Witam. Mam jedno bardzo ważne pytanie, bo chcę zagrać zakład bardzo grubo. Jestem przekonany na sto procent, że KORWIN wejdzie do sejmu. Dla mnie to jest bardziej pewne niż śmierć i podatki. Dlaczego?
- Co najmniej 1/4 ludzi którzy głosowali na Kukiza w wyborach prezydenckich wróciło do Korwina i teraz zagłosuję na niego. Z różnych przyczyn.
- Poparcie przez komitet Grzegorza Brauna, myślę, że dodatkowe 0,5 procenta.
- Poparcie od Mariana Kowalskiego. Kolejne pewne 0,5 %.
- Stały, wierny elektorat który już był w wyborach prezydenckich kiedy wygrał Lech Kaczyński. Wtedy zakręciło się koło 3%. Udane
wybory do PE 7%. Ostatnie
wybory prezydenckie pokazały, że ten wierny elektorat dalej jest, po prostu Ci lekko niezdecydowani dali nabrać się na Kukiza.
- Imigranci. KORWIN niesamowicie zyskał na aferze związanej z imigrantami. Śledzę profile jego i Wiplera od trzech lat. W ostatnich 2 msc mają 2-3 krotna ilość lajków.
- Parta KORWIN jak dla mnie jest najbardziej aktywna w internecie, a leśne dziadki jeszcze nie doceniają mocy internetu. Za 8-12 lat telewizja zejdzie na drugi tor jeśli chodzi o kampanie i zobaczymy kto wtedy będzie górą. :wink:
Teraz najważniejsze. Chcę zagrać over 5,5 mandatu dla KORWIN. kurs 1.90. MOJE PYTANIE: Ile MINIMALNIE dostanie mandatów KORWIN jeśli uzyska 5%, a do Sejmu wejdą PIS, PO, ZL, KUKIZ, Nowoczesna i PSL.
Dziękuję za info. Zakład jest w . Trzeba dodać, że TVN24, który jest średnio obiektywny daję KORWIN 6% i 20 mandatów... Dla mnie ten zakład to istne Value!!