Komorowski powiedział to co wcześniej pisałem: obniżenie wieku emerytalnego = podwyższenie ZUSu o 500zł, czyli do 1700zł to by oznaczało, że małe firmy, jednoosobowe mogły by się już zamykać,
Hehe, widzisz tutaj hipokryzje czy nie? Czlowiek ktory przyczynil sie do sytuacji w jakiej sie kraj znalazl teraz twierdzi, ze jest najlepszym kandydatem by ta sytuacje naprawic a cala reszta to nic nie wie. Dodatkowo jak wyjechali z tym tekstem o "doswiadczeniu" w byciu prezydentem to padlem. Wedlug Komorowskiego doswiadczenie w pelnieniu tej funkcji sie liczy, czyli prezydentem powinien zostac tylko jakis byly prezydent, bo ktos nowy nie ma doswiadczenia ... pffff no po prostu smiech.
Prezydent ktory osobiscie dogadywal sie z przedstawicielami Izraela na temat odszkodowania za utrate mienia zydowskiego. (i nie uciekaj od tego tylko przeczytaj te artykuly)
http://parezja.pl/afery-po-zydowskie-bezprawie-za-przyzwoleniem-polskich-wladz/
Prezydent ktory dolozyl reke do tego by splacac gigantyczne odszkodowania (sluszne czy nie w to nie wnikam) za utrate mienia zydowskiego w Polsce, z kieszeni polskiego podatnika (takze twojej), na potrzeby ktore wraz ze "swoja" partia (bo nie jestes chyba idiota ktory mysli, ze Komor jest ponadpartyjny na jakiego stara siebie kreowac) PODNIOSL wiek emerytalny (co doprowadzilo nas do obecnej sytuacji o ktorej mowisz), zaczal wyprzedawac Polskie mienie (a przynajmniej obiecuje chociazby tutaj masz notke ambasadora
USA w polsce ze spotkania z Komorowskim :
https://www.wikileaks.org/plusd/cables/09WARSAW78_a.html), zlikwidowal OFE (jak w tej debacie zaczal mowic o godnym zyciu ludzi starszych to po prostu pusty smiech mnie ogarnal) itd... mowi teraz, ze jest najlepszym kandydatem by ten caly burdel ogarnac?!
To tak jakbys byl okradziony przez tego samego wlamywacza 3 razy w miesiacu, po czym on pod koniec miesiaca przychodzi, puka do drzwi i mowi ci, ze on moze ci zagwarantowac najlepsza ochrone w calej dzielnicy ...a ty wiedzac, ze on ciebie okradal, zgadzasz sie i wierzysz mu, ze to gosc uczciwy, i ze cie znowu nie wydyma...
Po czym chodzisz i rozpowiadasz ludziom jak bardzo ten zlodziej jest OK i w ogole cool gosc...
Twoja argumentacja moglaby byc OK, gdyby nie fakt, ze zaprzeczasz sobie. Chcesz bronic malych firma badz ludzi samozatrudnionych glosujac na czlowieka ktory podpisuje ustawy ktore tych ludzi ponizaja i nimi gardza.
Dlatego powiedzialem, mam szacunek do ludzi z odmiennymi pogladami, ale do ludzi naiwnych nie mam...
Jak na razie Komorowski wypada znacznie lepiej w debacie
A debate mozesz sobie wlozyc miedzy bajki, bo
praca tych ludzi polega na tym, zeby nie mowic prawdy tylko powiedziac ci co chcesz uslyszec...
Myslalem, ze znasz powiedzenia, "Nie slowa sie licza tylko czyny"...a w tych prezydent Komorowski jest po prostu tragiczny...