>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wybory prezydenckie w Polsce (2015) - dyskusja polityczna

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
=Adamo80;5378353][...] bez znaczenia są dla mnie służby, podsłuchy itd. Chcę normalnego państwa, [...]
Normalnego, mówisz :grin:
[...] rządzonego przez profesjonalistów, a nie amatorów politycznych [...]
... a to masz jak w banku. Tego, że są profesjonalistami od służb i podsłuchów, odmówić nie można.

P 276

pwlib

Użytkownik
A jak 2 strona obrażała premiera i Prezydenta mówiąc o nich: zdrajcy narodu, sprzedawczyki i mordercy to nie było &quot;skurwysyństwo&quot; ? Konto fejkowe czy prawdziwe, ale nie zdziwiłbym się jak by Pan Duda rzeczywiście tak myślał - z tym Oscarem. Na debacie wyciągnął sprawę Jedwabnego choć nawet ś.p. Pan Prezydent Lech Kaczyński twierdził, że należy mówić o rzeczach bolesnych, ale ważnych.
Pewno znowu się na mnie posypią gromy, ale co się spodziewać tutaj po tym forum: większość osób wypowiadających się to gówniarstwo i hejterstwo na poziomie gimnazjum - 26 lat, które jedyne co to umie pokazywać memy i przedstawiać teorie spiskowe o udziale służb i wietrzeniu wszędzie spisków. Taka mieszanka: Kukiza, narodowców, fanatyków PiSu i innych oszołomów. Gdzie są zwolennicy: Dom Wszystkich Polska, środowisk LGB, Zielonych i całej lewicy ? Tutaj nie ma ! No może rzeczywiście &quot;zdrowy sport&quot; przyciąga zdrowego ducha (narodu). Nie na darmo wszystkie systemy totalitarne jak NDSP czy KPZR bardzo propagowały sport czy W-F. Do dzisiaj FIFA czy UEFA nie może zniszczyć tego szowinizmu czy braku tolerancji.
W sumie już powinno mi dać do myślenia to w jaki sposób przez ostatnie 2 lata prowadzone było dyskusje sportowe, łącznie z moderatorami. Po prostu poziom rynku, no ale jak się jest anonimowym to wydaje się, że wszystko wolno...
I żeby nie było - jest parę osób sensownych, które rzeczywiście umieją dyskutować i tu i w działach sportowych, ale niestety to nie jest większość.
Więcej nie będę się udzielał w tym temacie i na nic odpowiadał więc możecie sobie ulżyć.
W niedzielę głosuję na Bronisława Komorowskiego i bez znaczenia są dla mnie służby, podsłuchy itd. Chcę normalnego państwa, bezpiecznego państwa rządzonego przez profesjonalistów, a nie amatorów politycznych chcących tylko coś zmieniać dla zmiany. Niestety, albo stety dzieciaki w wieku 18 - 29 lat nie dostały po dupie, nie wiedzą co to był PRL i socjalizm, który też powstał na fali zmian, rewolucji, nie przeżyli wojny, nic nie przeżyli i uważają, że zadyma, zmiany to coś im się zmieni, a zmienić się może, ale tylko na gorsze.
Bardzo dobrze, że wyciągnął sprawę jedwabnego, już jeden komuszek notabene dziś zwolennik komoroWSkIego przepraszał żydów w imieniu wszystkich Polaków. Bul wpisał się w tą retorykę cytując brednie innego autoryteta niejakiego mazowieckiego, też komusza, który żołnierzy niezłomnych nazywał bandytami.
Nie ma zgody na oczernianie narodu Polskiego, który podczas II wojny światowej żydom pomagał najbardziej by później przez żydów z mbp zostać zamordowanym. Nie ma zgody na kłamliwe paszkwile ala gross, ahistoryk.

Oczywiście, że prezydent bul to zdrajca Polski bo nie reprezentuje polskiej racji stanu a w zależności jak wiatr zawieje imperialistycznych mocarstw + unii sowieckiej i tych obrzezanych. bul nie jest, nie był i nigdy nie będzie polskim prezydentem. To przedstawiciel POlszewickiej, antyobwatelskiej junty, która od wielu lat okrada Polskę i Polaków, nie ma zgody na rządy takiej upośledzonej niedojdy. Rządzić i prezydentować to może on sobie w jakimś bantustanie w Afryce.
ty się pytasz gdzie są wyborcy....zielonych tutaj? Raczysz żartować? Kto o zdrowym zmyśle popiera krzyśka bęgowskiego?! To plankton z jednorazowym wyskokiem u taniego winiarza spod biłgoraju, na szczęście po anihilacji.
Anonimowi? Jak chcesz wszystkie moje tezy mogę ci wyartykułować w 4 oczy.

P 0

pawlowskinsz

Użytkownik
A jak 2 strona obrażała premiera i Prezydenta mówiąc o nich: zdrajcy narodu, sprzedawczyki i mordercy to nie było &quot;skurwysyństwo&quot; ?
Nie widzisz różnicy między głosem zwykłych ludzi na ulicy a programem który opłacany jest z naszych podatków?
Konto fejkowe czy prawdziwe, ale nie zdziwiłbym się jak by Pan Duda rzeczywiście tak myślał - z tym Oscarem.
ZBRODNIOMYŚL. wow. Może Tobie też założymy fejkowe konto i zaczniemy wypisywać głupoty a potem napiszemy, że nie zdziwilibyśmy się gdybyś tak rzeczywiście myślał (może coś o pedofilii, Żydach)
Pewno znowu się na mnie posypią gromy, ale co się spodziewać tutaj po tym forum: większość osób wypowiadających się to gówniarstwo i hejterstwo na poziomie gimnazjum - 26 lat, które jedyne co to umie pokazywać memy i przedstawiać teorie spiskowe o udziale służb i wietrzeniu wszędzie spisków.
Już raz przepraszałeś na tym forum, a ponoć masz wśród przyjaciół zwolenników PiS, Kukiza i JKM? Ich też tak obrażasz gdy kończą się argumenty. TO jest ta zgoda i bezpieczeństwo?
Gdzie są zwolennicy: Dom Wszystkich Polska, środowisk LGB, Zielonych i całej lewicy ? Tutaj nie ma ! No może rzeczywiście &quot;zdrowy sport&quot; przyciąga zdrowego ducha (narodu).
Lewicy w Polsce nie ma. W ostatnich wyborach zebrali coś ponad 3% głosów. Środowiska proaborcyjne w Polsce zainicjowały kiedyś akcję zbierania podpisów pod projektem o referendum w sprawie aborcji. Po ledwie 30tys. zebranych podpisów akcję przerwały. Tanajno potrafił zebrać 100 tys podpisów pod prezydencką kandydaturę, Nowicka i Grodzka nie sprostały. Sam widzisz. Lewica siedzi w kawiarniach czyta Marksa, marzy o tęczowym kraju Prywislańskim i żyje z rządowych grantów popijając piwo za 15 zł.
Nie na darmo wszystkie systemy totalitarne jak NDSP czy KPZR bardzo propagowały sport czy W-F. Do dzisiaj FIFA czy UEFA nie może zniszczyć tego szowinizmu czy braku tolerancji.
NSDAP czy KPZR to nie system to partie. Zapomniałeś o starożytnej Grecji i dzisiejszych państwach zachodnich, gdzie stawia się na sport wśród młodych. Zapraszam do krajów zachodnich to zobaczysz, że po zajęciach szkolnych i w weekendy wszystkie boiska zajęte przez młodzież i dzieci, które trenują pod bacznym okiem trenerów.
Adamo80 napisał:
Więcej nie będę się udzielał w tym temacie i na nic odpowiadał więc możecie sobie ulżyć.
Pół Polski płącze
W niedzielę głosuję na Bronisława Komorowskiego i bez znaczenia są dla mnie służby, podsłuchy itd. Chcę normalnego państwa, bezpiecznego państwa rządzonego przez profesjonalistów
, a nie amatorów politycznych chcących tylko coś zmieniać dla zmiany.
Głosuj na fachowców. Na ministra który zleci służbom prowokację wobec rosyjskiej ambasady. Popieraj referendum, które będzie sprzeczne z konstytucję a któego koszt wyniesie ponad 100 mln złotych, popieraj zabieranie prawa jazdy za przekroczenie prędkości na drogach wylotowych gdzie ponoć jest teren zabudowany. Popieraj coraz większą ilość podsłuchów, nasyłanie CBA na klub PSL żeby ten głosował tak jak chce władza i popieraj profesjonalizm służb które nie wychwyciły tego że najważniejsze osoby w państwie były podsłuchiwane przez nie wiadomo kogo.

Niestety, albo stety dzieciaki w wieku 18 - 29 lat nie dostały po dupie, nie wiedzą co to był PRL i socjalizm, który też powstał na fali zmian, rewolucji, nie przeżyli wojny, nic nie przeżyli i uważają, że zadyma, zmiany to coś im się zmieni, a zmienić się może, ale tylko na gorsze.
Ty na pewno przeżyłeś II wojnę światową, brałeś udział w Poznańskim Czerwcu, widziałeś masakrę robotników na wybrzeżu itd.
No cóż, Twoje prawo stanąć po stornie Andrzejka Hadacza, Urbana, byłych postkomunistów i celebrytów którzy wykrzykują że nie oddamy naszej sytej Polski gównarzerii.

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Nie oglądałem (nie oglądam) Tomasza Lisa, ale jak dziś rano wstałem i przejrzałem Tweetera czy strony internetowe to wychodzi na to, że wczoraj w jego programie przekroczone pewne granice przyzwoitości i już nie mówię tylko o Kindze Dudzie. Jak można zapraszać gości, którzy tylko się zgadzają z poglądami prowadzącego i to za nasze pieniądze. Nawet tak wyśmiewana telewizja Republika zaprasza przedstawicieli władzy (często nie chcą przychodzić ale to inna sprawa).
Mam nadzieje, że ta sprawa zostanie naprawdę poważnie rozdmuchana, bo ludzie PO straszy PiSem ale przecież takie zachowanie w stosunku do córki Dudy może skończyć się tragedią. Przecież to nie jest osoba publiczna (polityk) i naprawdę nie wiadomo jak to może się potoczyć. Skoro już proPO nie na czym atakować Dudy to atakują jego córkę. Wstyd i najniższy poziom dziennikarstwa.
Edit:
Oglądam serwis TVP Info i co widzę, pierwsza sprawa to kwestionariusz Dudy, pojawia się też wzmianka o TLnażywo ale uwaga o tym, że L. Balcerowicz krytykuje Dudę za Jedwabne!!! To są przecież media reżimowe, zero o taśmach, zero o kłamstwach i propagandzie w TLna żywo!!! To już nawet w tvn24 jest więcej obiektywizmu.
Wcześniej był gość poranka i pan Halicki, który straszy PiSem i klatkami, prowadząca nawet nie wspomni o kłamstwach Lisa z wczorajszego programu - nic się po prostu nie stało. A jakby tak córka Dudy (wypluj te słowa) coś się stało po takiej nagonce na jej osobę wczoraj to też by przemilczały te media ??

aliant 531

aliant

Użytkownik
A jak 2 strona obrażała premiera i Prezydenta mówiąc o nich: zdrajcy narodu, sprzedawczyki i mordercy to nie było &quot;skurwysyństwo&quot; ? Konto fejkowe czy prawdziwe, ale nie zdziwiłbym się jak by Pan Duda rzeczywiście tak myślał - z tym Oscarem. Na debacie wyciągnął sprawę Jedwabnego choć nawet ś.p. Pan Prezydent Lech Kaczyński twierdził, że należy mówić o rzeczach bolesnych, ale ważnych.
Człowieku Ty nic nie rozumiesz! Przecież gdyby to zostało umieszczone na prawdziwym koncie, słowem bym się nie zająknął, ale to są chwyty poniżej pasa. Ludzie mówią o obecnych władzach &quot;zdrajcy narodu&quot; czy &quot;sprzedawczyki&quot;, ale nie czepiają się ich dzieci, które w dodatku są niewinne. Nie zdziwię się jeśli to była jawna prowokacja, a Lis zrobił to specjalnie. Przecież to jest teatr! Oglądałem ten fragment i akurat Lis miał ten tekst w swoich notatkach, o którym Karolak wspominał. Czy to nie dziwne? Sam w latach licealnych współtworzyłem kilka stron internetowych o tematyce sportowej, i jak korzystałem z jakiegoś źródła (jeszcze przeważnie zagranicznego) to sprawdzałem co to za strona, żebym nie napisał newsa, że Messi przechodzi do Łęcznej. A tu? Profesjonalny dziennikarz, reprezentujący największą stację telewizyjną w Polsce, powołuje się na fałszywe źródła. Przecież to jest k***a kpina. W Stanach taka osoba zostałaby wypierzona na zbity ryj, ale przecież nie w POlsce! Byłem na tym fejkowym koncie, czytałem inne wpisy i trzeba być ślepym, żeby nie zauważyć, że to jest konto założone dla robienia tej całej Kindze czarnego PR!

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Swoja droga taka ciekawostka, jak niewiele obchodza emigrantow wybory prezydenckie.
Ilosc Polakow w UK: 726 k (w tym tez nieletni to trzeba pamietac!) ... &quot;uprawnionych do glosowania&quot; 79k (11%) - frekwencja 82%
Ilosc Polakow w niemczech: 2 mln - &quot;uprawnionych do glosowania&quot; - 17 k (0.0085%) - frekwencja 56%
Ilosc Polakow we Francji: 1 mln - &quot;uprawnionych do glosowania&quot; 8 k (0.008%) - frekwencja 84%
Ilosc Polakow w Holandii: 60 k (musi byc oficjalnie bo nieoficjalnie podaja 250k ale kto to sprawdzi) - &quot;uprawnionych do glosowania&quot; - 7k (11,6%) - frekwencja 83%
Ilosc Polakow w Norwegii: 70 k - &quot;uprawnionych do glosowania&quot; - 9,5 k (13,5%) - frekwencja 82%
A teraz dwa rodzynki,
Ilosc Polakow w USA: oficjalnie 9,2 mln - ilosc &quot;uprawnionych do glosowania&quot; - 22k (0.0025%) - frekwencja 86%
Ilosc Polakow w ... Brazylii (say what?) 1,8 mln - &quot;liczba uprawnionych do glosowania&quot; - 99 osob (0.00004%) - frekwencja 71 %

????

radegast 141

radegast

Użytkownik
A jak 2 strona obrażała premiera i Prezydenta mówiąc o nich: zdrajcy narodu, sprzedawczyki i mordercy to nie było &quot;skurwysyństwo&quot; ? Konto fejkowe czy prawdziwe, ale nie zdziwiłbym się jak by Pan Duda rzeczywiście tak myślał - z tym Oscarem.
Aha, czyli Ty lepiej wiesz co Duda myśli. Twój tok rozumowania jest następujący: Co z tego, że w żadnym miejscu nie wyraził takiej opinii, ale przecież MÓGŁ TO ZROBIĆ. Analogicznie można napisać: Co z tego, że Adamo80 nikogo nie zabił, ale przecież mógł to zrobić.
Po drugie trzeba pamietać, że Lis jest opłacany z pieniędzy publicznych, zebranych w formie abonamentu RTV, w związku z czym pewne standardy powinny być zachowane.
Na debacie wyciągnął sprawę Jedwabnego choć nawet ś.p. Pan Prezydent Lech Kaczyński twierdził, że należy mówić o rzeczach bolesnych, ale ważnych.
Skoro sprawa Jedwabnego jest tak jednoznaczna to dlaczego poniechano ekshumacji ofiar? Co z tego, że środowiska żydowskie protestowały? Gross w &quot;Sąsiadach&quot; znacząco zawyżył liczbę ofiar i całkowicie zdjął odpowiedzialność z Niemców, którzy jako administracja okupacyjna, byli odpowiedzialni za wszystkie wydarzenia na zajmowanym przez siebie obszarze. Warsztat naukowy Grossa jest żałosny i taka praca nie przeszłaby nawet jako licencjat.
Pewno znowu się na mnie posypią gromy, ale co się spodziewać tutaj po tym forum: większość osób wypowiadających się to gówniarstwo i hejterstwo na poziomie gimnazjum - 26 lat, które jedyne co to umie pokazywać memy i przedstawiać teorie spiskowe o udziale służb i wietrzeniu wszędzie spisków.
Piękne argumenty, aż się wzruszyłem... Napiszę tylko tyle: idealnie pasujesz do PO. Ta sama pogarda dla przeciwników, poczucie wyższości, buta i wstręt do &quot;ciemnogrodzkiego&quot; ludu tubylczego.
Gdzie są zwolennicy: Dom Wszystkich Polska, środowisk LGB, Zielonych i całej lewicy
Zmieszczą się na jednej kanapie... Sorry, ale gdzie Ty mieszkasz? Na Wilanowie czy w innym Lemingradzie. Te twory mają poparcie rzędu kilku % i to wśród sytych, bogatych mieszkańców wielkich miast. Rzeczywiście sądzisz, że dla Polaków homoseksualiści, in vitro, gender itd są najważniejszymi problemami? Za partię socjalną od lat robi PiS, mimo, że praktyka ich rządów była dużo bardziej wolnorynkowa niż założenia programowe.
No może rzeczywiście &quot;zdrowy sport&quot; przyciąga zdrowego ducha (narodu). Nie na darmo wszystkie systemy totalitarne jak NDSP czy KPZR bardzo propagowały sport czy W-F. Do dzisiaj FIFA czy UEFA nie może zniszczyć tego szowinizmu czy braku tolerancji.
Środowiska kibiców są w Polsce patriotyczne, bo jakie mają być po 45 latach &quot;komuny&quot;? Dodatkowo rząd PO miast walczyć z patologiami wśród kibiców zaczęła nagonkę na wszystkich.
Gwoli ścisłości, nie NDSP tylko NSDAP.
W niedzielę głosuję na Bronisława Komorowskiego i bez znaczenia są dla mnie służby, podsłuchy itd. Chcę normalnego państwa, bezpiecznego państwa rządzonego przez profesjonalistów, a nie amatorów politycznych chcących tylko coś zmieniać dla zmiany
Rządzą nami profesjonaliści z objawami koprolalii, kleptomanii, starający się jedynie o dobro swoje i swoich kolegów. Tusk podniósł wiek emerytalny bezczelnie kłamiąc w kampanii jesienią 2011 roku, że tego nie zrobi. Komorowski podpisał tą ustawę, mimo, że w maju 2010 roku zapewniał, że żadnych zmian nie będzie. Bezpieczeństwo? Dobre sobie. Jak mam się czuć bezpiecznie w państwie, które co miesiąc pobiera niemałą część moich dochodów na NFZ i gwarantuje mi wizytę u specjalisty za rok?
Niestety, albo stety dzieciaki w wieku 18 - 29 lat nie dostały po dupie, nie wiedzą co to był PRL i socjalizm, który też powstał na fali zmian, rewolucji, nie przeżyli wojny, nic nie przeżyli i uważają, że zadyma, zmiany to coś im się zmieni, a zmienić się może, ale tylko na gorsze.
Przywołujesz PRL a pan Komorowski, na którego chcesz głosować, ma poparcie całej postkomuny. Zezwolił na państwowy pogrzeb Jaruzelskiego, który powinien zgnić w pierdlu za swoje zbrodnie, chroni Kiszczaka, który dostaje kilka tysięcy renty a ofiary komuny często klepią biedę.
A Ty przeżyłeś wojnę? Którą? Jeśli 80 przy twoim nicku to rocznik to masz aż 35 lat, więc za PRLu byłeś dzieckiem. Ale coś jednak z PRLu wyniosłeś - w latach 80-tych argumentacja PZPRowców była podobna - też straszyli zmianami, jeśli Solidarność przejmie władzę.

daavid5 671

daavid5

Użytkownik
Cytat: Gdzie są zwolennicy: Dom Wszystkich Polska, środowisk LGB, Zielonych i całej lewicy Zmieszczą się na jednej kanapie... Sorry, ale gdzie Ty mieszkasz? Na Wilanowie czy w innym Lemingradzie. Te twory mają poparcie rzędu kilku % i to wśród sytych, bogatych mieszkańców wielkich miast. Rzeczywiście sądzisz, że dla Polaków homoseksualiści, in vitro, gender itd są najważniejszymi problemami? Za partię socjalną od lat robi PiS, mimo, że praktyka ich rządów była dużo bardziej wolnorynkowa niż założenia programowe.
Lewica w Polsce sama się wyautowała. Z jednej strony postkomuna w postaci SLD jest na wymarciu, z drugiej próby tworzenia nowego ruchu jakie zaserwował Polsce Palikot to śmiech na sali. Oprócz promocji swojej osoby nie zrobił kompetnie nic, a ludzi którzy do niego dołączyli doprowadził do kompromitacji.
Efekt: mamy tylko tzw. rozmodloną lewicę w postaci PiS-u.

wladcasmieci 948

wladcasmieci

Użytkownik
Wiele rzeczy mnie wkurzało, jedne trochę bardziej, drugie trochę mniej. Ale ostatnie dwa dni mnie po prostu wku*wiły, maksymalnie. Rano w gazecie &quot;DoRzeczy&quot; o aferze podsłuchowej, na temat obrażania górników. Czytam tak paskudne rzeczy, tymczasem oglądam fakty i cisza. Słyszę o policjancie który żle zaparkował, ale o takiej sprawie nic, a nic! Na stronach pokroju Onet, cichutko. W wiadomościach wieczornych materiał 2 minutowy. To jakiś żart? No dobrze, jedziemy dalej. Wchodzę na Twittera i czego się dowiaduje. Ano tego że książka o Komorowskim, gdzie opisane są jego kontakty z WSI została zablokowana do 25 maja...czyli do dnia po wyborach. Ale tego mało by było jakby na dwa dni, ten pomyleniec który nazwany jest Prezydentem jedzie do nas na Śląsk. Gdzie wraz ze świta pokroju Karolaka, Holland mówi jak jest dobrze, jak ten Prezydent wraz z rządem wspiera ten region kraju. Że co proszę do ku*wy nędzy? Według badań najwięcej ze Śląska wyjechało osób zagranice. Jest coraz gorzej, chcą zamykać kopalnie. A Ci ludzie mówią że to PiS jest zły? Że to wina PiS? No ale przecież tego było by dalej mało. Wczoraj Lis z Karolakiem podczas 2 mln oglądalności programu Tomasza, wciska kit że Kinga Duda wypisuje cuda na Twitterze. Udając tym samym że nie wiedział. Atakuje młoda dziewczyne, która może 3-4 razy była w tej kampani wspierajac tak swojego Ojca. Czy to nie bezczelność? Tak to bezczelność ale ku*wa dzisiaj znowu cyrk odcinek 1221 się odbywa. W wiadomościach przeprosiny dla Dudy, a zaraz później przeprosiny za krytykę Komorowskiego przez Pośpieszalskiego. I zablokowanie odcinku z Kukizem przed wyborami. Wieczorem natomiast dowiadujemy sie że Lis siedzi w Belwederze i razem z Misiem Kamińskim i innymi myślą na dalszymi krokami? To nie jest wolna Polska, ten kraj jest zawładniety przez pewnych ludzi. To smutne, to przykre. Dlatego jeszcze raz wszystkich proszę, idzcie w niedziele. Zagłosujcie na Dude. Zagłosujcie by pokazać że my zwykli ludzie nie godzimy się na to. Dziś mamy wielka szanse odciągnąć ich w pewnej części od władzy, przerwać to.
Strasza tak bardzo Kaczyńskim. A to oni przez 8 lat niszcza nasz kraj, manipuluja.
Już ku*wa o tym Hadaczu czy jak mu jest niewspomne.
http://forum.bukmacherskie.com/f304/media-70766-31.html#post5378278
O o tym jeszcze zapomniałem.

diegoforlan1 1,3K

diegoforlan1

Użytkownik
Wiele rzeczy mnie wkurzało, jedne trochę bardziej, drugie trochę mniej. Ale ostatnie dwa dni mnie po prostu wku*wiły, maksymalnie. Rano w gazecie &quot;DoRzeczy&quot; o aferze podsłuchowej, na temat obrażania górników. Czytam tak paskudne rzeczy, tymczasem oglądam fakty i cisza. Słyszę o policjancie który żle zaparkował, ale o takiej sprawie nic, a nic! Na stronach pokroju Onet, cichutko. W wiadomościach wieczornych materiał 2 minutowy. To jakiś żart? No dobrze, jedziemy dalej. Wchodzę na Twittera i czego się dowiaduje. Ano tego że książka o Komorowskim, gdzie opisane są jego kontakty z WSI została zablokowana do 25 maja...czyli do dnia po wyborach. Ale tego mało by było jakby na dwa dni, ten pomyleniec który nazwany jest Prezydentem jedzie do nas na Śląsk. Gdzie wraz ze świta pokroju Karolaka, Holland mówi jak jest dobrze, jak ten Prezydent wraz z rządem wspiera ten region kraju. Że co proszę do ku*wy nędzy? Według badań najwięcej ze Śląska wyjechało osób zagranice. Jest coraz gorzej, chcą zamykać kopalnie. A Ci ludzie mówią że to PiS jest zły? Że to wina PiS? No ale przecież tego było by dalej mało. Wczoraj Lis z Karolakiem podczas 2 mln oglądalności programu Tomasza, wciska kit że Kinga Duda wypisuje cuda na Twitterze. Udając tym samym że nie wiedział. Atakuje młoda dziewczyne, która może 3-4 razy była w tej kampani wspierajac tak swojego Ojca. Czy to nie bezczelność? Tak to bezczelność ale ku*wa dzisiaj znowu cyrk odcinek 1221 się odbywa. W wiadomościach przeprosiny dla Dudy, a zaraz później przeprosiny za krytykę Komorowskiego przez Pośpieszalskiego. I zablokowanie odcinku z Kukizem przed wyborami. Wieczorem natomiast dowiadujemy sie że Lis siedzi w Belwederze i razem z Misiem Kamińskim i innymi myślą na dalszymi krokami? To nie jest wolna Polska, ten kraj jest zawładniety przez pewnych ludzi. To smutne, to przykre. Dlatego jeszcze raz wszystkich proszę, idzcie w niedziele. Zagłosujcie na Dude. Zagłosujcie by pokazać że my zwykli ludzie nie godzimy się na to. Dziś mamy wielka szanse odciągnąć ich w pewnej części od władzy, przerwać to.
Strasza tak bardzo Kaczyńskim. A to oni przez 8 lat niszcza nasz kraj, manipuluja.
Już ku*wa o tym Hadaczu czy jak mu jest niewspomne.
http://forum.bukmacherskie.com/f304/media-70766-31.html#post5378278
O o tym jeszcze zapomniałem.
????????????????????????????????????
&quot;Ja dotrzymam słowa, bo jestem człowiekiem, który ma swoje słowo za świętość&quot;. Zobaczymy. Oby nie skończył jak JFK w Dallas. Już widzę te obniżki podatków, jak wprowadza JOWy - to akurat realne, by PO i PiS zostałyby w sejmie na wieki. I te wszystkie obniżki wieków emerytalnych. Ktoś w to wierzy ?
Obydwaj są siebie warci, ale PIS będzie mieć większość w sejmie na jesień, więc Ci co mówią, że głosują na niego tylko dlatego aby prezydent wetował to raczej za dużo racji nie mają.
Boli mnie to, że ludzie nie widzą innych kandydatów. Moim zdaniem powinna być jedna izba parlamentu o mniejszej ilości posłów niż teraz i to oni powinni wybierać prezydenta a nie ludzie. Skoro posłowie powinni być przedstawicielami społeczeństwa tak powinno być. Wiadomo Polska to ludzie nierozumni. ACTA, wyniki przy wyborach samorządowych, ciągłe afery bez dymisji rządu. Politycy ciągle testują na co mogą sobie pozwolić nim ludzie wyjdą na ulicę. Ciągle na to liczę, by się sprawy potoczyły tak jak w Islandii, bo w obecnej sytuacji większość społeczeństwa zachowuje się jak ofiary gwałtu zbiorowego - wiedzą, że są okradani na każdym kroku, wykorzystywani i oszukiwani a oni nic z tym nie robią

diegoforlan1 1,3K

diegoforlan1

Użytkownik
35 minut, krótka historia autora &quot;Niebezpieczne związki&quot; o Komorowskim i WSI.
https://www.youtube.com/watch?v=zWhVc7YO4Jg
Kto oglądał Drogówkę Smarzowskiego, to zapewne pamięta ostatnią scenę z ciężarówką ze żwirem...
Jako człowiek popierający kandydata PiS powinieneś mieć chociaż podstawowe wiadomości historyczne i wiedzieć, że polityka to bagno, więc takie filmy jak zalinkowany nie robią na mnie wrażenia. Podaj przykład rządu z jakiegokolwiek państwa gdzie wszystko odbywa się uczciwie.

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Jako człowiek popierający kandydata PiS powinieneś mieć chociaż podstawowe wiadomości historyczne i wiedzieć, że polityka to bagno, więc takie filmy jak zalinkowany nie robią na mnie wrażenia. Podaj przykład rządu z jakiegokolwiek państwa gdzie wszystko odbywa się uczciwie.
Człowieku ogarnij się ,zachowujesz się jakbyś wszystkie rozumy pozjadał, a każdy tutaj się wypowiadający to inwalida umysłowy, którego musisz zjechać :zoltakartka:
Na tobie nie robi wrażenia, ok, ale ja tego nie wkleiłem tobie (bo bym ci wysłała na pm), a ogółowi tu zaglądających.

aliant 531

aliant

Użytkownik
Moim zdaniem powinna być jedna izba parlamentu o mniejszej ilości posłów niż teraz i to oni powinni wybierać prezydenta a nie ludzie. Skoro posłowie powinni być przedstawicielami społeczeństwa tak powinno być. Wiadomo Polska to ludzie nierozumni.
Przerabialiśmy to już kiedyś w swojej historii i przypominam, że po wyborze Narutowicza skończyło się to niemal wojną domową. Z resztą gdyby tak było teraz to, Komor na luzie wygrałby, a wydaje mi się, że większość społeczeństwa tego nie chce, podobnie jak miało to miejsce 90 lat temu.

Do góry Bottom