oferta na debate to wisi juz od 2 dni i nie jest to fortuna podpowiem
Po prostu będzie realne pokazanie jakie poglądy ma mentzen. Ja mam już jednego kolegę któremu światopoglądowo bliżej do lewicy niż prawicy ale chciał zagłosować na mentzena ze względu na sprawy gospodarcze. Po gadaniu o aborcji po gwałcie i po udostępnianiu postów jego doradcy zmienił zdanie i spali głos na stanowskiego.Takich ludzi jest pelnoMentzen mial z górki jak reszta kandydatów nic nie robiła ale teraz są ataki i nagonki w propagandowych TVP TVN i podlapuja to też inne media powtarzając te kłamstwa o hulajnodze, gwałtach i studiach więc ciężko mu będzie w następnych tygodniach wspinać się w górę bo media na to nie pozwolą. Myślę też że Hołownia zyska w najbliższym czasie co na pewno nie pomoże Mentzenowi. Teraz musi się przestawić z jeżdżenia po Polsce na debaty, odpowiadanie na pytania i atakowanie Trzaskowskiego i Nawrockiego, jak tego nie zrobi to pociąg mu odjedzie bez niego. Teraz jest faza kampanii gdzie trzeba iść na całość, nie można unikać dziennikarzy, musi być go pełno wszędzie tak jak aktualnie Holowni który rozszczekał się na dobre.
Totalny cyrk jeżeli chodzi o debatę w Końskich. Wydaję się, że sztab Trzaskowskiego w porozumieniu z rządową TVP przelicytował, na miejsce jadę inni kandydaci w tym Stanowski. Burmistrz Końskich w rozmowie stwierdził że z prośbą o wynajęcia hali zadzwoniła Pani minister Okła-Drewnowicz. Ciężko ocenić kto na tym zyska, stracić może Trzaskowski bo to jego sztab zapoczątkował ten kabaret. Jedno jest pewne, to jest tak żenujące przedstawienie, że normalny człowiek zaczyna na tych idiotów reagować już nie odrazą ale obojętnością.
Na mój nos TVP żeby ratować Trzaskowskiego ugnie się i zaprosi tych co przyjadą. Tym bardziej że wcześniej debata w Republice która zaprosiła wszystkich. Przypomnę że w sztabie Rafała są ludzie pamiętający kampanię Komorowskiego...
Hołownia nie ma nic do stracenia, zaraz przestanie być marszałkiem i będzie nikim więc teraz musi wykorzystać ten czas żeby jakkolwiek odbudować swój mierny wizerunek. W gadce jest dobry więc debaty mu służą, mam nadzieję że jak najmniej Polaków da się nabrać po raz kolejny na tą trzecią noge Tuska. Dziś też chyba jako pierwszy ogłosił że jedzie na debatę tęczowego i nowogrodzkiego czym wzbudził dużo emocji i to głównie za jego sprawą mamy taki ciekawy i porąbany dzień w polityce bo wątpie że ktokolwiek by tam pojechał gdyby nie cziłała.Holownia jak zawsze bryluje na debacie i znowu na ostatnich metrach urosnie tak jak to bylo w 2023 gdzie rzutem na tasme prawie podwoil to co dawali mu w sondazach. A kolejne debaty przed nami. Ten over na 5% wyglada dobrze.
W zadnym nie zagrasz ako z wyborow po slynnej aferze z gosciem co na setki tysiecy ogral tym sposobem totalbeta i ktory do tej pory mu kasy nie wyplacil.Aktualnie widzę to tak, do wyborów myślę że poparcie hołowni będzie rosło i te 5% zrobi na spokojnie i docelowo skończy z +-8%, mentzen swój szczyt ma już za sobą ale % naprawdę ciężko określić bo nie wiadomo ile w tych sondażach jest prawdy. Jeżeli konfederacja w wyborach do eurokołchozu zdobyła 12% to nie chce mi się wierzyć że mentzen zdobędzie więcej niż 19%, pisałem to samo przy linii 20.5. Wybory do UE to są wybory konfederacji i to w nich powinni mieć najwyższe poparcie.
Lewaków ciężko ocenić ale myślę że można grać h2h zandberg>biejat. Wiking prezentuje sobą wyższe standardy niż Magda i nie jest w koalicji Tuska co na pewno też mu pomoże w uzyskaniu lepszego wyniku od biejat.
Frekwencja over 62.5 jak najbardziej do gry, są tak skrajne emocje przy tych wyborach że jestem pewny że będzie tutaj over. Obserwuję co się dzieje w komentarzach w internecie i widzę tą nawalankę jednych, drugich i trzecich na siebie. Na pewno też wśród młodych będzie większe zainteresowanie. Im więcej dymów przed wyborami tym większe emocje i większa frekwencja.
Nawrockiego myślę że nie opłaca się dotykać bo tutaj się może dużo jeszcze pozmieniać, brauna tak samo bo nie wiadomo czy ci co go popierają aktualnie potem na niego zaglosują.
Aktualnie najlepsze bety jakie znalazłem:
Zandberg>biejat 1.6 superbet
Mentzen under 19.5% 1.85 superbet
Hołownia over 5% 1.82 totalbet
I ten over frekwencji 62.5+.
Są to te "bezpieczne" linie które w najbliższym czasie powinny się zmieniać w tą stronę w którą napisałem.
Znacie jakiegoś bukmachera gdzie można zagrać ako z wyborów?