A jak 2 strona obrażała premiera i Prezydenta mówiąc o nich: zdrajcy narodu, sprzedawczyki i mordercy to nie było
"skurwysyństwo" ? Konto fejkowe czy prawdziwe, ale nie zdziwiłbym się jak by Pan Duda rzeczywiście tak myślał - z tym Oscarem. Na debacie wyciągnął sprawę Jedwabnego choć nawet ś.p. Pan Prezydent Lech Kaczyński twierdził, że należy mówić o rzeczach bolesnych, ale ważnych.
Pewno znowu się na mnie posypią gromy, ale co się spodziewać tutaj po tym forum: większość osób wypowiadających się to gówniarstwo i hejterstwo na poziomie gimnazjum - 26 lat, które jedyne co to umie pokazywać memy i przedstawiać teorie spiskowe o udziale służb i wietrzeniu wszędzie spisków. Taka mieszanka: Kukiza, narodowców, fanatyków PiSu i innych oszołomów. Gdzie są zwolennicy: Dom Wszystkich
Polska, środowisk LGB, Zielonych i całej lewicy ? Tutaj nie ma ! No może rzeczywiście "zdrowy sport" przyciąga zdrowego ducha (narodu). Nie na darmo wszystkie systemy totalitarne jak NDSP czy KPZR bardzo propagowały sport czy W-F. Do dzisiaj FIFA czy UEFA nie może zniszczyć tego szowinizmu czy braku tolerancji.
W sumie już powinno mi dać do myślenia to w jaki sposób przez ostatnie 2 lata prowadzone było dyskusje sportowe, łącznie z moderatorami. Po prostu poziom rynku, no ale jak się jest anonimowym to wydaje się, że wszystko wolno...
I żeby nie było - jest parę osób sensownych, które rzeczywiście umieją dyskutować i tu i w działach sportowych, ale niestety to nie jest większość.
Więcej nie będę się udzielał w tym temacie i na nic odpowiadał więc możecie sobie ulżyć.
W niedzielę głosuję na Bronisława Komorowskiego i bez znaczenia są dla mnie służby, podsłuchy itd. Chcę normalnego państwa, bezpiecznego państwa rządzonego przez profesjonalistów, a nie amatorów politycznych chcących tylko coś zmieniać dla zmiany. Niestety, albo stety dzieciaki w wieku 18 - 29 lat nie dostały po dupie, nie wiedzą co to był PRL i socjalizm, który też powstał na fali zmian, rewolucji, nie przeżyli wojny, nic nie przeżyli i uważają, że zadyma, zmiany to coś im się zmieni, a zmienić się może, ale tylko na gorsze.