>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybory prezydenckie w Polsce (2015)

lolnik 473

lolnik

Użytkownik
stsy zmieniają linię na prezydentów, obecnie wygląda to tak jak w załączonym pliku.

MÓJ ZAKŁAD: GRZEGORZ BRAUN: +0.5%: 1.95

WIARA RODZINA WŁASNOŚĆ

Komor: poniżej 42.5: 1.80 W debacie go nie będzie więc spadnie ciut, no ale że ponad 42.5 przygłupów w tym kraju? Oby nie.

D 224

dboniem

Użytkownik
By potem ktoś się nie zdziwił, że może się zdarzyć, że B. Komorowski wygra i być może nawet w pierwszej turze, polecam obejrzeć, jeśli już tego nie odkryto wcześniej:

https://www.youtube.com/watch?v=v1UL4cTrz4A&amp;amp;feature=youtu.be

W skrócie konferencja z udziałem Grzegorz Brauna i jego komitetu informująca o ogromnej ilości &quot;furtek&quot; w rozporządzeniach dotyczących podliczenia głosowania, a w rzeczywistości pozwalająca na niemal bezproblemowe sfałszowanie wyników wyborów, jeśli nie już w pierwszej, to w drugiej turze.

Słuchając ich wystąpienia, można odnieść wrażenie, że praktycznie nie ma innej możliwości, by wygrał kto inny niż B. Komorowski.

miles87 63

miles87

Użytkownik
By potem ktoś się nie zdziwił, że może się zdarzyć, że B. Komorowski wygra i być może nawet w pierwszej turze, polecam obejrzeć, jeśli już tego nie odkryto wcześniej:

https://www.youtube.com/watch?v=v1UL4cTrz4A&amp;amp;feature=youtu.be

W skrócie konferencja z udziałem Grzegorz Brauna i jego komitetu informująca o ogromnej ilości &quot;furtek&quot; w rozporządzeniach dotyczących podliczenia głosowania, a w rzeczywistości pozwalająca na niemal bezproblemowe sfałszowanie wyników wyborów, jeśli nie już w pierwszej, to w drugiej turze.

Słuchając ich wystąpienia, można odnieść wrażenie, że praktycznie nie ma innej możliwości, by wygrał kto inny niż B. Komorowski.
No oby przynajmniej nie będzie człowiek 2x biegał. Szkoda że taki kurs mały na Bronka ale wystarczy że wygra i człowiek będzie się cieszył.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
A idzie puścić rzeczywiście taki kupon w totomixie (to jest totek?)? Czy tylko na stronie oblicza ako tak jakby można było połączyć typy a w punkcie nie przyjmie?

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Wybory Prezydenckie 2015
Komorowski poniżej 44,5% w I turze kurs: 1,80 buk: Totolotek
Wydaje się typ warty zagrania nawet za większą stawkę. Ja zagrałem w dubelku z Barceloną (DNB) na najbliższy z dwumeczy w LM. Wracając do Komorowskiego. Z każdym dniem będzie tracił na rzecz nowych kandydatów: Korwina i Kukiza bo pokazali, że głosy na nich nie będą zmarnowane już mają po ok 5% czy 8%. Udało im się rozbić podział sceny politycznej PO-PiS czego nikt się kompletnie nie spodziewał, więc straszenie przez PO PiSem nic nie da bo stało się bezprzedmiotowe. Do tego Komorowski nie będzie brał udziału w debacie, która podejrzewam będzie przebiegała w myśl - &quot;bij w Komorowskiego&quot;. Ponadto twardy elektorat SLD mimo wszystko może pójść za Panią Magdaleną (najładniejszą kandydatką na Prezydenta w dziejach ???? ) i oczywiście mobilizacja kościelna na Dudę. To wszystko w mojej ocenie spowoduje, że nie będzie miał Komorowski powyżej 44,5%, ludzie są za bardzo nie zadowoleni z tego co się obecnie dzieje. Typ wydaje się naprawdę do grania.
edit// Zagrałem to wysoką stawką. Typ wydaje mi się naprawdę dobry. Wg najnowszego sondażu na dzisiaj tj 01.05 Komorowski ma 39%. Prawdopodobnie buk zaspał z linią 44,5%, która była sensowna miesiąc temu, obecnie to promocja. Zachęcam do grania póki jest to 44,5%, myślę, że lada dzień będzie linia ustawiona na poziomie 40%.
No i od dzisiaj to już stoi po 1,40. Buk ewidentnie wcześniej zaspał. Kto poczytał i pograł niech się cieszy i da mi punkcik reputacji ???? Oczywiście jeszcze nie jest po wyborach i pewnym nie mogę być, ale jak dla mnie to była naprawdę promocja. Co do postu wyżej - nie można łączyć żadnych zakładów politycznych między sobą tylko z zupełnie czymś innym ze sportu. Po wklepaniu stawki i zatwierdzeniu pojawia się komunikat Zablokowana kombinacja zdarzeń do gry (006) więc gimlord23 nie wprowadzaj ludzi w błąd.

samarama 119

samarama

Użytkownik
Co myślicie o takim kuponie?
Ogórek w obu parach kurs kompletnie nie do gry ;). Pozostałe to pewniaki.
Co do gry według mnie:
Wszystkie zakłady w stronę Korwina (handicapy, H2H (oprócz tego z Kukizem), overy wyniku procentowego (powinien otrzymać około 7-8% co najmniej a linie oscylują wszędzie w granicach 5%))
Over Brauna, under Tanajo, under Bula, under Ogórek, reszta no bet ;)

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Co do postu wyżej - nie można łączyć żadnych zakładów politycznych między sobą
OK dzięki. A co do twojego typu, to brawo, że jeszcze zahaczyłeś o linię 44,5, no ale to totolotek i trzeba odliczyć podatek. A chyba jeszcze 2 dni przed podaniem typu, po necie biegały linie 45,5 @ 1,9 i bez podatku. A w lutym prawdziwe promocje: druga tura @1,9 ????
Nawet aktualne undery 41-42 powinny wejść, bo Bronisław straci przez tydzień poprzedzający wybory kolejne punkty procentowe.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
OK dzięki. A co do twojego typu, to brawo, że jeszcze zahaczyłeś o linię 44,5, no ale to totolotek i trzeba odliczyć podatek. A chyba jeszcze 2 dni przed podaniem typu, po necie biegały linie 45,5 @ 1,9 i bez podatku. A w lutym prawdziwe promocje: druga tura @1,9 ????
Nawet aktualne undery 41-42 powinny wejść, bo Bronisław straci przez tydzień poprzedzający wybory kolejne punkty procentowe.
Póki Korwin nie wygra to niestety można (legalnie) tylko w Totolotku co nam boleśnie uświadomił Pan Kapica gdzieś w listopadzie, a wątek o ustawie hazardowej na tym forum ma już 237 stron ????
I tak mi przyszło do głowy tytułem podsumowania, że dla nas graczy jak się odrzuci wszystkie inne argumenty to powinniśmy głosować czy teraz czy na jesieni tylko na Korwina bo to JEDYNA w Polsce partia polityczna, która zniesie ten monopol polskich buków i będzie można grać bez obawy, że dostanie się wezwanie z Izby Celnej - u wszystkich zagranicznych. Więc tak naprawdę KORWIN nas reprezentuje jako jedyny i jako jedyny może to zrobić.

Otrzymane punkty reputacji: +2
walt 33

walt

Użytkownik
Jeśli ktoś uważa, że Kukiz będzie mieć więcej punktów procentowych od Mikke to jest w ogromnym błędzie. Pragnę tylko zauważyć, że Kukiz nie zna się na gospodarce czy ogólnie politykowaniu. To dla mnie zwykły obywatel z paroma dobrymi pomysłami jakimi są jowy czy wsadzeniu całej bandy czworga do więzienia. Osobiście będę głosować na Korwina Mikke(który nie ma najmniejszych szans wygrać tych wyborów), który w końcu ma szanse zaistnieć przede wszystkim dzięki temu, że jest w internecie. Pragnę zauważyć również, że to człowiek który nie zmienia swoich poglądów od lat przeszło dwudziestu. Nazywany został wariatem w latach 90-tych w momencie gdy chciał wprowadzić uchwałę lustracyjną czy też ustawy która miała polegać na niezadłużaniu państwa. Od tamtego momentu został wyśmiewany oraz nie pokazywany w mediach(a jak już go pokazali to tylko w tematach które go mogły tylko pogrążyć jak hitler czy niepełnosprawni). Teraz gdy w internecie pokazywanych jest wiele informacji o nim, o jego wypowiedziach to coraz więcej osób się do niego przekonuje. Wiele jego poglądów jest radykalnych ale w tym momencie jego partia jest jedyną nadzieją dla Polski. Studiuje ekonomię i z dnia na dzień gdy analizuje to co on mówi stwierdzam, że ma to sens. Polecam książkę H.Hazlitta - Ekonomia w jednej lekcji lub posłuchać Stanisława Michalkiewicza(bardzo ciekawa postać).
Wracając do wyborów prezydenckich proszę nie lekceważyć Pana Janusza! Daję mu w tych wyborach co najmniej 10%. Proszę nie brać pod uwagę żadnych sondaży które ukazują w głównych stacjach TV. Jeśli chodzi o wybory parlamentarne to mam nadzieję, że będzie tych % troszkę więcej, mianowicie koło 15. Szansa na to jest, podobno jakieś rozmowy Korwina-Kukiza mają nastąpić po najbliższych wyborach.

J 127

jester72

Użytkownik
Studiuje ekonomię i z dnia na dzień gdy analizuje to co on mówi stwierdzam, że ma to sens. Polecam książkę H.Hazlitta - Ekonomia w jednej lekcji lub posłuchać Stanisława Michalkiewicza(bardzo ciekawa postać).
Nie mogłem się oprzeć:
https://www.youtube.com/watch?v=6-QLm6Kvfj0

Co do Kukiza i sondaży - liczy się tylko jedno, gość jest na fali wznoszącej od wielu tygodni i to on jak jedyny spoza dwójki głównych kandydatów ma szansę na przekroczenie 10 %. JKM już się trywialnie mówiąc przejadł, zwłaszcza tym wyborcom, którzy stracili rachubę czy krul ma więcej dzieci czy założonych partii politycznych, które następnie porzucił albo z których sam został wyrzucony.

walt 33

walt

Użytkownik
Tak, ta scena mnie będzie bawić do końca życia ????
Tak czy inaczej, wierzę w wolny rynek. Wierzę, że po zlikwidowaniu podatku dochodowego przedsiębiorstwa zaczną się rozwijać.
Kiedyś Europejczycy byli władcami świata. Wprowadzono wszędzie socjal i co teraz się dzieje? Wszystkie zasady które kiedyś panowały są teraz surowo postrzegane. Dając przykład ze sportu, jak to jest, że z roku na rok udziały w klubie zyskują różni szejkowie czy też już przedstawiciele z Chin? Po prostu oni mają kase. Oni nie mają tylu podatków co my. Nie mówię, że JKM jest idealny ale moim zdaniem W TYM MOMENCIE to jest jedyna słuszna opcja ????

J 127

jester72

Użytkownik
A wiesz dlaczego w Europie wprowadzono tak powszechnie socjal? Ano po to m.in. żeby w całej Europie nie został wprowadzony komunizm. Można by tego uniknąć tylko za cenę wprowadzenia dyktatury - ale Europa to nie Chiny ani kraje arabskie, więc ten numer by nie przeszedł. I w dającej się przewidzieć przyszłości nie przejdzie.
A co do typowania - sorry, ale podałeś typ zgodny raczej z Twoimi przekonaniami, a nie oparty na racjonalnych podstawach. A więc postąpiłeś wbrew zdrowemu rozsądkowi, a co gorsze - mogłeś w ten sposób wprowadzić w błąd tych, którzy opierając się na Twojej argumentacji mogliby zagrać po wysokim kursie wygraną JKM z Kukizem. A takich rzeczy na forum bukmacherskim robić się nie powinno. Na każdym innym, zwłaszcza takim na którym trwa naparzanka polityczna - tak. Ale nie tutaj. Tutaj się stawia pieniądze. Najczęściej własne.

K 326

kurekq

Użytkownik
BETSAFE.
Kto wygra wybory? Andrzej Duda 5.25
Moim zdaniem opłaca się zagrać na Andrzeja Dudę w tych wyborach. Jeśli opierać się na sondażach, to różnica między Dudą, a Komorowskim w pierwszej turze wyniesie około 10%, a sumarycznie kandydaci otrzymają 72% głosów. I teraz 28% wyborców zrobi tak:
a) Nie pójdzie na wybory
b) Odda głos na Dudę
c) Odda głos na Komorowskiego.
Pozostają jeszcze kandydaci, którzy nie pójdą na pierwszą turę, a w drugiej oddadzą głos na Komorowskiego, aby tylko ten Kaczyński nie wygrał. No i grupa ludzi, którzy oddadzą głos na Dudę, a w pierwszej rundzie nie poszli na wybory, aczkolwiek tutaj uważam, że jest to znikomy elektorat.
No dobra, przeanalizujmy te 28%. Załóżmy, że rozłoży się tak:
Kukiz 10%
Mikke 6%
Ogórek 4%
Jarubas 3%
Palikot 2%
Kowalski 1,5%
Braun 1%
Wilk 0,5%
Tanajno -&gt; kilkadziesiąt tysięcy głosów
I teraz tak:
Kukiz 10% --&gt; tutaj myślę, że spora część elektoratu nie pójdzie na II turę, a jak już to raczej zagłosuje na Dudę, jestem przekonany, że w wywiadach po I turze Kukiz będzie skłonny powiedzieć, że Duda, ale wątpię by doszło tu do jakiegoś symbolicznego przekazania głosów.
5% Duda, 2% Komorowski, 3% nie pójdzie.
Mikke 6% --&gt; zdecydowana większość pójdzie i prawie wszyscy zagłosują na Dudę, tutaj Komorowski jest znienawidzony. 5% Duda, 0,8% nie pójdzie, 0,2% Komorowski
Ogórek 4% --&gt; podobnie jak u Jarubasa, ale głosy ciut bardziej rozłożą się mniej wyraźnie w stronę Komorowskiego. 2,5% Komorowski, 0,8% Duda, 0,7% nie pójdzie na II turę
Jarubas 3% --&gt; pójdą na II turę i zagłosują w większości na Komorowskiego. 2,5% Komorowski, 0,3% Duda, 0,2% nie pójdzie.
Palikot 2% --&gt; elektorat średnio zaangażowany, sporo osób może nie pójść na II turę, a jak już pójdzie to raczej by oddać głos przeciwko religijnemu Kaczyńskiemu. 1,2% Komorowski, 0,3% Duda, 0,5% nie pójdzie.
Kowalski 1,5% --&gt; elektorat stosunkowo mocno zaangażowany, nienawiść do Komorowskiego. 1,40% Duda, 0,10% nie pójdzie do II tury.
Braun 1% --&gt; elektorat stosunkowo mocno zaangażowany, nienawiść do Komorowskiego. 0,95% Duda, 0,05% nie pójdzie do drugiej tury.
Wilk 0,5% --&gt; elektorat stosunkowo mocno zaangażowany w wybory, duża niechęć do Komorowskiego, przewiduję, że głosy rozłożą się tak: 0,40% Duda, 0,05% Komorowski, 0,05% nie pójdzie do II tury
Razem:
Duda: 15/28 - 53,57%
Komorowski: 6/28- 23%
Nie pójdzie: 6/28-23%
A zatem zgodnie z tymi wyliczeniami przewiduję taki wynik w II turze:
Komorowski 51%
Duda 49%
Do tego jeszcze trzeba dorzucić &quot;anty kaczorów&quot;, którzy zmobilizują się na II turę, ale nie uważam by było ich jakoś szczególnie dużo wśród osób, które nie wybrały się na I turę.
Jest to róznica zbyt mała, aby nie pokusić się na kurs na Dudę. Kto wie czy różnica nie będzie mniejsza niż przewidywane 9-11%? Kto wie jak zachowa się elektorat Kukiza i Ogórek? Może i 95% osób głosujących na Kukiza przeniesie swój głos na Dudę? Jest dużo niewiadomych, a kursy faworyzujące Komorowskiego są przesadzone!
Ponadto sądzę, że bukmacherzy po I turze pokapują się, że zwycięstwo Komorowskiego nie jest takie bardzo pewne i kursy skoczą do 1,30 jak nie 1,50. A wtedy wiadomo - bardzo przyjemna kontra.
====
Kto uzyska lepszy wynik: Kukiz - Korwin Mikke 1 1,30
Kukiz jest czarnym koniem tych wyborów i już teraz mocno zdystansował Korwina. Jest dużo bardziej wyważony i zdecydowanie lepiej przemawia do szerszej grupy odbiorców aniżeli Korwin. Sądzę, że różnica między Panami powinna spokojnie wynieść 2-3% jak nie więcej.
Typ pewny na 95%.
===
Bronisław Komorowski - poniżej 44,5%, 1.35
Hejt na Bronisława w tych wyborach jest coraz mocniejszy, jadą po nim dosłownie wszyscy kandydaci i myślę, że w narodzie trochę wzrosło podejrzenie co do tego kandydata, dlatego też wynik rzędu 45% jest moim zdaniem dla Komorowskiego na ten moment poza zasięgiem.
Ponadto dziś na TVP jest debata w której domyślam się wielu Polaków da się komuś przekonać i bynajmniej nie Bronkowi - bo tego na tej debacie nie będzie. Pewnie inni kandydaci wykorzystają ten fakt dla siebie...
===
STS:
Braun - Wilk 1 1,35
Braun spokojnie uzyska lepszy wynik od bezpłciowego Wilka, który ma elektorat chyba tylko wśród bardzo małej części i tak niewielkiej grupy wyborców KNP za czasów Korwina. A zatem Wilk powinien mieć coś w granicach 0,4-0,5%, a Braun 0,9-1,1%.
===
Betsafe:
Korwin Mikke - Ogórek 1 1,38
Korwin powinien w tych wyborach uzyskać coś w okolicy 6%. Ogórek, która miała być czarnym koniem tych wyborów kompletnie nie wypaliła - niezdecydowany elektorat przejął Paweł Kukiz. Ludzie z SLD z kolei nie są zadowoleni z takiej kandydatki, która na dodatek nie mówi
jak typowy komuch, lecz ma przekaz centrowy, by nie powiedzieć centro-prawicowy. Ale akurat prawica w tych wyborach ma mnóstwo kandydatów i Pani Ogórek nic nie ugra. Moim zdaniem pewniak.
Ponadto można zagrać:
Magdalena Ogórek poniżej 5,5% 1,30
Aczkolwiek typ z Korwinem wydaje mi się lepszy, chyba że ktoś nie wierzy w dobry wynik JKM, no to pozosaje tamten typ.

Otrzymane punkty reputacji: +3
K 326

kurekq

Użytkownik
Jeśli ktoś uważa, że Kukiz będzie mieć więcej punktów procentowych od Mikke to jest w ogromnym błędzie. Pragnę tylko zauważyć, że Kukiz nie zna się na gospodarce czy ogólnie politykowaniu. To dla mnie zwykły obywatel z paroma dobrymi pomysłami (...)

Wracając do wyborów prezydenckich proszę nie lekceważyć Pana Janusza! Daję mu w tych wyborach co najmniej 10%.
Ale Twoja dobra opinia o Mikkem wpływa tak na wynik wyborów, że pójdziesz zagłosować i ewentualnie namówisz 3 osoby. To nie jest argument za tym, że Kukiz dostanie mniej głosów, z całym szacunkiem. ????

W wyborach do europarlamenty KNP dostało 505 tys głosów. Teraz pójdzie zagłosować około 15 milionów obywateli (wtedy 7 milionów), czyli 2x więcej.

Żeby Korwin uzyskał 15% to musiałoby zagłosować na niego 4x więcej osób niż w wyborach do europarlementu. Sorry, ale to jest nierealne.

F 72

filip11

Użytkownik
Orientuje się ktoś czy w przypadku jeżeli będzie 2 tura to zakłady na zwycięzcę nie zostaną anulowane? Kombinuje coś z Dudą i jeżeli dojdzie do II tury chciałbym skontrować Komorowskiego.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Wybory prezydenckie okiem bukmachera
Czy Paweł Kukiz osiągnie dwucyfrowy wynik w wyborach prezydenckich, a Magdalena Ogórek pokona Janusza Korwin Mikke? W ilu województwach zwycięży Bronisław Komorowski, a w ilu Andrzej Duda? Totolotek przyjmuje zakłady bukmacherskie dotyczące Wyborów Prezydenckich 2015.
Legalny na polskim rynku bukmacher Totolotek S.A. uruchomił specjalną, rozbudowaną ofertę dotyczącą Wyborów Prezydenckich 2015, które odbędą się już w najbliższą niedzielę.
Bukmacher ocenia, że Paweł Kukiz osiągnie w pierwszej turze wynik około 9,5% głosów. Za każde postawione 100 zł., że wynik ten będzie lepszy wygrać można blisko 160 zł (kurs 1,80). Zdecydowanym faworytem wyborów jest Bronisław Komorowski, ale także stawiając na obecnego Prezydenta można zdobyć solidne pieniądze – obstawienie wyniku powyżej 44,5% za 100 zł. da wygraną ponad 210 zł. (kurs 2,40). Zakładać można się nawet o ilość województw w których zwyciężą kandydaci popierani przez PiS
i PO.
Prawie pewne jest, że Janusz Korwin Mikke pokona Magdalenę Ogórek. Gdyby jednak znaleźli się zwolennicy kandydatki SLD, którzy wierzą w osiągnięcie przez nią lepszego rezultatu, to wygrać mogą blisko 2,5-krotność wniesionego wkładu (kurs 2,70).

Z wszystkimi notowaniami dotyczącymi Wyborów Prezydenckich 2015 mogą się Państwo zapoznać pod adresem: [URL='http://bit.ly/1MkStBe']http://bit.ly/1MkStBe [/URL]

J 127

jester72

Użytkownik
Mały komentarz do postu kurekq zanim zaczniecie stawiać na dudusia:
Sondaż @Instytut_IBRiS / Polskie Radio z 30 IV:
preferencje wyborców Kukiza w II turze: 47% nie zagłosuje 29% PBK 24% Duda
wyborcy Jarubas Adam: 57% dla PBK, reszta nie idzie głosować w II turze.
wyborcy Ogórek Magda: 67% dla PBK, reszta nie idzie głosować w II turze.
wyborcy Korwinmikke: 13% dla PBK, 40 dla AD, 47% nie wybiera się na głosowanie w II turze.
Ważne: Sondaż z końca kwietnia, wszystko może się zmienić, jesli któryś z kandydatów wezwie wprost do oddania głosów na konkretnego kandydata.
Mała uwaga do tych słabo zorientowanych - zanim zaczniecie wyrażać zdziwienie, dlaczego tak mało zwolenników Kukiza zamierza głosować na Dudusia, prześledźcie sposób, w jaki zwolennicy dudusia odnosili się do zwolenników Kukiza w wielu dyskusjach na różnych portalach.

Do góry Bottom