Widać działa ,,platformowa propaganda". Już nie wiedzą jak się ratować. Teraz grają na emocjach. Ich klasyczne zagranie. Straszenie.PiS under 40,5 1,45
zbliżają się rządy skurczu mięśni szczękowych.
frustratów, nieudaczników, pewnych siebie głupców.
nie by poprawić, zbudować, ale by dop..lić.
nie by zbudować swój dom, ale by zburzyć dom sąsiada.
kompleksy w stosunku do większych, pogarda dla mniejszych.
patos, flaga, pomnik.
nie mogę się nadziwić nagłemu masowemu zidioceniu polaków. Wydaje im się, że byle kretyn może przejąc władzę a nic się przecież złego nie stanie. Co tam cyferki, wiedza, kompetencje. Zmianaaaa ku....waaaa!!
co to za ciemny kraj, że nawet 17% wyborców lewicy nie chce mieć ateisty za sąsiadza. Gdzie my się pchamy do europy jak nam mentalnie bliżej do Rosji, Azji.
Masy, które przez całe życie przeczytają 2 książki (w tym jedną - biografię Messiego), kierują się trzewiami a nie rozumem. Niby absolwentów nam się namnożyło, 90% z nich nie przeczytało książki w trakcie studiów.
Jak wam się nie podoba liberalna polityka krawaciarzy, chcecie rozdawnictwa, to wybierzcie chociaż jakąś rozsądną partię, która nie jest tak zacofana, obleśna jak PiS.
To jest moja analiza. Myślę, że naród ruszy dupę w obawie przed tymi strasznymi sondażami.
Na unibet, ale mało opcji.A gdziekolwiek można zagrać jakies ako ?
Nie neguje twojego typu , mozliwe ze KORWiN wejdzie, ale popelniles jeden wielki blad !- Stały, wierny elektorat który już był w wyborach prezydenckich kiedy wygrał Lech Kaczyński. Wtedy zakręciło się koło 3%. Udane wybory do PE 7%.
Tak offtopicowo. Wielka szkoda, że to napisałeś bo od rana się zastanawiam na kogo zagłosować. I prawie zdecydowałem na partię KORWIN mimo wszystkich zastrzeżeń głównie do kadry tej partii, ale patrząc na mój własny tyłek ja miałbym raj w państwie jakie by urządził nam KORWIN. Jednakże jeżeli dostał poparcie od tego natchnionego oszołoma to znowu jestem w punkcie wyjście. Dzięki twojemu wpisowi i poparciu Pana Brauna niestety KORWIN stracił 1 głos, mój głos.Teraz co do reszty:
- Sam miałem dylemat, ponieważ moim idolem politycznym i moralnym jest Grzegorz Braun. Na szczęście rozwiał moje wątpliwości deklarując swoje poparcie Korwinowi. U
Partia z tak niskim poparciem nawet jak się w Sejmie znajdzie to żadnego realnego wpływu mieć nie będzie, bo bardzo łatwo ją blokować (ustawy). Generalnie należy głosować po prostu na partie, których program się zna i popiera, bez względu na to czy mają szansę wejść czy nie. Ja np. z wielką przyjemnością oddam głos na Razem.Nie rozumiem takich dylematów. Co właściwie masz do stracenia nie głosując na Korwina? Pis i tak i tak wygra i na 99% wejdzie w koalicję z ciastkiem (który bez problemu się dostanie). Lepiej raczej nie będzie, a z Korwinem w sejmie może chociaż jakiekolwiek ustawy dobre przejdą.
Jakie to śmieszne, ale to lubię, ból dupy niektórych już wkrótce większy ????frekwencja under 48
rozdzielić Polskę na pół. Nic poza językiem nas nie łączy.
Weźcie sobie Tatry, Wybrzeże, Śląsk. Ogrodźcie się murem z żelbetonu na 8 metrów, wyrzućcie wszystkich odmieńców. Wypowiedzcie wojnę Litwie, dajcie sobie po 3000 zł na każde dziecko i po dwa pomniki na kadej klatce schodowej. Bliej wam mentalnie do Rosji, Azji niż do europy.
Przydałoby sie zdjęcie w kajdanakch i PO under 20Średnio interesuję się polityką, ale ten sejm nie wytrwa roku mam wrażenie, bo PiS nie będzie miał większości, a w koalicja z PSL-em (z przerzutami) im niewiele da. Nowoczesna nie wchodzi w grę, Kukiz'15 i KORWIN to samo. Oni żadnych ustaw nie wprowadzą tylko wzajemnie się obelgami będą chlastać z PO i nowymi aferami
PS. Słyszałem w radiu, że jakaś wiceminister sprawiedliwości została złapana po pijaku z wynikiem coś dwóch promili
???? Wybory to swieto demokracji i twoj glos , ktory masz. Nie idac na wybory nie masz prawa potem dyskutowac !Wszystkim spieszącym do urn ,pragnę przypomnieć,że za każdy otrzymany głos, Komitety Wyborcze otrzymają refundację( to może być nawet ok 10 zł/głos) z budżetu państwa.
Ergo jak Wam ich nie szkoda to biegnijcie skreślać,tak jak przez ostatnie 25 lat,by żyło się lepiej.