Wczoraj miałem zagrać w toto-syfie fajne AKO. Ale musiałem zakładać konto żeby uzyskać bonus i jakoś mi się odechciało, co bardzo tego żałuję i będę bił się w pierś, ale zagram to co aktualnie znajduję się w ofercie. Tak jak blady, byłem tego samego zdania, że po debacie wiele może się pozmieniać w liniach i kursach i tak też się stało, niestety... Konto już założyłem i mam zamiar puścić za "parę złotych" coś sensownego, moim zdaniem. Oczywiście bardzo liczę na Wasze uwagi, sugestie i spostrzeżenia.
Przede wszystkim usunęli mój główny zakład, na wspólny wynik Kukiza i Korwina 11,5 (over) po bodajże 1,80 lub 1,90 nie pamiętam. Jest jeszcze opcja połączenia zakładów na wyniki procentowe obu Panów, może i większy kurs bo ok 2,33, jednak to nie to samo. W zamian dali PSL i ZL 16,5 i zapewne z tego skorzystam, oczywiście idę w under po bardzo dobrym kursie 2,05. PSL jak już ktoś pisał nie przekroczy nawet 6% może nawet nie przekroczą progu. Od tylu lat ciągle to samo i tylko rolnicy, rolnicy, rolnicy, a teraz doszły jeszcze "jabłka". Pan wicepremier w ogóle nie istniał we wczorajszej "debacie". Lewactwo to samo. Pani Nowacka jak lalka gadająca, sztuczna i bez polotu, wszystko wyklepane. Może będą mieć więcej od PSL w granicach nawet 7-8%, ale to i tak nie wystarczy do tego żeby zakład nie wszedł. Drugie co mnie zasmuciło to to, że w parze PSL v Kukiz odwróciły się kursy bo na daną chwilę jest już tylko 1,65 na Pana Pawła, a jeszcze wczoraj było 1,95. Cóż, zagram to co jest.
Nie chce mi się pisać konkretów na dany typ bo szkoda na to czasu. Dużo zostało już napisane i powiem, że z większością się zgadzam. Jest bardzo wiele fajnych zakładów m.in.:
ZL v Kukiz - 2 @ 3,20
Swetry v Korwin - 2 @ 2,00
PSL v Korwin - 2 @ 2,40
Kukiz powyżej 7,5 @ 1,50
Korwin powyżej 4,5 @ 1,55 powyżej 5,5 @ 1,95
Może wygląda to zbyt optymistycznie, a zarazem poglądowo, ale taki już mój Instynkt