>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybory parlamentarne w Polsce 2015

blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
Dobra wiec widze ,ze wszystkie moje przepowiednie sie sprawdzaja i ktos z sts.pl czyta moje analizy ;D

Overek na razem pograny mam nadzieje ze pograliscie jeszcze 0,8%
Under na lewice pograny i Linie spadly kolejny plus ;)

A teraz BREAKING NEWS dzisiaj wychodza nowe TASMY prawdy Kulczyk-Sikorski Kwiatkowski-Sikorski i jeszcze jedna . Jak mozna sie domyslec tematem jest najwiekszy przekret III RP czyli prywatyzacja Ciecha.

dlatego kto nie ma jeszczs undera PO to ostatnia chwila by zlapac dobra Linie i dobry kurs

Widze Linie na Kukiza tez skoczyly i kto pogral handi z PSL moze juz ksiegowac plus ;)

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
W bahu była, ale zapewne po debacie usunęli, a były chyba 3 linie: 0,6, 0,8 i 1%.
To Razem ma szczęście że wczoraj na debatę wysłali tego gościa, który zrobił dobre wrażenie, a nie tą sierotę co w poniedziałek u Lisa wysłowić się nie potrafiła.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
no własnie w bahu prawie postawiłem na nich 0,5 mandatu over bo się podjarałem i myslałem,że to %.
Ta baba dobra była. Kompromitowała się praktycznie za każdym razem.
Ten koleś z Razem wypracuje im 1% minimum pewnie kosztem zlewu który teraz under 10% śmialo można grać. Wczoraj juz portale łykały wszystko a dzisiaj w TVN jeszcze tylko polepszy im pozycję. (oczywiście nie daj Boże gdyby miał szansę swoje zapowiedzi zrealizować)

Pięknie się kompromitują zwłaszcza kobiety,one są po prostu tragiczne merytorycznie. Kopacz,Szydło,Nowacka. Europa musi się z nas śmiać bo nikt inny nie zostanie premierem pewnie niż fatalna Szydło.
Kopacz: Mnie nie nagrali (tu kamiński musiał zemdleć)
Korwin: jeśli wam obiecują,że dadzą 500zł to zabiorą wcześniej 700zł
Szydło na koniec: 500zł miesięcznie na każde dziecko

Dlatego jak wspominałem po takim festiwalu debilizmu koleś z Razem wypadł jak jakiś uczony i pewnie część szarej masy odda na nich głos a najbliżej do nich ma zlew więc myslę,ze to oni stracą najmocniej(zwłaszcza,że i tak ich już dość mają własni wyborcy).
Tak więc u10% zlew podoba mi się.

blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
Jak widzicie parę Schetyna - Liroy? Warto w którąś stronę iść?
Wypowiedzcie się proszę na ten temat.
Slaby Kurs za duzo niepewnosci.
Po takim kursie nie gralbym Schetyny. Po 1 to nie jego rejon i tutaj ten argument wystarczy. Niewiadomo Jak go Scyzoryko odbiora, zreszta Swietokrzyskie to bastion PiS i tutaj moze byc slabo

W dziale ten typ byl juz wielokrotnie opisany, Schetyna raczej wygra ale kurs 1.4 nie jest warty gry. Brak Value

jerzy-turban 0

jerzy-turban

Użytkownik
ónibet tak zaspał od kilku dni z kursami czy o co chodzi?
Kto wygra w Lublinie?

Mucha: Unib @2.25 Fortuna @3.20
Kruk: Unib @2.60 Fortuna @1.50
Palikot: Unib @3.60 Fortuna @5.50
Kto wygra w Warszawie?
Kaczyński: Unib @2.50 Fortuna @1.55
Kopacz: Unib @2.85 Fortuna @3.20
Swetru: Unib @4.25 Fortuna @5.50
IMO pewne zwyciestwo i Kruk i Kaczyńskiego, jak to widzicie?

sedancfc 118

sedancfc

Użytkownik
A co myślicie na under 39% PIS na betano po kursie 1.87? Jak dla mnie aktualnie jest taka niechęć wśród społeczeństwa do POPISU, że wątpię, że tyle uzyskają...

wladcasmieci 948

wladcasmieci

Użytkownik
A co myślicie na under 39% PIS na betano po kursie 1.87? Jak dla mnie aktualnie jest taka niechęć wśród społeczeństwa do POPISU, że wątpię, że tyle uzyskają...
To bardzo ciekawe bo razem w sondażach mają ponad 60% głosów.

Dla mnie może być różnie i 40% jest bardzo realne.

sedancfc 118

sedancfc

Użytkownik
To bardzo ciekawe bo razem w sondażach mają ponad 60% głosów.
Dla mnie może być różnie i 40% jest bardzo realne.
Tak, ale w sondażach PIS ma średnio 35%. Zresztą to są sondaże... Jak dla mnie PIS uzyska podobną liczbę procent co w wyborach prezydenckich w I turze. Wątpię, żeby doszły dodatkowe %. Bo skąd? Straci PO. Ale elektorat PO na pewno nie przerzuci się na PIS, prędzej na NowoczesnąPO.
#edit
Kukiz over 6.5% po kursie 1.50 w betsafe też wydaje się ciekawą opcją

P 276

pwlib

Użytkownik
OKW nr.3 - Wrocław
M.Stachowiak-Różecka (PiS) 1.45 A.Chybicka (PO) 2.37

Okręg wrocławski. Miasto Wrocław i okoliczne powiaty. Dwie panie i dwie jedynki.
Wrocław to niestety bastion POlszewików, wygrywają także na całym Dolnym Śląsku choć w tym roku sondaże na cały region są już wyrównane, ale nie we Wrocławiu. Tu zawsze rządziła POlszewia.
W 2011 roku &quot;1&quot; z PO Zdrojewski dostał prawie 150 000 głosów przy ponad 25 000 z &quot;1&quot; z PiSu Jackiewicza. Teraz Zdrojewskiego nie ma, ale jest niezwykle popularna Alicja Chybicka, która ma jego poparcie. To nie polityk a bardziej profesor, lekarz, od lat związana z Wrocławiem a więc nie żaden spadochroniarz. U niej zero afer czy konfliktów. Reszta z listy PO będzie odbierała, ale nie sądzę, że wiele. Drugi na liście jest Protasiewicz- za nim ciągnie się cały czas afera lotniskowa ( dlatego nie startował do pe ), nie wierzę, że dużo ludzi na niego zagłosuje.
Pani z PiSu w 2011 dostała prawie 3000 tysiące głosów z pozycji 4. Od tego czasu jednak jej popularność wzrosła- walczyła nawet z Dutkiewiczem w II turze wyborów prezydenckich. Dostanie dużo głosów, ale nie sądzę, że w platformerskim mieście więcej od Chybickiej.
Po takim kursie próbuję Chybicką.

Do góry Bottom