>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybory parlamentarne w Polsce 2015

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
4) &quot;Nowoczesna&quot; - dla mnie taka partia to największa porażka, ale zobaczycie - daję 98% że wejdą do Sejmu i to wcale nie na styku. Lemingi muszą na kogoś głosować. Wielu z nich nie pójdzie na wybory, to prawda, ale ci, co pójdą w dużej części na PO nie zagłosuje, bo ich zawiodła. Co im zostaje - PiSem i KORWINem się brzydzą, PSL to dla nich wieś, część zagłosuje na Lewicę, a część na partię Petru. Ja mam bardzo różnych znajomych, wielu głosowało dotąd na PO i naprawdę nie ma nikogo, kto jeszcze raz zagłosuję na tą partię. Wszyscy przerzucili się na Petru. Dlaczego? Bo to - w ich opinii - nie jest partia wstydu, a na skompromitowaną PO nie zagłosują. Sądzę, że wynik Petru może zakręcić się koło 8 %.
.
Też się tego obawiam, że nasze undery 5,5 popłyną z dymem. Kontrować ? Jak myślicie ?

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Też się tego obawiam, że nasze undery 5,5 popłyną z dymem. Kontrować ? Jak myślicie ?
Zagrałeś under 5,5? chłopie kontruj czem prędzej.Oni z 8-10% będą mieli. Skąd? Sama nazwa przyciaga ogromna rzesze(zwróć uwagę jak teraz każdy chce być nowoczesny,trendy cool etc,lemingi za tym pójdą)Ludzie na nich zagłosują,bo myślą-
PO-zdrajcy etc
PIS-Rydzyk i mochery
Agassi to ładnie ujął
Oni przejma elektorat PO czyli urzędasów banksterow i nierobów....+ cool hipsterow,ktorych sam zobacz ilu masz dookoła
Dodatkowo myślę ze KORWIN te 5% powinien zdobyć,ogólnie Internety za nim są,ale Internety to większość -18,wiec bez prawa glosu.Mimo wszystko jak gdzieś to macie to bym postawił

X 283

xpiccolox

Użytkownik
Biedronia nie znałeś? ???? albo Krzycha Bęgowskiego tzn. Anki Grodzkiej? :grin:
Tak właściwie to nie. Dopiero później media ich wylansowały robiąc wielką sensację bo gej i transeksualista weszli do sejmu. Ich kampania opierała się głównie na wizerunku Palikota który wisiał z danym kandydatem na każdym plakacie i podobnie teraz robi Petru. Petru też zaczerpnął trochę z języka Korwina, a mianowicie mówi jak jest i ma twarde poglądy czego nie można powiedzieć o PO czy PISie.
Niektórym media głównego ścieku solidnie wyprały głowy i uwierzyli w magię NowoczesnejPO, tak wyglądają na prawdę wiece Ryszard Swetru.
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-121841-27.html#post5668950
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-121841-27.html#post5675592
U mnie w mieście ostatnio był Petru - byłem i widziałem że rzeczywiście to tak wygląda. Ale to też wina sztabu Nowoczesnej z regionu, bo gdybym przypadkiem nie przechodził rynkiem to nie wiedziałbym że w ogóle on tutaj był. Polityka informacyjna katastrofalna.
Mieszkam na osiedlu lemingów a nie znam nikogo z sąsiadów którzy głosowali by na NowoczesnąPO. Mi to wystarcza by stwierdzić że Swetru nie przekroczy progu wyborczego pomimo pompowania go w mediach głównego ścieku. Ja mam under 10 NowoczesnejPO i jestem przekonany że nic złego z tym betem się nie stanie.
To jest trochę zgubne myślenie, bo w ostatnich wyborach prezydenckich nie znałem nikogo kto by głosował na Komorowskiego, ani u znajomych, ani w pracy, ani wśród sąsiadów a Komorowski miał w moim okręgu w pierwszej turze 44% a w drugiej 66% głosów. Ciężko będzie Petru o dwucyfrowy wynik no ale do sejmu może wejść i tutaj wszystko się rozstrzygnie się dopiero przy urnach bo żaden sondaż nam tego nie rozstrzygnie. Wiadomo tylko że do Sejmu wejdą PO i PIS, a reszta balasuje na granicy progu wyborczego.
Generalnie Petru zabiega o elektrorat tych co mają grubsze portfele, bo po prostu taki ma program. Ani rolnicy, górnicy czy masa osób pracujących na najniższej krajowej i ledwo wiążących koniec z końcem na nich nie zagłosuje. Otwarcie mówi że chce zlikwidować KRUS a kopalnie poddać prywatyzacji. Na &quot;frankowiczów&quot; też nie ma co liczyć. Raczej chce wejść do sejmu głosami przedsiębiorców, bankowców itp. i te osoby chce odbić PO, która ostatnio zbyt często puszcza oczko na lewicę. Co może się skończyć tak że prawicowa strona wyborców PO zniesmaczona tym zagłosuje na prawicowe partie, lewicowi wyborcy wrócą do lewicy bo jednak zjednoczona lewica to lepsza opcja niż SLD,TR i resztą (choć uważam że nie ma szans że ZL przetrwa w koalicji całą kadencję, prędzej czy później się rozpadną) no i jednak głoszą lewicowe poglądy cały czas a nie od święta, a trochę pozostawiony sam sobie elektorat z zasobniejszym portfelem pójdzie do Petru.

Otrzymane punkty reputacji: +1
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Zagrałeś under 5,5? chłopie kontruj czem prędzej.Oni z 8-10% będą mieli.
Skontrowałem ile się dało. I tak będą stratny ok 65% stawki czy wygrają czy w tą czy w tamtą, ale wszystkie sondaże im dają pow. 5,5%. Elektorat PO przepłynie, ale za to wszystkie undery PO nawet te 24 powinny pięknie wejść.

pawelex 237

pawelex

Użytkownik
Nie wiem czy pamiętacie że zaraz po wyborach prezydenckich opublikowano sondaż który dawał Nowoczesnej 10% a nie było jeszcze deklaracji o starcie do wyborów. Już wtedy nieistniejące ugrupowanie człowieka popierajacego Bronka było pompowane. Petru jest mocno lansowany. TVP najbardziej Stara się promować ewentualną koalicję antyPISowską w obawie przed utratą stołków. Poczytajcie teksty Otoki-Frąckiewicza ( np PITU PITU) na temat tego strachu w TVP. Korwin- Mikkego próbują tradycyjnie zamilczeć.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Wynik procentowy Nowoczesna.pl powyżej 6,5% kurs: 1,85 buk: STS WYSOKA stawka
Wynik procentowy PSL poniżej 7,5% kurs: 1,80 buk: STS WYSOKA stawka

Więc tak: Nowoczesną podbiłem trochę jako kontrę do underów, a trochę bo myślę, że naprawdę osiągną dobry wynik. PSL - sprawdziłem wszystkie sondaże i nikt im nie daje więcej niż 6%. To była też koalicyjna partia władzy więc nawet miejscowy elektorat może sobie odpuścić.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Wynik procentowy Nowoczesna.pl poniżej 5,5% kurs: 1,70 buk: STS WYSOKA STAWKA
Wynik procentowy Nowoczesna.pl powyżej 6,5% kurs: 1,85 buk: STS WYSOKA stawka

Więc tak: Nowoczesną podbiłem trochę jako kontrę do underów, a trochę bo myślę, że naprawdę osiągną dobry wynik.
Kapitalna kontra - tak zwany przedział ????

:razz:

Otrzymane punkty reputacji: +23
B 37,3K

bartezgambler

Użytkownik
a do tego PSL poniżej 7,5% i genialna argumentacja bo żaden sondaż im tyle nie daje.
Zapominając, że to najbardziej niedoszacowana partia...
pozazdrościć
P.S. zagrałem (STS) senatorowie PO under 42,5 + frekwencja powyżej 43,5%. zrobili limit na 100 zł ale pozwolili puścić 10 kuponów.
Następnego dnia już nie można było parować tych zdarzeń i kursy poszły w dół.
Więc bez spiny pytam gdy gracie grube bety to za ile wam przyjmują?

blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
Na stronie palade.pl jest upoublikowany sondaz i podzial jaki podobno ma byc w senacie.

A Kukiz wgl nie wystawil kandydatow do Senatu , wiec under 0,5 to peffka pewek, szkoda, ze taki slaby kurs.

STS.pl ma linia na senatorow 42,5 na 1,70. Ja to biore z pocalowaniem reki , jak dla mnie na teraz bet wyborow !

E. Oczywiscie na under ????
Mam nadzieje , ze kto mial podlapac to podlapal. Linia spadla juz do 39.5, ale IMO nadal warto przyatakowac ;)

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Kapitalna kontra - tak zwany przedział ????
:razz:
Napisałem trochę kontra, bo normalnie skontrowałem na over 5,5 ale nie będę podawał tych typów bo to po prostu skontrowanie i tam stracę i tak 65% stawki. Ten typ na over 6,5% to po prostu inny typ.

blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik

No to pozamiatane.... PO wygrywa wybory, a my mamy wtope ;(
A tak juz na serio. Skoro juz nawet na RMF krytykuja PO i to bardzo bardzo mocno, to juz undery mozna ksiegowac. Kolejna wpadka w kampanii, otwieraja Gazoport, ktory bedzie dzialal za 8 miesiecy, strzelaja sobie swojaka tym wywiadem corki Kopacz.
Nie wiem co ten Kaminski ma w glowie, ale to chyba jest na 100% szpieg z PiSu bo tak ta kampanie trolluje ????

blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
Ida wybory to sie prywatne firma nie chca juz kompromitowac o to ich sondaz
TNS: Tylko 3 partie w Sejmie
Na PiS chce głosować 36% respondentów (-2), a na PO 24% (+1) – wynika z sondażu TNS Polska. Próg wyborczy przekracza jeszcze ruch Pawła Kukiza, który może liczyć na 6% poparcie (-1).
Pod progiem ZL – 4% (+1), PSL – 4% (+2), Nowoczesna – 4% (+2) oraz KORWiN – 3% (+1).
Badanie przeprowadzono 2-7 października.

J 127

jester72

Użytkownik
Widzę że co poniektórzy nawet wyników sondażu nie potrafią podać w sposób właściwy, czyli bez niezdecydowanych:
TNS
PiS - 44,4
PO - 29,6
Kukiz - 7,4
Zlew - 4,94
N - 4,94
PSL - 4,94
Korwin - 3,7
Palade pisał chyba coś o tym, nie?
Under Nowoczesnej więc ciągle w grze ????

blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
Widzę że co poniektórzy nawet wyników sondażu nie potrafią podać w sposób właściwy, czyli bez niezdecydowanych:
Brawo, dzieki wlasnie takim osobom , wiem ze jestem glupi ! A do tego wszystkie media, ktore podwaly ten sondaz ;)
Czy sondaz , ktory podawalem jest niewlasciwy ? Ano chyba jest wlasciwy, bo uwzglednial niezdecydowane, ale oczywiscie : Wyksztalcony, mlody z duzych osrodkow wie lepiej ;)
Osoba niezdeczydowana to tez, wyborca i w DE czesto tez sa pokazywani w sondazach ;) Wybacz jednak wole czerpac wzorzec na zachodzie , niz w twoich wpisac :]
Zaczytowalem wpis z 300 polityka.pl i to do nich z pretensjami , ze tak podali ;)

Do góry Bottom