>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybory parlamentarne w Polsce 2015

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Jak myślicie po doliczeniu zagranicy PO wzrośnie, zmaleje czy bez zmian do wyników exit poll (23,6%) ? Mam pograny under 24%.
Zdecydowanie zmaleje. W USA PIS ma ok 85%, w Kanadzie 75%. Na Wyspach podział między Kukizem, PIS-em i Korwinem głównie, także na pewno będzie zjazd o 0,2-0,5%.

P 276

pwlib

Użytkownik
OKW nr.3 - Wrocław
M.Stachowiak-Różecka (PiS) 1.45 A.Chybicka (PO) 2.37

Okręg wrocławski. Miasto Wrocław i okoliczne powiaty. Dwie panie i dwie jedynki.
Wrocław to niestety bastion POlszewików, wygrywają także na całym Dolnym Śląsku choć w tym roku sondaże na cały region są już wyrównane, ale nie we Wrocławiu. Tu zawsze rządziła POlszewia.
W 2011 roku &quot;1&quot; z PO Zdrojewski dostał prawie 150 000 głosów przy ponad 25 000 z &quot;1&quot; z PiSu Jackiewicza. Teraz Zdrojewskiego nie ma, ale jest niezwykle popularna Alicja Chybicka, która ma jego poparcie. To nie polityk a bardziej profesor, lekarz, od lat związana z Wrocławiem a więc nie żaden spadochroniarz. U niej zero afer czy konfliktów. Reszta z listy PO będzie odbierała, ale nie sądzę, że wiele. Drugi na liście jest Protasiewicz- za nim ciągnie się cały czas afera lotniskowa ( dlatego nie startował do pe ), nie wierzę, że dużo ludzi na niego zagłosuje.
Pani z PiSu w 2011 dostała prawie 3000 tysiące głosów z pozycji 4. Od tego czasu jednak jej popularność wzrosła- walczyła nawet z Dutkiewiczem w II turze wyborów prezydenckich. Dostanie dużo głosów, ale nie sądzę, że w platformerskim mieście więcej od Chybickiej.
Po takim kursie próbuję Chybicką.
✅✅✅ na lajcie choć była lekka doza niepewności bo PO przegrało w okręgu wrocławskim z PiS, ale głosy rozłożyły się tak jak pisałem

41.296
do

62.211
W PiSie jeszcze czterech powyżej 10000 w PO dwóch.
Gdzie są bieżąco wyniki? Emigracja na plus raczej dla PiS, Kukiza i Korwina, w dużych okręgach jak usa, kanada, argentyna, brazylia czy nawet w ostatnich prezydenckich Francja po na pewno nie wygrywa, nie zostały jeszcze czasem duże miasta?

Otrzymane punkty reputacji: +4
blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
✅✅✅ na lajcie choć była lekka doza niepewności bo PO przegrało w okręgu wrocławskim z PiS, ale głosy rozłożyły się tak jak pisałem

41.296

do

62.211

W PiSie jeszcze czterech powyżej 10000 w PO dwóch.

Gdzie są bieżąco wyniki? Emigracja na plus raczej dla PiS, Kukiza i Korwina, w dużych okręgach jak usa, kanada, argentyna, brazylia czy nawet w ostatnich prezydenckich Francja po na pewno nie wygrywa, nie zostały jeszcze czasem duże miasta?
http://ewybory.eu/czastkowe-oficjalne-wyniki-wyborow/
Tutaj staraja sie na biezaco aktualizowac z czastkowymi danymi, ktore juz sa potwierdzone. Jak zawsze zostaja duze miasta i emigracja.

J 127

jester72

Użytkownik
Frekwencja prognozowana 51,6%, uprawnionych 30,7 mln czyli ok 15,8 mln głosowało. Za granicą zgłosiło się do głosowania 196 tys, w USA zgłosiło się 27 tys. a głosowało 24 tys. w Wlk Brytanii - zgłosiło się 62 tys, brak jeszcze danych o faktycznej liczbie oddanych głosów. Tak czy owak - cała zagranica to ok 1,2% wszystkich głosujących - za mało by o czymkolwiek przesądzić.Z wyjątkiem może mandatu senatorskiego. Choć z pewnością PO nie wzrośnie.
Nieoficjalnie - Wipler ma już luz, nawet jak KORWIN przekroczy próg - on mandatu nie weźmie. Załatwił go niejaki D&#39;Hondt
Senat - Cugowski jednak bez mandatu senatorskiego.

blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
Czyli 3 przesłanki frekwencyjne się nie sprawdziły ;)
Wystarczylo zobaczyc jak Polacy sie mobilizuja w waznych chwilach gdy jest szansa na duza zmiane patrz 2007 ( wspominalem o tym chyba z 3 razy ) do tego nowi gracze, ktorzy zachecili nowych wyborcow. Dobrze ZKSSTAl, ze i tak zagrales i teraz zarobek ????
Ja swoje typy podlicze oficjalnie, gdy PKW oglosi wynik. NA razie under lewicy na dobrej drodze. Over Razem tez na jak najlepszej drodze ( bet wyborow po debacie, to niektorzy tutaj sie smiali ???? ) A reszta przyjdzie z czasem :]

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
No u mnie dwa najważniejsze bety czyli under 28,5, under 26 dla PO oraz under 7,5 dla PSL nie zagrożone. Nowoczesna skontrowana. PO under 24 - czekamy. Reszta też czekamy. Na pewno nie wejdzie mi ZL jako 3 siła, ale to pograne średnią stawką. Po oficjalnych wynikach będę liczyć i podsumuję w swoim wątku i tutaj.

Do góry Bottom