>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybory prezydenckie 2025

S 38,9K

sobolekk

Użytkownik
"wszystko idzie w kierunku drugiej rundy Trzaskowski - Nawrocki. " , widzę że niektórzy zaczynają widzieć coś co było oczywiste od samego początku :D

vsky 55,6K

vsky

Użytkownik
Mówiłem od początku, że tak będzie i czas pompowania Sławcia się skończy, a potem będzie miał kłopoty. W najnowszym sondażu 15% i obstawiam, że w wyborach zakręci się koło 15-17, ale do drugiej tury na 100% nie wejdzie. Przynajmniej łatwa kaska wleci na naiwniakach, którzy dawali mu linię 20+ u buków XD

Załączniki

H 57K

halacik96

Użytkownik
We wczorajszym spotkaniu pomiędzy Legią Warszawa a Chelsea Londyn w ramach ćwierćfinału ligi konferencji Europy, kibice ze stołecznego klubu postanowili nieco wmieszać się w politykę i na transparencie zamieścili napis na którym to w dość wyraźny sposób sugerują na kogo na pewno nie zagłosuje część kibicowska

Załączniki

johnny_o 23,2K

johnny_o

Użytkownik
Frekwencja +62,50% @1.85 (STS)
Szymon Hołownia +5,00% @1.85 (STS)

Trudno na pięć tygodni przed wyborami wróżyć z fusów, bo jeszcze sporo się wydarzy, i linie wydają się dobrze wystawione. Z wyjątkiem dwóch, co do których przewiduję że będą wzrastały.
Moda na chodzenie na wybory, dalsze kształtowanie się społeczeństwa obywatelskiego, intensywność kampanii i emocji, szeroka gama startujących kandydatów na zasadzie dla każdego coś miłego – wszystko to sprzyja wysokiej frekwencji.
Szymon Hołownia oczywiście nie odtworzy wyniku sprzed pięciu lat, ale poparcie dla niego wydaje się póki co niedoszacowane. Jego kampania dopiero się rozkręca wraz z kolejnymi spotkaniami wyborczymi na których widowiskowo pojedynkuje się ze zwolennikami Konfederacji; przewiduję zresztą że jego linia będzie wzrastała proporcjonalnie do obniżania się u Mentzena. Ta już się obniża, i o ile -19.5 można by było brać w ciemno, tak procent czy dwa mniej to już zbytnie ryzyko.

B 46,2K

bartezgambler

Użytkownik
Totalny cyrk jeżeli chodzi o debatę w Końskich. Wydaję się, że sztab Trzaskowskiego w porozumieniu z rządową TVP przelicytował, na miejsce jadę inni kandydaci w tym Stanowski. Burmistrz Końskich w rozmowie stwierdził że z prośbą o wynajęcia hali zadzwoniła Pani minister Okła-Drewnowicz. Ciężko ocenić kto na tym zyska, stracić może Trzaskowski bo to jego sztab zapoczątkował ten kabaret. Jedno jest pewne, to jest tak żenujące przedstawienie, że normalny człowiek zaczyna na tych idiotów reagować już nie odrazą ale obojętnością.

Na mój nos TVP żeby ratować Trzaskowskiego ugnie się i zaprosi tych co przyjadą. Tym bardziej że wcześniej debata w Republice która zaprosiła wszystkich. Przypomnę że w sztabie Rafała są ludzie pamiętający kampanię Komorowskiego...

Ostatnia edycja:
Siurkacz 4,8K

Siurkacz

Użytkownik
Mentzen mial z górki jak reszta kandydatów nic nie robiła ale teraz są ataki i nagonki w propagandowych TVP TVN i podlapuja to też inne media powtarzając te kłamstwa o hulajnodze, gwałtach i studiach więc ciężko mu będzie w następnych tygodniach wspinać się w górę bo media na to nie pozwolą. Myślę też że Hołownia zyska w najbliższym czasie co na pewno nie pomoże Mentzenowi. Teraz musi się przestawić z jeżdżenia po Polsce na debaty, odpowiadanie na pytania i atakowanie Trzaskowskiego i Nawrockiego, jak tego nie zrobi to pociąg mu odjedzie bez niego. Teraz jest faza kampanii gdzie trzeba iść na całość, nie można unikać dziennikarzy, musi być go pełno wszędzie tak jak aktualnie Holowni który rozszczekał się na dobre.

Otrzymane punkty reputacji: +470
RBR1one 635,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Holownia jak zawsze bryluje na debacie i znowu na ostatnich metrach urosnie tak jak to bylo w 2023 gdzie rzutem na tasme prawie podwoil to co dawali mu w sondazach. A kolejne debaty przed nami. Ten over na 5% wyglada dobrze.

S 38,9K

sobolekk

Użytkownik
Mentzen mial z górki jak reszta kandydatów nic nie robiła ale teraz są ataki i nagonki w propagandowych TVP TVN i podlapuja to też inne media powtarzając te kłamstwa o hulajnodze, gwałtach i studiach więc ciężko mu będzie w następnych tygodniach wspinać się w górę bo media na to nie pozwolą. Myślę też że Hołownia zyska w najbliższym czasie co na pewno nie pomoże Mentzenowi. Teraz musi się przestawić z jeżdżenia po Polsce na debaty, odpowiadanie na pytania i atakowanie Trzaskowskiego i Nawrockiego, jak tego nie zrobi to pociąg mu odjedzie bez niego. Teraz jest faza kampanii gdzie trzeba iść na całość, nie można unikać dziennikarzy, musi być go pełno wszędzie tak jak aktualnie Holowni który rozszczekał się na dobre.
Po prostu będzie realne pokazanie jakie poglądy ma mentzen. Ja mam już jednego kolegę któremu światopoglądowo bliżej do lewicy niż prawicy ale chciał zagłosować na mentzena ze względu na sprawy gospodarcze. Po gadaniu o aborcji po gwałcie i po udostępnianiu postów jego doradcy zmienił zdanie i spali głos na stanowskiego.Takich ludzi jest pelno

B 46,2K

bartezgambler

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Totalny cyrk jeżeli chodzi o debatę w Końskich. Wydaję się, że sztab Trzaskowskiego w porozumieniu z rządową TVP przelicytował, na miejsce jadę inni kandydaci w tym Stanowski. Burmistrz Końskich w rozmowie stwierdził że z prośbą o wynajęcia hali zadzwoniła Pani minister Okła-Drewnowicz. Ciężko ocenić kto na tym zyska, stracić może Trzaskowski bo to jego sztab zapoczątkował ten kabaret. Jedno jest pewne, to jest tak żenujące przedstawienie, że normalny człowiek zaczyna na tych idiotów reagować już nie odrazą ale obojętnością.

Na mój nos TVP żeby ratować Trzaskowskiego ugnie się i zaprosi tych co przyjadą. Tym bardziej że wcześniej debata w Republice która zaprosiła wszystkich. Przypomnę że w sztabie Rafała są ludzie pamiętający kampanię Komorowskiego...

I stało się tak jak pisałem rządowa TV w imię ratowania przed kompromitacją Trzaskowskiego wpuściła na debatę pozostałych kandydatów

Siurkacz 4,8K

Siurkacz

Użytkownik
Holownia jak zawsze bryluje na debacie i znowu na ostatnich metrach urosnie tak jak to bylo w 2023 gdzie rzutem na tasme prawie podwoil to co dawali mu w sondazach. A kolejne debaty przed nami. Ten over na 5% wyglada dobrze.
Hołownia nie ma nic do stracenia, zaraz przestanie być marszałkiem i będzie nikim więc teraz musi wykorzystać ten czas żeby jakkolwiek odbudować swój mierny wizerunek. W gadce jest dobry więc debaty mu służą, mam nadzieję że jak najmniej Polaków da się nabrać po raz kolejny na tą trzecią noge Tuska. Dziś też chyba jako pierwszy ogłosił że jedzie na debatę tęczowego i nowogrodzkiego czym wzbudził dużo emocji i to głównie za jego sprawą mamy taki ciekawy i porąbany dzień w polityce bo wątpie że ktokolwiek by tam pojechał gdyby nie cziłała.
Dodam też że właśnie oglądam te cyrki i według mnie Nawrocki odrobił lekcje i dobrze się wypowiada szczególnie w porównaniu z trzaskowskim który trochę się miota w tym co mówi. Źle to wróży także dla mentzena. Tak więc według mnie jest teraz czas gdzie mentzen bardzo dużo traci i moim zdaniem nie podniesie się już bo nie będzie miał przestrzeni na to by zainteresować sobą nowe osoby.

Ostatnia edycja:
A 45,7K

ar0nek

Użytkownik
Stanowski poniżej 2% @1.85 fortuna, betfan

Kilka tygodni temu podawałem linie 4%, ale 2% też do gry dla spóźnialskich. Dzis kilka razy podczas debat powtórzył żeby na niego nie głosować. Mysle, że to wystarczający powód by kolejny underek dołożyć do lokat wyborczych.
Post automatycznie złączony:

To też do ogarnięcia:)
Screenshot_20250411-234022_STS.jpg
Post automatycznie złączony:

Zandberg poniżej 3% @2.00 betfan, @1.85 sts
Kolejna perełka, co jak co ale tutaj sukcesem będzie 2% .

Ostatnia edycja:
Siurkacz 4,8K

Siurkacz

Użytkownik
Aktualnie widzę to tak, do wyborów myślę że poparcie hołowni będzie rosło i te 5% zrobi na spokojnie i docelowo skończy z +-8%, mentzen swój szczyt ma już za sobą ale % naprawdę ciężko określić bo nie wiadomo ile w tych sondażach jest prawdy. Jeżeli konfederacja w wyborach do eurokołchozu zdobyła 12% to nie chce mi się wierzyć że mentzen zdobędzie więcej niż 19%, pisałem to samo przy linii 20.5. Wybory do UE to są wybory konfederacji i to w nich powinni mieć najwyższe poparcie.
Lewaków ciężko ocenić ale myślę że można grać h2h zandberg>biejat. Wiking prezentuje sobą wyższe standardy niż Magda i nie jest w koalicji Tuska co na pewno też mu pomoże w uzyskaniu lepszego wyniku od biejat.
Frekwencja over 62.5 jak najbardziej do gry, są tak skrajne emocje przy tych wyborach że jestem pewny że będzie tutaj over. Obserwuję co się dzieje w komentarzach w internecie i widzę tą nawalankę jednych, drugich i trzecich na siebie. Na pewno też wśród młodych będzie większe zainteresowanie. Im więcej dymów przed wyborami tym większe emocje i większa frekwencja.
Nawrockiego myślę że nie opłaca się dotykać bo tutaj się może dużo jeszcze pozmieniać, brauna tak samo bo nie wiadomo czy ci co go popierają aktualnie potem na niego zaglosują.
Aktualnie najlepsze bety jakie znalazłem:
Zandberg>biejat 1.6 superbet
Mentzen under 19.5% 1.85 superbet
Hołownia over 5% 1.82 totalbet
I ten over frekwencji 62.5+
.
Są to te "bezpieczne" linie które w najbliższym czasie powinny się zmieniać w tą stronę w którą napisałem.
Znacie jakiegoś bukmachera gdzie można zagrać ako z wyborów?

RBR1one 635,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Aktualnie widzę to tak, do wyborów myślę że poparcie hołowni będzie rosło i te 5% zrobi na spokojnie i docelowo skończy z +-8%, mentzen swój szczyt ma już za sobą ale % naprawdę ciężko określić bo nie wiadomo ile w tych sondażach jest prawdy. Jeżeli konfederacja w wyborach do eurokołchozu zdobyła 12% to nie chce mi się wierzyć że mentzen zdobędzie więcej niż 19%, pisałem to samo przy linii 20.5. Wybory do UE to są wybory konfederacji i to w nich powinni mieć najwyższe poparcie.
Lewaków ciężko ocenić ale myślę że można grać h2h zandberg>biejat. Wiking prezentuje sobą wyższe standardy niż Magda i nie jest w koalicji Tuska co na pewno też mu pomoże w uzyskaniu lepszego wyniku od biejat.
Frekwencja over 62.5 jak najbardziej do gry, są tak skrajne emocje przy tych wyborach że jestem pewny że będzie tutaj over. Obserwuję co się dzieje w komentarzach w internecie i widzę tą nawalankę jednych, drugich i trzecich na siebie. Na pewno też wśród młodych będzie większe zainteresowanie. Im więcej dymów przed wyborami tym większe emocje i większa frekwencja.
Nawrockiego myślę że nie opłaca się dotykać bo tutaj się może dużo jeszcze pozmieniać, brauna tak samo bo nie wiadomo czy ci co go popierają aktualnie potem na niego zaglosują.
Aktualnie najlepsze bety jakie znalazłem:
Zandberg>biejat 1.6 superbet
Mentzen under 19.5% 1.85 superbet
Hołownia over 5% 1.82 totalbet
I ten over frekwencji 62.5+
.
Są to te "bezpieczne" linie które w najbliższym czasie powinny się zmieniać w tą stronę w którą napisałem.
Znacie jakiegoś bukmachera gdzie można zagrać ako z wyborów?
W zadnym nie zagrasz ako z wyborow po slynnej aferze z gosciem co na setki tysiecy ogral tym sposobem totalbeta i ktory do tej pory mu kasy nie wyplacil.

Do góry Bottom