>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybory parlamentarne w Polsce 2015

rumak57 271

rumak57

Coach
Wiadomo jak się kształtuje sytuacja z korwinem bo mi nie otwiera strony ewybory??
Kruk ze przegrała pewne info ??
I jak wyniki kaczor - kopacz ?

blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
Kolejna? Największym peffkami byli tu Cugowski i Korwin over 5%, jeden już odpadł, Korwin też balansuje.
Czuje tutaj ironie ???? Ja mowilem o typach, ktore tutaj podawalem i o ktorych pisalem jak ktos mnie pytal. I jednym z nich byl Kaczynski i tutaj Jaroslaw pokonal Ewe i mozna powoli ksiegowac :]
e:
I jak wyniki kaczor - kopacz ?
Musiała ta Mucha wygrać 27 głosami ? Ciekawe jak Kaczyński z Kopacz, ma ktoś jakieś niepotwierdzone info, może w radiu gdzieś coś mówili ?
Ludzie prezciez podalem Kaczynski 317tys. a Kopacz 270tys.
Skoro nawet GW podaje:
http://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/1,34862,19091771,wyniki-wyborow-w-warszawie-pis-pokonal-po-a-kaczynski-kopacz.html

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Te 317 tys- 270 tys t chyba wyniki partii a nie Jarka i Kopacz,że wygra PiS było do przewidzenia,kwestia ile osób nie chciało głosować na Kaczyńskiego mimo popierania PiSu.
W Lublinie mimo wygranej PiS , z nieznanych mi powodów osoba tak skompromitowana i oderwana od rzeczywistości jak Mucha potrafiła wykręcić najlepszy wynik.

blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
Z tego cytatu tak można wywnioskować &quot;

&quot;PiS zdobył ok. 319 tys. głosów, PO ok. 270 tys.&quot;
Odwrotnie niż wcześniej informowali politycy PO, starcie liderów w Warszawie wygrała jednak premier Kopacz.

Na Jarosława Kaczyńskiego głosowało 197 tys. osób, a na Ewę Kopacz - 225 tys...

Czyli sami jeszcze nie wiedza, trzeba czekac na oficjalny wynik. Raz dziennikarze GW podaja, ze wygral J.Kaczynski raz odwrotnie. Ciezko tutaj cokolwiek prorokowac. :]

P 276

pwlib

Użytkownik
Z tego cytatu tak można wywnioskować &quot;
&quot;PiS zdobył ok. 319 tys. głosów, PO ok. 270 tys.&quot;
Z cytatów na aborczej wiele bredni można &quot;wywnioskować&quot;
300 000 i 270 000 to głosy na Kaczyńskiego i Kopacz!

PiS - 38.66 %
PO - 22.91 %
Kukiz - 9.24 %
ZL - 7.60 %
Nowoczesna - 6.99 %
PSL - 5.48 %
KORWiN - 4.68 %
Razem - 3.46 %
Inne - 0.98 %
Ponoć po 31

blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
Odwrotnie niż wcześniej informowali politycy PO, starcie liderów w Warszawie wygrała jednak premier Kopacz.

Na Jarosława Kaczyńskiego głosowało 197 tys. osób, a na Ewę Kopacz - 225 tys...

Czyli sami jeszcze nie wiedza, trzeba czekac na oficjalny wynik. Raz dziennikarze GW podaja, ze wygral J.Kaczynski raz odwrotnie. Ciezko tutaj cokolwiek prorokowac. :]
Co niektórzy też krytykowali mój over na Petru
No fakt, i sie do tego przyznaje . Myslalem ze te oszustwo sie nie uda, a jednak sie udalo i ludzie zaglosowali na partei , ktora powstala 5 miesiecy temu i byla tak pompowana przez media. No coz. :]

Do góry Bottom