>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybory prezydenckie według Forum Bukmacherskiego

skwarito 19

skwarito

Użytkownik
Co do debaty..najlepiej wypadł Napieralski ,zaraz po nim Pawlak chociaż on większych szans w wyborach nie ma.Komorowski stracił wiele,myśle że nie tylko w moich oczach.Zamiast głosic swoje poglady wolał wypominać Kaczyńskiemu i Napieralskiemu, a już cytowanie Kaczyńskiego to była przesada. Nie mówił do rzeczy, najlepszy przykład to pierwsze pytanie jak bedzie wygladała jego prezydentura,gdzie przez pierwszą minute wolał opowiadac jak to ciężko mu było przyjsć na tą debatę.

ml1916 0

ml1916

Użytkownik
Co do debaty..najlepiej wypadł Napieralski ,zaraz po nim Pawlak chociaż on większych szans w wyborach nie ma.Komorowski stracił wiele,myśle że nie tylko w moich oczach.Zamiast głosic swoje poglady wolał wypominać Kaczyńskiemu i Napieralskiemu, a już cytowanie Kaczyńskiego to była przesada. Nie mówił do rzeczy, najlepszy przykład to pierwsze pytanie jak bedzie wygladała jego prezydentura,gdzie przez pierwszą minute wolał opowiadac jak to ciężko mu było przyjsć na tą debatę.
Oglądałem może z 20% debaty i przez ten czas nie usłyszałem ani jednego sensownego zdania z ust Napieralskiego.
Na tyle co widziałem to Komorowski i Kaczyński wypadli dobrze. Pawlak jak zwykle dziecko we mgle. Oby dostał mniej niż 1%, ruch pseudoludowy trzeba zniszczyć.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Zgadzam się z Tobą (ze skwarito) w 100%. Nie oglądałem debaty non stop - wolałem zdecydowanie mecz, ale również to zauważyłem. Napieralski dużo zyska po tej (pseudo)debacie. Pawlak to akurat mało istotna postać, ale dobrze, że się pojawił :] Ciągle będę wypominał mediom, że mało widać całej reszty kandydatów i tak. Wracając do tematu to Komorowski dla mnie nic nie pokazał, starał się ośmieszyć rywali, a ośmieszył sam siebie... Założę się, że teraz znowu Tusk z Palikotem (????) będą musieli pomóc mało kompetentnemu koledze.
A pierwsze zdanie Komorowskiego o tym jak to rozważał przyjście na debate - 0/10... :]

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Kampania kosztuje tak?? Co prawda finansowanie pochodzi z różnych źródeł (w tym pośrednio z budżetu państwa) jednak pieniądze te można wykorzystać lepiej niż na beznadziejne spoty. Jeden z kandydatów przekazał większośc pieniędzy na powodzian i to jest wg mnie ok. W końcu lepiej tak niż na kampanie która i tak skończy się z poparciem poniżej 1%.
A swoją drogą powiem wam że ostatnio patrząc na przykład Islandii zastanawiałem się czy w tym kraju nie przeszło by coś podobnego np: partia zwolenników bukmacherki - główny cel legalizacja hazardu. ???? jak myślicie??
której najważniejszym i jedynym postulatem byłaby legalizacja hazardu?:]
te pieniądze przekazał Ziętek, ale raz, że pewnie dużo ich nie było, a dwa, że dla niego to będzie miało lepsze efekty niż wydawanie kasy na billboardy i spoty, więc to zabieg celowy i typowo marketingowy.
Podobnie jak Olechowski (na którego akurat bym głosował, gdyby nie na Bronka), który łapię się ostatniej deski ratunku i wychodzi z tym równouprawnieniem kobiet i pewnie poparcie Kazi, Gretkowskiego i Partii Kobiet ma zapewnione;)

skrewdriver 3

skrewdriver

Użytkownik
Kampania kosztuje tak?? Co prawda finansowanie pochodzi z różnych źródeł (w tym pośrednio z budżetu państwa) jednak pieniądze te można wykorzystać lepiej niż na beznadziejne spoty. Jeden z kandydatów przekazał większośc pieniędzy na powodzian i to jest wg mnie ok. W końcu lepiej tak niż na kampanie która i tak skończy się z poparciem poniżej 1%.
A swoją drogą powiem wam że ostatnio patrząc na przykład Islandii zastanawiałem się czy w tym kraju nie przeszło by coś podobnego np: partia zwolenników bukmacherki - główny cel legalizacja hazardu. ???? jak myślicie??
Pieniądze z budżetu na kampanię mają tylko: Komorowski, Kaczyński, Pawlak i Napieralski.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
ciekawe czemu Napieralski i KAczyński nie przyszli na debate zorganizowaną przez studentów co Snajper przesyłał... Pewnie za mały lans:|

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Debata w TVP i oczywiście Korwin, Morawiecki, Jurek, Olechowski i inni są trędowaci dla TVP....
przeczytaj stronę czy dwie wcześniej i gwarantuję, że trąd zniknie :]

do kolegi niżej: Napieralski wypadł najlepiej w zgodnej opinii ekspertów, widziałem gdzieś w TV w przeglądzie prasy wymowany tytuł &quot;Remis ze wskazaniem na Napieralskiego&quot;; w trakcie oglądania debaty też odniosłem takie wrażenie, i po komentarzach jakie słyszałem to nie tylko ja...

S 0

speedywwy

Użytkownik
Napieralski najlepiej wypadł w debacie? To my chyba inne debaty ogladalismy. Zero konkretów, ciągle jakieś pieknę wizje w okragłych słowach przedstawiane, a koncowe wystapienie żal, 3 lub 4 razy powatarzał &quot;prosze zagłosujcie na mnie!&quot; no tak błagać to moze kandydat na gospodarza klasy w podstawowce a nie przyszły prezydent... A szkoda bo jest sympatyczny i ambitny.
Według mnie najlepiej wypadł niestety Kaczynski. Bardzo konkretnie, rzeczowo, na temat.
Komorowski po swojemu czyli zaczac opd. od miłej opowieści a potem dopiero przejscie do rzeczy, ale według mnie ani nie stracił ani nie zyskał, raczej utrwalił swój wizerunek.
Pawlak to samo co Napieralski. Nie wyobrażam go sobie jako prezydenta. Jest inteligentny i ma swoje poglady, ale to za mało według mnie...

kosaczek 6

kosaczek

Użytkownik
Jak dla mnie to nie była debata a raczej takie przepytywanie kandydatów, debata powinna polegać na dyskusji a tu było tylko odpowiadanie na pytania...

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Przepytanie kandydatów, ale potwierdza się jedne reguła - co wystąpienie pewnego gościa to wpadka!

B.Komorowski - tak! Przyszedłem tutaj do gniazda os! Do TV rządzonej przez PIS i SLD :!: A ja chciałem się spotkać na neutralnym gruncie
B.K - artykuł 70 Konstytucji RP gwarantuje bezpłatny dostęp do służby zdrowia ..........
(radzę zobaczyć jak brzmi artykuł 70 Konstytucji RP i czego dotyczy :grin: )
B.K - Tak wierzę w to bardzo mocno, że Marek Belka wprowadzi nas to UE ???? :!: (To my nie jesteśmy w UE ? )
(potem o ile pamiętam nawet tego nie sprostował, zapomniał się i nawijał dalej)

Zaskoczył mnie Napieralski, ale gość jest po prostu wyuczony, uśmiechać się mówić ogólnikowo. Jednak w kilku kwestiach jednak ogólnikowo nie mówił. Na przykład o in vitro, o bezpłatnych przedszkolach i żłobkach.
Minusem było u niego atakowanie i błaganie o głosy elektoratu Komorowskiego. Dobrze pokazał dwulicowość Bronka, który w kwietniu zwiększa kontyngent żołnierzy do Afganistanu a przed kamerami deklaruje, że trzeba wycofać.
Pawlak - sensownie gadał o gospodarce (w końcu Minister Gospodarki) i o rozwoju wsi (też jego działka), reszta hmmm jak dziecko we mgle.

Kaczyński - standard, dobrze wyważone słowa, w sprawie przyjęcia Euro nie określił dokładnie tego,lecz dobrze sformułował tezę gdy kieszenie Polaków będą pełne to wtedy można pomyśleć o Euro. W sprawie in vitro troszkę niedociągnięć.

Bronek Komorowski - nie dość, że dosłownie zwyzywał TVP, atakował Kaczyńskiego i Napieralskiego bardzo chamsko, to jeszcze znów okazał się swoją elokwencją i znajomością prawa i ogólnego obycia.
Pan Hrabia zapomniał dokonać update&#39;u w kilku kwestiach (to że od 5 lat jesteśmy w UE nie wiedzieć tego? albo może jakąś starą Encyklopedię przeglądał (Wikipedia wersja papierowa rok 2004) ) Tak samo taki stary wyjadacz i rutyniarz, non stop prawie w Sejmie i nie znać dokładnie Konstytucji RP.
Spory minus w atakowaniu Napieralskiego w ostatnich minutach o układzie i honorze, gdyż TVP jest w rękach SLD+PIS a oni mają na rękach krew Barbary Blidy.

--------------------------------------------------------------
Najwięcej w moich oczach zyskał Napieralski, ale już jeden taki co obiecywał to i owo był, mówi ogólnikowo i uśmiecha się non stop (dobry Public Relations ale nie na długą metę).

Pawlak - początkowo słabo, potem super na końcu jednak wyszło to co wyszło, lekko zagubione dziecko we mgle. Minimalnie moim zdaniem zyska po tej debacie.
Kaczyński - w moich oczach nie zyskał nie stracił, dość dobrze odpowiadał na pytania, nie było większych wpadek. Constans

Komorowski - wg mnie straci i to sporo, pokazał że jest totalnym za przeproszeniem gburem :;/: oderwanym od rzeczywistości. Na pytania nie odpowiada rzeczowo, ataki na Napieralskiego (z którym nie tak dawno mianowali Belkę szefem NBP) to zachowania godne buca:zoltakartka:.
Jego wystąpienia to mnożenie błędów i wpadek.

Szkoda, że nie zaprosili chociażby Mikke&#39;go, on jeszcze ciekawiej by wytknął wpadki kilku ludziom, a tak to mieliśmy mizerię i tyle.
Co do moich preferencji, Mikke, Kaczyński, Napieralski.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Szkoda, że nie zaprosili chociażby Mikke&#39;go, on jeszcze ciekawiej by wytknął wpadki kilku ludziom, a tak to mieliśmy mizerię i tyle.
każdego zaprosili, Mikkego też, i przyszedł, tylko że &#39;debata&#39; z jego udziałem była jakoś w tygodniu, nie pamietam czy to wtorek czy środa

midel 189

midel

Użytkownik
Pan Hrabia zapomniał dokonać update&#39;u w kilku kwestiach (to że od 5 lat jesteśmy w UE nie wiedzieć tego? albo może jakąś starą Encyklopedię przeglądał (Wikipedia wersja papierowa rok 2004) )
Przykro mi, ale w UE jesteśmy 6 lat i niewiele ponad miesiąc. Nie ma to jak pluć na innych, a samemu nie znać takiej daty :browar565: Jeżeli Komorowskiego nazywasz bucem to jak nazwiesz zachowania Jarosława K. z poprzednich lat?

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Przykro mi, ale w UE jesteśmy 6 lat i niewiele ponad miesiąc. Nie ma to jak pluć na innych, a samemu nie znać takiej daty :browar565: Jeżeli Komorowskiego nazywasz bucem to jak nazwiesz zachowania Jarosława K. z poprzednich lat?
Nie chcę się wdawać w polemikę z Tobą. Bo według mnie język totalnej agresji i głupoty wprowadził pewien POseł z Lubelszczyzny na P jak Polmos i jego happeningi były tak trafione jak kabarety Neonówka - nagle skończyły im się skecze.....
A gdy znów ów poseł robi Public Relations Bronkowi to gul skacze Bronkowi, Donkowi i innym bo słupki sondażowe lecą na łeb na szyję.
Dużą rolę w wichrowaniu mózgów wyborców odgrywają media. (polecam film wezwanie do przebudzenia na youtube)
Co do Bronka i Jarka i ś.p Lecha, to przypomnij sobie co ile wystąpień ś.p Lech Kaczyński miał wpadki (głównie przekręcanie nazwisk, ale nie faktów), a co ile wystąpień wpadkę zalicza Bronek?
Bronek ostatnio ma co najmniej 1 - 2 wpadki, w debacie ich miał mnóstwo.
Dzisiaj w Kaliszu też błysnął wiedzą, że hoho.
Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale teraz POLONIA która miała spory udział w wygraniu Donka może teraz odwrócić się bo obiecanki się skończyły, a w oczach Polonii Bronek nie wypada dobrze- tutaj zyskuje niesamowicie Napieralski bo pewnie on wśród Polonii zdobędzie ich zaufanie.
Został jeszcze jedne bastion zwolenników Komorowskiego - zakłady penitencjarne ;) (nie wiem, ale wg mnie powinno się odbywającym karę w zakładach penitencjarnych odebrać prawa wyborcze - jako wykluczenie ze społeczeństwa).

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Promo ma coś w sobie ???? Dziewczyny z agencji i jazda.
Wiedzą jak zachęcić do głosowania hehe ????

Samoobrona przy okazji jakiś wyborów i kawałek z &quot;Naprawimy nasz kraj&quot; ????

ml1916 0

ml1916

Użytkownik
każdego zaprosili, Mikkego też, i przyszedł, tylko że &#39;debata&#39; z jego udziałem była jakoś w tygodniu, nie pamietam czy to wtorek czy środa
Tak, tylko zrozum, że chodzi o debatę z ludźmi z Bandy Czworga, czyli tych, którzy żerują na nas.
A czy data wejścia do Wspólnoty Europejskiej (nie Unii, bo ona istnieje od niedawna) to nie wiem, czy taka ważna jest. Ja tego nie świętuję.
Nie zgadzam się z tym, że więźniom powinno się odebrać prawa wyborcze. Na pewno nie wszystkim.
Bronek to w ogóle jakaś wpadka jest ;)

kosaczek 6

kosaczek

Użytkownik
Czepiliście się tej Unii Europejskiej, ja tam uważam że kto chciał to zrozumiał że chodziło o strefę EURO do której wprowadzić nas może tylko prezes NBP. Zresztą nie wiem czy chciałbym zagłosować na kogoś kto się &quot;nie myli&quot;, bo w końcu nie wiadomo czy naprawdę jest idealny czy po prostu dobrze wykuł odpowiedzi które ktoś mu napisał i mamy pełną reżyserkę.
PS. Żeby nie być oskarżonym o stronniczość powiem że nie głosuję w tych wyborach bo uważam że żaden z kandydatów nie jest wart mojego głosu.

ml1916 0

ml1916

Użytkownik
Ciekawe stwierdzenie. To naprawdę musisz być wybitnym człowiekiem.
Jeszcze wracając do kampanii. To ja odnoszę wrażenie, że 99% kampanii PO to Jarosław Kaczyński, a jakieś 80% kampanii PiS to Bronisław Komorowski. To znakomity dowód na to, jak mało mają do zaproponowania.

Do góry Bottom