktoś kto jest w tej samej partii co Senyszyn nie powinien być prezydentem.
Na kogo w drugiej turze? Nie mam pojęcia. Obaj Panowie K. według mnie się na ten urząd nie nadają.